ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum :(

Bende buna benzer bisey yasadim hatte kulak burun bogaz Doktoruna kadar gittim sonuc Eski bir dolgumda sizma olmus ve sinire dogru zehirlenme olusmustu. Hicbir agri kesici ist yaramiyordu ve zor tespit ettiler
işte bu tarz şeyler geliyor benim de aklıma. nasıl anlaşıldı peki?

Aynı şey bana da oluyor arada. Ben de baktırcam inşallah çok da korkuyorum bulantım da çok oluyor dişçide

diş eti sorunu hiç yaşamadım. çok da titiz bir insanımdır. her gün iki kez fırçalarım besin sıkıştğnda diş ipiyle temizlerim. bu yüzden şoktayım zaten.
tavsiyem mutlaka bir de küçük röntgen çektirmeniz.. dediğim gibi gözden kaçabiliyor panaromik röntgenlerde arayüz çürükleri..ama gerçektende çürük yoksa sinüzitte diş ağrısıyla çok karışıyor..gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrınız oldu mu?..

Siz tam tesekkulu bir hastaneye gidin derim.Agrilariniz dayanilmayacak gibiyse acilden giris yaparsiniz.Cd yi de alin yaniniza.Orda bakarlar dr lar.vakit kaybetmeyin.Cok gecmis olsun.

o şekilde değil ama bu sabah uyandğmda yüzümün sağ tarafı sadece uyuşmuş ve ağrıyor haldeydi.daha dün başladı çok ayrıntılı analiz yapamıyorum ama korkunç hissettiriyor

Siz tam tesekkulu bir hastaneye gidin derim.Agrilariniz dayanilmayacak gibiyse acilden giris yaparsiniz.Cd yi de alin yaniniza.Orda bakarlar dr lar.vakit kaybetmeyin.Cok gecmis olsun.
çok sağolun allah razı olsun. gittiğim hastane de özeldi. ve doktoru önceden de tanıyorum işinin ehli. ama sorunu anlayamadı bence

o şekilde değil ama bu sabah uyandğmda yüzümün sağ tarafı sadece uyuşmuş ve ağrıyor haldeydi.daha dün başladı çok ayrıntılı analiz yapamıyorum ama korkunç hissettiriyor
röngeni koyma şansınız varsa görebilir miyim?..özelden de gönderebilirsiniz..

Dis temizligine ragmen dis eti iltihabi olusabiliyor. Bende gunde 2 kere fircalarim ama senede bir banada olur. Ama iltihap olsa doktorun bunu gorurdu cunku baris bi sislik oluyor dis etinde. Sislik var mi peki?

Dis temizligine ragmen dis eti iltihabi olusabiliyor. Bende gunde 2 kere fircalarim ama senede bir banada olur. Ama iltihap olsa doktorun bunu gorurdu cunku baris bi sislik oluyor dis etinde. Sislik var mi peki?
şişlik yok, hassasiyet ve çiğneyememe, ayrıca elektrik çarpma hissiyatı var

D dtnescafe galiba diş hekimisiniz. Ben dişimi fırçalarken çok öğüyorum. İki hafta sonra da 20 lik diş çekimi ya da arka dişlere dolgu yapılacak. Dişçide de aynı şeyi yaşayacağım bir tavsiyeniz var mı

şişlik yok, hassasiyet ve çiğneyememe, ayrıca elektrik çarpma hissiyatı var

Sislik olsaydi o disin etine dis ipini sok iltihabi cikar derdim kendim oyle yapıyorum. bu durumda disini zorlayip basina bi is getirmeden baska bi doktora gorunmende fayda var. Cok gecmis olsun

Konuyu takipteyim gunlerce ilaca ragmen sinirlere igne saplanmasina ragmen agrim kesilmiyor doktor anlamiyor tum yemek keyfim kacti gitti

Konuyu takipteyim gunlerce ilaca ragmen sinirlere igne saplanmasina ragmen agrim kesilmiyor doktor anlamiyor tum yemek keyfim kacti gitti
evet aynı şekilde dünden beri bir kase çorba ile duruyorm. acının yanında bir de açlık var.gerçekten çok mutsuzum. en azından hafifletecek bişeyler bulmak isterdim

Rontgen sizdeyse fotosunu koyun bakalim :))

evet aynı şekilde dünden beri bir kase çorba ile duruyorm. acının yanında bir de açlık var.gerçekten çok mutsuzum. en azından hafifletecek bişeyler bulmak isterdim
Su an iyilestirici bi ilac var haftaya gidecegim ne olacak bilmiyorum. Ben kontrol amacli gittim disin curumus dolgu yapalim kurtaramayiz dedi dolguyla birlikte dunyam sasti simdi kanal tedavisi devam ediyor ama gozume uyku girmiyor meyve yemeyi ozledim

evet zor bir durum malesef bulantı refleksi..yapabilecek pek birşey yok malesef.. tedaviden önce bulantı önleyen ilaçlarda kullanabilirsiniz bir nebze etki ediyor.. şimdiden geçmiş olsun..

Öyle bir acı yasiyorsan başka bir doktora gitmelisin sağlık bu herşey olabilir

evet zor bir durum malesef bulantı refleksi..yapabilecek pek birşey yok malesef.. tedaviden önce bulantı önleyen ilaçlarda kullanabilirsiniz bir nebze etki ediyor.. şimdiden geçmiş olsun..
Teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…