Pişman olabilirsiniz ama belki içiniz rahat eder sizde kesersiniz ümidinizi resimle falan yapmayın ama açık açık nasılsın tarzında birşey yazılabilir:26:Şuan umutlu oldugu için öyle söylüyor sanmıyorum ilerde hiissedemiyorum derseniz suçlayacak sizi az çok tahmin edebiliyorum çok gördüm öyle insanları inşallah öyle olmaz ama peki siz iilk başta görüp sevenlerdenmisiniz yoksa zamanla sevenlerdenmi bunada bağlı ben mesela baştan sevemediysem kanım kaynamadıysa ayaklarıma dünyayı sersin ısınamam
foto göndermek çok gereksiz hem üzerinden baya zaman geçmiş , ayrıca şimdi bir sevgilisi varsa ve görse gereksiz muhabbetler olucak ve sana da dokunucak büyük ihtimal,
diğeri hakkında da sen bilirsin ya zaman ver , belki zamanla lışırsın
yok olmuyo diyosan yol ver ki adamda daha fazla umutlanmasın
foto göndermek çok gereksiz hem üzerinden baya zaman geçmiş , ayrıca şimdi bir sevgilisi varsa ve görse gereksiz muhabbetler olucak ve sana da dokunucak büyük ihtimal,
diğeri hakkında da sen bilirsin ya zaman ver , belki zamanla lışırsın
yok olmuyo diyosan yol ver ki adamda daha fazla umutlanmasın
hayatında şuan biri yok biliyorum üstünden de çok zaman geçti. Mesela geçen bu çocukla konuşuyorum çok güzeldi. hatta bir şeyler hissediyorum galiba dedim o gece yattım ve eski sevgilimi gördüm onu gördükten sonra bu çocuktan soğudum. ki o gün eski sevgilim aklıma gelmemişti
Öyleyse sevemezsiniz ama alışırsınız belki zamanla mutlu oluyorsanız birazda mantık girer işin içine illa mutlu olmak için kör kütük aşık olmaya gerek yok bazen farketmedigimiz hayırlı şeylerde olur hayatımızda.
sadece kendine zaman ver..
yaşın kaç bilmiyorum ama kendi ayaklarının üstünde kalmak için çabala..
kendine öz güvenin olduğu zaman herşey daha kolay oluyor..
hakkında hayırlısı