Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

evet dogru soyluyorsun zaten gucsiz olucak hic bir nedenm yok gelecegim ve oglumun sagligi icin guclu olup restimi cekmem gerek

bizim bir tanıdık sürekli küfrederdi.
ölüm döşeğinde bile şehadet getir demişler, ağzından yine küfür çıkmış.

kocan değişse şimdiye kadar değişirdi.
Ay tüylerim diken diken oldu. Gerçekten insan nasıl yaşıyorsa öyle ölüyor. Allahım affet bizleri..

Size vurdu mu?

Haklısı haksızı mı var bu durumun.. ne eşim aileme ne de ben eşimin ailesine hakaret etme hakkına sahip değiliZ. Hoşlanmayabilir, sevmeyebilir ama küfür, hakaret edemez. Sevgiliyken de böyle mi davranıyordu?

Ağzını yırtarım öyle kocanın...
İyi veya kötü benim aileme ne hakla hakaret küfür edebilir ki bir eş kişisi. Sizi biraz pasif buldum bu konuda. Ses etmedikçe devamı gelmiş sanki hadsizliklerin.

Kesin ailesinden görmüş bu terbiyeyi babasida annesine ediyordur oda örnek aliyordur ne bcim insanlar var eğer ailenin nasil bisey oldugunu benimsemiş olsaydi karsidaki insaninda ailesine saygi duyardi bence ailenle konuş yada kv kp varsa onlara şikayet et

Bn eşimle görücü usulü evlendim tanimiyordu tam anlamıyla ailemi başlarda bir 2 laf etmeye çalıştı bende aynısını yaptım kusura bakmayın ama hatasını anlaması için.. anneme kurban ol aileme kurban ol diyordum asla bidha duymiycam diordum ailesine sikayey ediyordum öyle öyle zaten ailemi tanıdıkça şimdi asla bişey diyemez

Bunun onune basta gececektiniz..Ben ailemle tartissam dahi esime anlatmam..O an icin yaninizda gibi durur sonra kendisiyle kisisel tartismaniz olsun hemen o konuyla ilgili belalti yapar..Erkek bunlar ..

Eger bosanamayacaksaniz;
Babanıza bir küfür mu etti? Senin babana iade ediyorum deyin. Aynı şekilde annenize de. Kavga etmeden sakince.
Kızıp bağıracak olursa da sen layık görüyorsun bunu ailene dersiniz yine sessizce.
Kısasa kısas
Belki anlar

Esin ailene kufur ediyor sen napiyorsun?
Esim aileme kufur etsin acar babasindan baslarim tek tek kufur ederim oyle edilmez boyle edilir derim

Eşiniz ailenize değil aslında size küfür ediyor böyle bi yansıtma yöntemi seçmiş. Şu an size ağır psikolojik şiddet uyguluyor bu aşamada sizi sindirdikten sonra fiziksel şiddete geçmesi çok muhtemel. Bu eziyete katlanmayın oğlunuzu da maruz bırakmayın lütfen kurtulun o adamdan hem de bi an önce

" ailemin hareketlerine bakiyorum takintili oluyorum kimse aileme hakaret edemez haksiz miyim "
bu nasil bi soru ?!
esinden cok sana kizdim ne demek ailenin hareketlerine bakmak...
E ne yani ailen yanlis bisey soylese/davransa esin hakaret etmekte serbest mi ??!
esinin bu ailenle alip veremedigi ne var ya terbiyesiz herif !
esin neden " bu ailenin icine nasil dustum " diyor
hakaret etmesini gectim zaten rezil bi adam da siz de biraz eksik anlatiyo olabilir misiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…