evet cdsini aldmSanirim dis kokunde curuk ve apse sozkonusu.Panoramik de gozukmesi lazim.Film sizde mi su anda ?
işte bu tarz şeyler geliyor benim de aklıma. nasıl anlaşıldı peki?Bende buna benzer bisey yasadim hatte kulak burun bogaz Doktoruna kadar gittim sonuc Eski bir dolgumda sizma olmus ve sinire dogru zehirlenme olusmustu. Hicbir agri kesici ist yaramiyordu ve zor tespit ettiler
tavsiyem mutlaka bir de küçük röntgen çektirmeniz.. dediğim gibi gözden kaçabiliyor panaromik röntgenlerde arayüz çürükleri..ama gerçektende çürük yoksa sinüzitte diş ağrısıyla çok karışıyor..gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrınız oldu mu?..diş eti sorunu hiç yaşamadım. çok da titiz bir insanımdır. her gün iki kez fırçalarım besin sıkıştğnda diş ipiyle temizlerim. bu yüzden şoktayım zaten.
o şekilde değil ama bu sabah uyandğmda yüzümün sağ tarafı sadece uyuşmuş ve ağrıyor haldeydi.daha dün başladı çok ayrıntılı analiz yapamıyorum ama korkunç hissettiriyortavsiyem mutlaka bir de küçük röntgen çektirmeniz.. dediğim gibi gözden kaçabiliyor panaromik röntgenlerde arayüz çürükleri..ama gerçektende çürük yoksa sinüzitte diş ağrısıyla çok karışıyor..gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrınız oldu mu?..
çok sağolun allah razı olsun. gittiğim hastane de özeldi. ve doktoru önceden de tanıyorum işinin ehli. ama sorunu anlayamadı benceSiz tam tesekkulu bir hastaneye gidin derim.Agrilariniz dayanilmayacak gibiyse acilden giris yaparsiniz.Cd yi de alin yaniniza.Orda bakarlar dr lar.vakit kaybetmeyin.Cok gecmis olsun.
röngeni koyma şansınız varsa görebilir miyim?..özelden de gönderebilirsiniz..o şekilde değil ama bu sabah uyandğmda yüzümün sağ tarafı sadece uyuşmuş ve ağrıyor haldeydi.daha dün başladı çok ayrıntılı analiz yapamıyorum ama korkunç hissettiriyor
tabiki yollayayım size anlıyrsanız bir görüş daha almış olrm mutlu olrmröngeni koyma şansınız varsa görebilir miyim?..özelden de gönderebilirsiniz..
şişlik yok, hassasiyet ve çiğneyememe, ayrıca elektrik çarpma hissiyatı varDis temizligine ragmen dis eti iltihabi olusabiliyor. Bende gunde 2 kere fircalarim ama senede bir banada olur. Ama iltihap olsa doktorun bunu gorurdu cunku baris bi sislik oluyor dis etinde. Sislik var mi peki?
şişlik yok, hassasiyet ve çiğneyememe, ayrıca elektrik çarpma hissiyatı var
evet aynı şekilde dünden beri bir kase çorba ile duruyorm. acının yanında bir de açlık var.gerçekten çok mutsuzum. en azından hafifletecek bişeyler bulmak isterdimKonuyu takipteyim gunlerce ilaca ragmen sinirlere igne saplanmasina ragmen agrim kesilmiyor doktor anlamiyor tum yemek keyfim kacti gitti
Su an iyilestirici bi ilac var haftaya gidecegim ne olacak bilmiyorum. Ben kontrol amacli gittim disin curumus dolgu yapalim kurtaramayiz dedi dolguyla birlikte dunyam sasti simdi kanal tedavisi devam ediyor ama gozume uyku girmiyor meyve yemeyi ozledimevet aynı şekilde dünden beri bir kase çorba ile duruyorm. acının yanında bir de açlık var.gerçekten çok mutsuzum. en azından hafifletecek bişeyler bulmak isterdim
evet zor bir durum malesef bulantı refleksi..yapabilecek pek birşey yok malesef.. tedaviden önce bulantı önleyen ilaçlarda kullanabilirsiniz bir nebze etki ediyor.. şimdiden geçmiş olsun..
Teşekkür ederim deneyeceğimevet zor bir durum malesef bulantı refleksi..yapabilecek pek birşey yok malesef.. tedaviden önce bulantı önleyen ilaçlarda kullanabilirsiniz bir nebze etki ediyor.. şimdiden geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?