- Konu Sahibi wolfsbane27
-
Kız güzel mi?
Acisinida cikarmak istemiyorum. Sonucta hatasi yok. Izah ettim ona rahatsiz oldugumu. Kendini koy yerime dedim. Benim bi erkekle maca gitmeme izin verirmiydin dedim. Ailen gonderiyorsa elimden bisey gelmez kendimi yerdim dedi. Ama keyifteb gidiyorsan o zaman kiyamet kopardi dedi. Beni anla o zaman dedi. Ama elimden bisey gelmiyor dedi. Ben niye hala takiyorum( oofffff
Yerimmm seniiiiii :)) ayyy bi rahatlama geldidimiii.. kac senedir komsular bide.. ayy rahatladim..
Sen kıza takılıyorsun canım gıcık olmuşsun bi kere oda olmıcak gibi değilmiş yanı yalnız değilsin aynı durumda bende senin gibi davranırdım :) sen boşver yine güven sevgiline sevgili senin sevgilin sonuçta maçta gözü görmez zaten hiç kimseyiii
Rahatla tabii rahatla da , beni yiyecek kadar olmasın
Kizi sahsende taniyorum sohbetimiz muhabbetimi var. Ama a kizim. Bi adabinla otur yok ben gelmiyim falan de. Dimi amaaa.. hayir yani mantigima sigmiyor. Her dk soruyor cocuga nasil gitcez kacta cikcaz..
Guven sorunum var mi yokmu bilmiyorum. Her konuda guvenim.yok. bana karsi yanlisi olmadi. Yillar once oldu ama cocuktuk sonucta 20yas ne ki.. takilmamaliyim dimi.. sonucta mac izleyip doncekler.. parti bar filan degil.sonucta..
kızlarını komşunun oğlu ile maça yollamaya hevesli aileye pes walla..
keşke sevgiliniz "stad, maç kalabalığı falan ben 2 kızın sorumluluğunu alamam" diyip konuyu kapasaymış..
insan yeri geliyor ailesine kafa tutuyor o komşuya mı hayır diyememiş.. enteresan geldi kusura bakmayın..
hayat yolunda -hayır- demeyi de bilmek çok önemli bana göre..
Çok hevs etmiş belli ki :) komşu kızı sonuçta yapıcak bişey yok sevgiline rahatsız olduğunu ve mesafeli davranmasını söyle yüz bulmadıkca pek yanaşamaz
kendine guvenmelisin erkek arkadasına da kıskandıgını bellı etme.. hıc aklına getırme onları. film izle yada sende arkadaslarınla cık gez ama sakın aklına getırme bölece aklınıda takmazsn.. kendıne guvenın olsun azzcık yahu
kız fanatik mi? sanırım ondan bu kadar darlıyor :) ne zaman gidicez filan diye. ben olsam ben de kıskanırdım ama erkek arkadaşına çok tepki gösterme canım. kız daha önce başka bir yere götürmesini filan istememiş sanırım erkek arkadaşından, zaten aileler emri vaki yapmış anladığım kadarıyla. için rahat olsun :)
Yeterince.belli ettimhatta bi ara dediki soz karşı trubune koycam kizi dedi. :)) saka bi yana.. yuz verecegini sanmam.. ya kiz.bisey hissederse ???
Hissetiğinle kalır sevgilin seni sevdikten sonra ayaklarına kapansa fark etmez çok takıyorsun canım üzme hiç kendini
kızı tanıyosun anladığım kadarıyla erkek arkadaşına ilgisi olsaydı farkederdin çok dert etme bence sonra çocuğunda belki aklına düşer durduk yere iş çıkarma kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?