ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum :(

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
Dün normal bir şekilde otururken (yemek falan yemiyordum) adeta müthiş bir acıyla irkildim. daha önceden dolgu yaptrdğm veya onun yanında doktorun 2 sene kadar önce çürük başlangıcı olablr dediği iki dişten birindeydi sorun. öyle bir acı olamaz. daha önce de diş ağrısı,çürük acısı,4 adet 20lik diş sıkıntısı yaşadm. böyle bir şey görmedim. beynime 1000 waltlık eletrik gidiyor sanki. korkudan ve acıdan göz bebeklerim kocaman oluyor kalp atışlarım 100leri geçiyor bahsettiğim öyle bir acı. tüm gün yemek yiyemedim. su dahi canımı acıttı. bugün doktora gttim panoramik çekim yaptı diş röntgeni için. 20liklerde sorun yok gayet iyi geliyorlar. çürük veya enfeksiyon yok diyor. Yani hiç bir sorun gözükmüyor. ama acım öyle demiyor. anlık bir durum da değil. tekrarlıyor her yemek yeyişimde.kesinlikle o dişi kullanamıyorum. hatta o bölgeyi. sanki diş sinirlerrm açıkta gibi.ağzımdaki tükrük bile canımı yakıyor. çok üsteledim doktora,defalarca baktı bir şey görünmüyor dedi. hem de özele gittim. yardım edin arkadaşlar. bitkisel bir tedavi falan önerin. ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum

Hangi ildesin canim. Eger istanbuldaysan okmeydanidis hastanesine git. Devlet hastanesi ama teknoloji son sistem. Muhtemelen diş sinirlerine denk geliyor ve beyni zonklatiyor. Benim de dolgum dustu. Arada ben de yiyorum o elektrigi. O acinin tarifi yok bilirim. Gozlerim karariyor. Mutlaka baska doktora gorun.

geçmiş olsun..diş etlerinizde problem olabilir mi?..araya yemek vs sıkıştığında basıçla çok acı verici ağrılar oluşturabilir..bir de panaromik filmde bazen çürükler gözden kaçabiliyor.. ağrınız devam ederse bir de küçük diş filmlerinden çektirmenizi öneririm..

Öyle şey olmaz. Kesin çürük ve dişin kökü apseli. İyi bir dişçiye git belki filmler falan karıştı.

istanbulda değilim arkadaşlar. bursada ikamet ediyorum. ısrarla bir şey yok demesi yüzünden bir doktora daha görüneceğm bir hafta sonra.

Umarım alakası yoktur ama...

Nevraljiyi araştırmanızı öneririm.

Öyle şey olmaz. Kesin çürük ve dişin kökü apseli. İyi bir dişçiye git belki filmler falan karıştı.
yok filmler karışmış olamaz sadece bir dolgusu olan bir filmdi kendim de gördüm cdsini de aldım hatta bir daha radyasyona maruz kalmamak için. 20liklerin çıkışı konumu falan aynı benim ağzım

Sanirim dis kokunde curuk ve apse sozkonusu.Panoramik de gozukmesi lazim.Film sizde mi su anda ?

diş eti sorunu hiç yaşamadım. çok da titiz bir insanımdır. her gün iki kez fırçalarım besin sıkıştğnda diş ipiyle temizlerim. bu yüzden şoktayım zaten.

Bende buna benzer bisey yasadim hatte kulak burun bogaz Doktoruna kadar gittim sonuc Eski bir dolgumda sizma olmus ve sinire dogru zehirlenme olusmustu. Hicbir agri kesici ist yaramiyordu ve zor tespit ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…