Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

Bence ayrilmak senin icin daha hayirlisidir o insan degismez degissede bir sure sonra gene aynisi olucak huylu huyundan vazgecmez hesabi cocugunun piskoojosinide bozar

Haklısı haksızı mı var bu durumun.. ne eşim aileme ne de ben eşimin ailesine hakaret etme hakkına sahip değiliZ. Hoşlanmayabilir, sevmeyebilir ama küfür, hakaret edemez. Sevgiliyken de böyle mi davranıyordu?
hayır o zaman ailemle cok iyiydi hiç sorun yoktu ilk zamanlardada iyiydi evlendiğimizde elbette bende cok sey yaşadım ailesi ile ama hiç bir hakaret etmedim

hayır anlattıklarım tam net ne eksik var ne fazla takıntılı biri tek bir eksiğim yok hatta biraz daha hafif anlatıyorum ailesinin yanında üstüme yürümüşlüğü var nedeni ise net yanlıssız su
bana her zaman unutkansın değiş falan derdi bir gün annesindeyiz o dışarda tuvalet kagıdı al demiştim unutmuş bende sakasına dedimki bak sende unutkan oldun ben bu lafı nsıl dermişim die geldi bagrındı oglum daha 2 aylıktı üstüme yürüdü ailesi tuttu sonra yetmedi gene aileme geçti hakaret etti zaten ailem bana bişey öğretmemiş hiç bir şey bilmiyormuşum ailesi ne ki kız ne olsun ben bile bazen şimdi naptım ki böyle oluyor diye soka giriyorum inanın ki hiç eksik anlatmıyorum

ailesinin önünde bile yaptı aynı seyi ailesi sesini cıkartamıyor ki oğullarına

ben sakince yanlış diyorsun yada susuyordum ben ailene yapsam hosuna gidermi dediğimde oldu diyemezsin benim ailem seni seviyor benimkilerde seni seviyor diyordum sevmesinler ben sevmiyorum istemiyorum der

aslında benim en büyük hatam bu çünkü ailesine karsıda hep öyleydi bagırır cagırır ailesi sesini cıkartmaz ama bana ve aileme yapamaz sandım
İlk yaptığında cevabını tokat gibi versen yapamazdı bir daha tatlım.Üzülüyorum niye öyle diyorsun gibi şeylerden anlayacak kadar adam olsa zaten kendi ailesine de yapmazdı.

İlk yaptığında cevabını tokat gibi versen yapamazdı bir daha tatlım.Üzülüyorum niye öyle diyorsun gibi şeylerden anlayacak kadar adam olsa zaten kendi ailesine de yapmazdı.
cevap verdim tabi susmadım ne biçim konusuyorsun bu şekilde laf söylemezsin diye ama o zamanda ailen değil önce ben gelicem oldu benim annem en basiti bize geldiğinde kızarma yaparken yağ şişesi plastik normal marketten alınan yaglandı die bitince attı annem gittikten sonra annen evimize düzenimize karışıo oldu bir plastik yağ şişesi pis ve yağ bitti die çöpe koydu tek sey bu ama bu sefer ailen evimize karışıo gelmesinlere döndü

Niye takmış bu kadar ailene anlayamadım.Saracak yer arıyor sanki.Sakin bir zamanında al karşına konuş.Çok yıpratır bu seni.

Niye takmış bu kadar ailene anlayamadım.Saracak yer arıyor sanki.Sakin bir zamanında al karşına konuş.Çok yıpratır bu seni.
konuştum hemde 2 hafta önce yine babam cocugu göremiyor die 8de alın seviyim dedi eşim de işe gitme sev baba dedi babamda işe gitmezsem ((cocuga annem bakıyor)) bu cocuga kim bakıcak dedi ama amacı ben gitmezsem annen işe gitmek zorunda kalır malum geçim ama yok babam demek istemiş cocuga babam bakıomuş maaşını oğlumamı verio oldu kıyametler koptu öle demek istemedi desemde anlatamadım sonra ertesi gün aldım karşıma konuştum senn hakaretlerin küfürlerin ebni çok yorgu kalbimi cok kırıyor dayanamıyorum yapma bunları dedim aileme karşı yargılısın çünkü gitmiosun en son yemege ramazanda geldi düşünün gitsen zaten anlaıyacaksın bir anormallik olmadığı ama gitme gelme yapma sonra en ufak bir şeyden nem kapıyor hele bir gün sabah işe gitmeden önce eşimle cocugu anneme bırakıcaz aşagı babam indi almaya aldı sonra el salla falan dedi babam cocuga sonrada döndü arkadasını eve cıkarttı neymiş babam cocugu kaçırmış ondan hemen almış gitmiş napsın diyorum yani el sallattı ya işte hyr kaçırıyo fesat baban cocuk onu sevsin istiyor diye gene bir ton laf söyledi

Kız bu adam hastamı nedir.Olmayan şeyler yaşıyor kafasında.Senaryo yazıyor resmen.İnşallah daha da büyümez bu sorunlar.Ailene teşekkür edeceğine nankörlük ediyor.Ayıp yahu.Laftan da anlamıyor.İşin çok zor.Ailesiyle konuş diycem,onları da dinlemez.Nasıl sürecek nereye kadar sürecek böyle.Sabır taşı olsa çatlar.

zaten 1 bucuk senedir sabrediyorum dediğin gibi çatladım ki zaten kendi ailesi sende peygamber sabrı var diyor onu tanıyan herkez bana allah sana sabır versin diyo ama sabır taştı artık ablası bi kaç kere dedi sen ne biçim konuşuyorsun çok yanlış konuşuyorsun die sen karışma kimse yüz vermesin buna diyor düşün ben bunların hepsine sabır çektim hep ama artık çekemiyorum

Evlendiğim adam kurban olsun aileme.yüz koca bulunurda anne baba bulunurmu bidaha.üstelik bi suçları yok çocugunuza bakıyorlar bu ne nankörlük ne terbiyesizlik yazıklar olsun eşine.sizde nasıl ezdiriyorsunuz küfür ettiriyorsunuz ailenize anlamıyorum insan buna nasıl katlanır

Valla tatlım benim için boşanma sebebi şu anlattıkların.Ama seni bilemem.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

İşte zaten sabredemiyorum katlanamıyorum ilk baslarda cocuk oldu ihmal ettim onun hıncı dedim ama yok bitmek bilmedi artık bende bittim

Valla tatlım benim için boşanma sebebi şu anlattıkların.Ama seni bilemem.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
benim içinde öyle siz nasıl şuan hayretle beni dinliyorsunuz biri bana anlatsaydı derdim salakmısın ne duruon boşa gitsin içinde olunca ayrıntıya giriosun ama hiç birşey bu yaptıklarını haklamaz ve artık banada cocugumada zarar verme konumunda piskolojimiz acısından hiç iyi değil

İşte zaten sabredemiyorum katlanamıyorum ilk baslarda cocuk oldu ihmal ettim onun hıncı dedim ama yok bitmek bilmedi artık bende bittim
Bu dünyaya ömür boyu bi dengesizin kahrını çekelim diye gelmiyoruz.anlat ailene git ailenin yanına.zaten çocuguna ailen bakıyor çalışmaya devam edersin nafakada alırsın Gül gibi geçinir gidersin en azından kafan rahat olur.böyle erkekler değişmiyor malesef ya ömür boyu yıpranıp kendini tüketeceksin yada böylelerini yakandan silkeleyip atıp huzurlu bi hayat yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…