- Konu Sahibi wolfsbane27
-
Sizede bi bilet alsaydi keske.sorun olmazdi o zaman.ama gereksiz bi durum olmus yani.
Konuda abartilacak bir sey goremedim sahsen.Belki emrivaki yapmislardir.Sevgiliniz ve kizlar kac yasinda?
Sizede bi bilet alsaydi keske.sorun olmazdi o zaman.ama gereksiz bi durum olmus yani.
Sevgilinizin kız kardeşide gidecekmiş bellimde yanlarında bulunsun diye istemiştir ailesi.
Olmuş artık olan yapacak bişey yok sanırım. siz de gidebiliyosanız gidin. ama erkek bunu kalbul etmemeliydi. yada sizi de düşünmeliydi. acaba ailesi kızı erkek arkadaşınızla yakınlaştırmaya mı çalışıyor diye düşündüm bir an.
Ben 20yasindayim sevgilimle kiz 21. Ya aslinda biliyorum abartilcak takicak.birsey yok ama.. yine istemsiz bir sekilde gerildim. Hosuma gitmedi.. .s
Uzun sureli iliskiniz varsa madem ona guven duymaniz lazim.Zaten yaninda kardesi de varmis,yalniz degiller yani.Erkekler icin futbol su icmek kadar hayatidir,kizi unutur bile.Essegin aklina karpuz kabugu dusurmeyin bence.Zaten emrivaki yapmislardir buyuk ihtimal.Takilmayin :)
Burcumun bana verdiği yetkiyle böyle birşey tarafımdan asla onaylanmazdı
El kızını götürüyorda sizi neden götürmüyor? Hep beraber gidebilirdiniz.
Aralarında birşey olacagından değil ama seni götürmemesi garip yani komşu kızının aileside maşallah yani.
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum senin yerinde olsam bende kıskançlıktan delirirdim, madem sende gidemiyorsun yapıcak bişey yok en iyisi kendini oyala bi şekilde ve o günü atlatmaya çalış sonrasında acısını çıkarırsın.
Ayy okurken guldum he :)) aslinda kendiside gitmeyecekti ama.soz verilmis ayiptir goturun kizi muhabbetine girmis. Ben istanbula bugun geldim ve cok hastayim.. evden cikamayacak kadar hastayim. Bunu biliyor.. bide yol.sikinti mac gec bitiyor benim eve gelmem sikinti oluyor.. ailemle sorun olsun istemiyor.. aslinda ortadan bakinca makul.bi durum. Beni goturmemesine takilmadim zaten :)) o sorun degil. Kizaaaa uyuzum :/ surekli mesaj atiyor yok su dersten su notu aldim cok.mutluyum. bizene dimi..
Komşu kızı sürekli evlerindeymiş zaten , çok sık görüşüyorlarmış ...
Eros aşk oklarını fırlatacak olsa Arena Stadını neden beklesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?