keşke aşk acısı çekseyim.aşk acısı diye konuya girdim tam acınıza ortak oluyordum ki değilmiş
geçmiş olsun bu acıyla ilgili bir deneyimim yok
finallerime çalışamıyorum ve kesin kalıcam,bence yerimde olmak istemez kimsekeşke aşk acısı çekseyim.
yok filmler karışmış olamaz sadece bir dolgusu olan bir filmdi kendim de gördüm cdsini de aldım hatta bir daha radyasyona maruz kalmamak için. 20liklerin çıkışı konumu falan aynı benim ağzımÖyle şey olmaz. Kesin çürük ve dişin kökü apseli. İyi bir dişçiye git belki filmler falan karıştı.
hemen araştıracağımUmarım alakası yoktur ama...
Nevraljiyi araştırmanızı öneririm.
çene ekleminde olmuyor acı. sağ üst küçük azıda oluyor. ama öyleyse bile filmden anlaşılmaz mıydı?Çene kemiğinde bişe vardır belki?
diş eti sorunu hiç yaşamadım. çok da titiz bir insanımdır. her gün iki kez fırçalarım besin sıkıştğnda diş ipiyle temizlerim. bu yüzden şoktayım zaten.geçmiş olsun..diş etlerinizde problem olabilir mi?..araya yemek vs sıkıştığında basıçla çok acı verici ağrılar oluşturabilir..bir de panaromik filmde bazen çürükler gözden kaçabiliyor.. ağrınız devam ederse bir de küçük diş filmlerinden çektirmenizi öneririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?