Ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var:(

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Herkese merhaba.Benim 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.birbirimizi çok seviyoruz.erkek arkadaşım ticaretle uğraşıyor.ama bunun yanında babasından kalan her ay sabit 1 milyar bir geliri var .Yani Allah korusun işi bozulsa o gelirle geçinilebilir heralde diye düşünüyorum.konuyu aileme açtım.babam kesinlikle vermem dedi.neymiş memur deilmiş.grantisi yokmuş ticaretin...ne biliyim işte bir sürü laf etti.biz ise evlenmek istiyoruz.bütün arkadaşlarım evlendi.bense hala bekliyorum..artık çok canım sıkılıyor bu duruma gerçekten.evlenmek istiyorum yuvam olsun istiyorum.ama olmıycak hiçbirzaman galiba.bütün arkadaşlarıma çok özeniyorum. artık bıktım bu durumdan...ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ..erkek arkadaşımda aileme karşı kin besliycek diye korkuyorum.zaten onuda boşunamı bekletiyorum acaba...evlenmek istese şu an çoktan evlenirdi.onundamı hayatına engel oluyorum ..akıl verin lütfen

Hangi işin garantisi var ki Allah aşkına...

Eğer niyetinizde ciddiyseniz bunu babanıza kararlı bir biçimde iletin.

Mutlu olmak istediğinizi,bunun da ancak onunla olabileceğini söyleyin.

Ama gerçekten birbirinizi seviyorsanız,bir yol katetmişseniz...

Siz sevdiginiz icinmi yoksa tüm arkadasalrim evlendi artik bende evlenmek istiyorum,cok sIkIlIyorum artik,bu durumdan kurtulmak istiyorum icinmi istiyorsunuz ben tam anlamadim....

Ailenle her konustugunu erkek arkadasina söylemezsen kin filan beslemez,ama canim sIkkIn bana sunu dediler söyle yaptilar dersen illaki cocukta bi antipati uyandirirsin.

Siz sevdiginiz icinmi yoksa tüm arkadasalrim evlendi artik bende evlenmek istiyorum,cok sIkIlIyorum artik,bu durumdan kurtulmak istiyorum icinmi istiyorsunuz ben tam anlamadim....

Ailenle her konustugunu erkek arkadasina söylemezsen kin filan beslemez,ama canim sIkkIn bana sunu dediler söyle yaptilar dersen illaki cocukta bi antipati uyandirirsin.

hem sevdiğim için evlenmek istiyorum hemde bekar olmak istemediğim için evlenmek istiyorum.

evlilik ben biraz evli takılayım bir süre sonra bekar takılayım demeni gerektiricek lüks bir şey degil ki...
Bekar olmak istemediğim için diyosun ee o zaman evlencen kişiyi sevmiyorsun.
sevdigim adamla evlenemk istiyorum demek varken:delphin:

hayatının garantisi var mı? da işinde garantisi olsun

erkek arkadaşına özel hayatını yansıtmaman gerek herşeyi bırak bilmesin ya...
baban karşıda cıkabilir diğer ailendeki kişilerde cıkabilir onu tanımadan
ama bu demek degilki hepsini gidip sevdiğine söyleyip onlarla tanışmadan ön yargılı olsun.

Baban tanıyor mu erkek arkadaşını ? sanırım tanımıyor ve o yuzden de güvenmiyor henuz ; kendi düşüncesinde seni koruyor. haklı da olabilir,baba psikolojisi sonucta. senin mutsuz olmanı istemiyor bir de böyle düşün. biraz bencilce düşünüyorsun bence. tamam evlenmek istiyorsun sen de haklısın ama babana kızma bence. bi tanıştır önce belki güvenir

Şu büyükler var mı yok mu şu büyükler sositososito

İlla birşeyleri karıştıracaklar yasakkelime

Tamam kendi yönlerinden haklı olabilirler ama bunları anlatma tarzları sıkıyor işte canlarımızı.

Bizim yerimize koysalar kendilerini haklı olarak görebilirler belki.

Kendileri evlendiğinde yüksek maaşları ve iyi birer işleri vardı heralde :delphin:

galiba tanışmıyorlar.. karşı karşıya gelseler aslında belki baban sever...

evet tanışmıyorlar malesef.ya zaten babam tanışmayı bile kabul etmiyorki...çıkmaz sokak işte.aslında babamda haklı beni korumak istiyor biliyorum ama yinede ona içten gelerek hak vermiyorum .duygularım buna engel oluyor malesef:gitme:

evet tanışmıyorlar malesef.ya zaten babam tanışmayı bile kabul etmiyorki...çıkmaz sokak işte.aslında babamda haklı beni korumak istiyor biliyorum ama yinede ona içten gelerek hak vermiyorum .duygularım buna engel oluyor malesef:gitme:

Babanı ikna etmeye çalış.

Bu konularda anneler biraz daha anlayışlıdır babalara nazaran.

İlk önce annenle konuş annen de babanla konuşsun o zaman yumuşar belki.

istemeye gelsinler

belki bir kaç defada yumuşarlar :lepi:

baban memur mu ki bu nedenle istemiyor?

Back
X