Kızlar merhaba
size danışacağım 2 konu var yardımcı olursanız çok sevinirim
1.si Az önce mailimi karıştırırken hemen hemen 3 yıl önce ayrıldığım sevgilimin fotoğraflarını buldum. Daha önce onunla ilgili konu açmıştım. Onu unutamadığıma dair.
Şimdi bu fotoğrafları ona göndersem maille. ve ona " mailimi karıştırırken ben de kalmış bir kaç fotoğrafını buldum . sana gönderdikten sonra sileceğim" gibi bir şey yazsam çok mu saçmalamış olurum. Yani onunla konuşmak istiyorum ama cevap vermemesinden ya da amacımı çok belli etmekten korkuyorum ve dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var.
2.si de şuan bir çocukla konuşuyorum . 2 hafta olucak hemen hemen görüşeli. Çok düşünceli bir insan.
öyle ki sabah kahvaltı yapmıyorum diye kendi gidip bir şeyler alıp getiriyor. (istemiyorum dememe rağmen)Öğlen yemekleri pek güzel gelmiyor ve izin versem öğlenleri de gidip bir şeyler yaptıracak. görüştüğümüz her vakit çikolata seviyorum diye çikolata alıp getiriyor.
Sorun şu ki ben ona karşı bir şey hissetmiyorum. Konuşmasını seviyorum ama kendisine karşı bir şey yok içim de. Ona bunları da söyledim . Bir ilişkiye başlamaya hazır değilim diye o da adım atmak başlamamaktan iyidir. Attığın adımda yanında olmak istiyorum dedi.
Ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kalbim eski sevgilim için atıyor ama o biteli yıllar oldu artık önüme bakmam gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü ben ne yaptığımı bilmiyorum
eskilerden hiçbir zaman yarar gelmiyor canım emin ol şu an eski sevgilinle barışsan bi süre sonra sen kendin ayrılırsın çünkü anlıosunki sen sadece onunla yaşadığın güzel şeyleri hatırlayıp üzülüyormuşsun insanlar değişir onunDA eskisi gibi olmadığını görünce tekrar ısınamazsın o yüzden hayatındaki insana şans ver derim çünkü insanlara şans tanımadıkça maziyi gömemezsiz:2:
Kızlar merhaba
1.si Az önce mailimi karıştırırken hemen hemen 3 yıl önce ayrıldığım sevgilimin fotoğraflarını buldum. Daha önce onunla ilgili konu açmıştım. Onu unutamadığıma dair.
Şimdi bu fotoğrafları ona göndersem maille. ve ona " mailimi karıştırırken ben de kalmış bir kaç fotoğrafını buldum . sana gönderdikten sonra sileceğim" gibi bir şey yazsam çok mu saçmalamış olurum. Yani onunla konuşmak istiyorum ama cevap vermemesinden ya da amacımı çok belli etmekten korkuyorum ve dışarıdan birilerinin yorumuna ihtiyacım var.
2.si de şuan bir çocukla konuşuyorum . 2 hafta olucak hemen hemen görüşeli. Çok düşünceli bir insan.
öyle ki sabah kahvaltı yapmıyorum diye kendi gidip bir şeyler alıp getiriyor. (istemiyorum dememe rağmen)Öğlen yemekleri pek güzel gelmiyor ve izin versem öğlenleri de gidip bir şeyler yaptıracak. görüştüğümüz her vakit çikolata seviyorum diye çikolata alıp getiriyor.
Sorun şu ki ben ona karşı bir şey hissetmiyorum. Konuşmasını seviyorum ama kendisine karşı bir şey yok içim de. Ona bunları da söyledim . Bir ilişkiye başlamaya hazır değilim diye o da adım atmak başlamamaktan iyidir. Attığın adımda yanında olmak istiyorum dedi.
Ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kalbim eski sevgilim için atıyor ama o biteli yıllar oldu artık önüme bakmam gerekiyor.
