Ne yapacağımı bilmiyorum 😞

dilara9821

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
2
0
1
34
İş yerinde en yakın arkadaşıma aşık oldum yaşananlar ve süreçler bizi çıkmaza sürükledi 1 haftadır o kadar kötüyüm ki ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum hem çok kırgınım hem çok özlüyorum bi tavsiye verin bana bu nasıl geçer

Benim ona karşı duygularım 1.5 yıldır var ben duygularımı anldıktan sonra konuşmaya başladık ama ben tabi ki itiraf edemedim zaman içinde çok yakınlaştık iş dışında tüm zamanı beraber geçiriyorduk hiç kimseye anlatamadığı şeylerini biliyordum bi konudan dolayı aramız açıldı yaklaşık 5 ay görüşmedik o dönemde yine aynı iş ortamından bi kızla çıkmaya başladı ve ayrıldı sonra ortaya çıktı ki kız aynı anda yine aynı iş ortamından başka bi çocukla daha çıkıyordu yani ikisini bir arada götürüyordu ayrıldılar tabi biz de toparladık o bunların hepsini biliyordu ama yine de takılı kaldı o kıza bizim bu durumu da benim iş yerinden çok yakın arkadaşlarım biliyordu ( onunla ya da çevresiyle arası olmayan kişiler) neyse bu o kızı sosyal medyadan engellemesi için yazdığında kız ona senin onunla ilişki yaşadığını düşündüğüm için uzaklaştım senden demiş tabi sonrasında o da bana carladı (bu arada kızın diğer çocukla ilişkisi 1.5 yıldır var ) kısacası olayın özeti bu

Back
X