Aradan 3 sene geçmiş atma sakın mail felan, sonuçta ayrılmışsınız bitmiş 3 seneden sonra tekrar açma o defteri unutmaya çalış zor ama imkansız değil.. 2. durumunun aynısını bende yaşadım ama şu an bi şeyler hissetmiyorsan ilerde de olmaz diye düşünüyorum, ona da zaten bi şey hissetmediğini söylemişsin, umut vermeden arkadaşlığını devam ettir belki ilerde bi şeyler hissedersin .. Ama sakın eski erkek arkadaşına mail atıpta onu şımartma, sil fotoğraflarını önüne bak, emin ol seni mutlu edip sevebileceğin birileri çıkacaktır karşına
Kızlar merhaba
1.cisi için eger içinizde kalacaksa ve sonradan keşke deneseydim diyeceginizi düşünüyorsanız açık açık konuşun fikirlerinizi söyleyin bazen deli cesareti iyidir sonrasındaki tepkiyle rahatlarsınız olumsuzda olsa yaptım içimde kalmadı artık yoluma bakabilirim diyebilirsiniz farkediyorumki içinizde kalmış eger yazmazsınız yıllar sonrada gelicek aklınıza
2.cisi içinde onun ne söyledigini ne yaptıgını önemsemeyin kişi tabiki birşeyler hissediyor diye yapacak o güzelllikleri o size güzel şeyler hissediyor çünkü iyi bir insan olabilir belkide hayırlıdır bilinmez ama hissetmiyorsanız devam etmeyin konuşmaya böyle şeyler yavaş yavaş olmaz birden kestirin atın ümit vermeyin sonra hem suçlanırsınız hemde vicdanınız sızlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bence fotoları göndermek çok saçma ve çocukça bşy...
onu hala seviyorsanız yeni birine umut vermeyin derim...
Kızlar merhaba
eskilerden hiçbir zaman yarar gelmiyor canım emin ol şu an eski sevgilinle barışsan bi süre sonra sen kendin ayrılırsın çünkü anlıosunki sen sadece onunla yaşadığın güzel şeyleri hatırlayıp üzülüyormuşsun insanlar değişir onunDA eskisi gibi olmadığını görünce tekrar ısınamazsın o yüzden hayatındaki insana şans ver derim çünkü insanlara şans tanımadıkça maziyi gömemezsiz:2:
evet aslında yapmak istemiyorum yaparsam saçmaladığımın farkına varacağım ama içimde kalan bir şeyler var sanırım. yapmamak en iyisi
bence hiç resmini fln gönderme konuşmak istiyorsan açık açık konuş canım bu biraz çocukça olur yanı (al mektuplarımı ver mektuplarımı gibi) foto kalmış olmaz bence diğer...
dün konuşurken ona söyledim . Benim kaybedecek bir şeyim yok seninle konuşabilirim ama atıyorum bundan 2 ay sonra sana karşı hala bir şey hissedemezsem seni üzmüş olurum diye. o da haklısın dedi bunun için zaman lazım. zamanla göreceğiz ama bir şans ver dedi . O yüzden bilemiyorum. Eski sevgilime karşı içimde hala bir şeyler var evet. çok istedim onu çıkarayım hayatımdan diye ama başaramadım. yazarsam rahatlayacağım sonra pişman olacağım biliyorum
Aslında dedim ya çok anlayışlı ,düşünceli bir insan ama ben korkuyorum sanırım bilmiyorum. İçimde ki tek aşk eski sevgilime aitmiş gibi geliyor. Hala onun fotoğraflarını görünce kalbim atıyor
katılıyorum.. bunları yaşamış biri olaraktan aynen böyle oluyor..
ilerde evlensende sanki hep o aklında olcak sanki hep kalbin onun için çarpıcak diye düşünüyorsun..
ama öyle deil.. zamanla geçiyor.. eskisine dönmen sadece bişeyleri unutmanı zorlaştıracak..
ben evli değilim ama1 sene yasını tuttum eski erkek arkadaşımın..
adı üstünde eski.. anlaşsaydınız ayrılmazdınız.. güçlü bir sevgi olsaydı eskisi olmazdı..
valla canım benimde eskilerden öyle bi durum vardı ağlardım zırlardım kimseye ısınamazdımhatta peşinden gittim barıştık falan :2: zaman geçtikçe insan değişiyor dedim ya oda değişmişti bende eskisi gibi birbirimizi tamamlamıyoduk farklı fikirlere sahip olmuştuk sonra ben bastım tekmeyi daha sonrasındada ona dönmek gibi bi hevesim kalmadı sadece eski anılar aklıma gelince tebessüm ettim okadar sonra kocişim çıktı karşıma anaaaamm bisevdim onu sorma gitsin eminim sende evlenince bu yazdıkların aklına gelip ufak bi tebessümle gülüceksin o yüzden yıpratma kendini derimmmm
evet tam da öyle hissediyorum ve bunu hissetmekten nefret ediyorum. Onu hep iyi hatırladığım için belki de unutmam zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?