- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi wolfsbane27
-
benim anlamadığım bu kadar çok güveniyorsan ailesine sevgiline neden kendine dert ediyorsun? gitsinler bişey varsa çıkar ortaya elbet yoksa da canını sıkmana hiç gerek yok.
ama ailelerin nasıl bir bakış açısı varkı sizin oğlan bizim kızı maça götürsün muhabbeti dönebiliyyor, dahası sen neden onlarla gitmiyorsun neden davet edilmiyorsun?
Sen buraya bir durumdan rahatsızlığını anlatan problemini yazmışsın. Ama bu probleme çözüm ya da akıl aramadığın belli. Sadece sana ''ay saçmalama olmaz öyle şey'' diyelim ve içini rahatlatalım istiyorsun. Olumsuz her eleştiriye karşı sevgilini ve sevgilinin ailesini savunmaya geçmişsin direkt. Bütün yorumları tek tek okudum. Sevgiline toz kondurmak istemiyorsun. O yüzden ben şöyledir ya da böyledir diye bir yorum yapmayacağım bu konuda sana canım. Sadece şunu söyleyebilirim...Ben böyle bir durumda sevgilime küçük kıyameti yaşatmıştım çoktan. Ama bu benim yapım ve düşüncemdir.
Merhaba arkadaslar. Uzun sureli bi iliskim var. Suan danismak istediğim akil almak istediğim bir konu var. Sevgilim yarin aksam komsunun kizini (ayni yastalar) mac izlemeye arenaya goturcek. Kendisinin istediği bir sey degildi. Ailesi kiza soz vermisler. Bilet bulununca sevgilime de gotur demisler. Kiz kardeside gidicek. Sevgilime kizamiyorum ama kizmak.istiyorum. bu durumdan asiri derecede rahatsizim. Bunu ona belirttim ama elinden gelen birsey olmadigini aklima kotu seyler getirmememi istedi. Asla farkli bisey olmaz. Lutfen maku dusun dedi. Ama cok gerginim. Ne yapicagimi.bilemiyorum. cok belli etmemeye calisiyorum ama elimde degil..(
Merhaba arkadaslar. Uzun sureli bi iliskim var. Suan danismak istediğim akil almak istediğim bir konu var. Sevgilim yarin aksam komsunun kizini (ayni yastalar) mac izlemeye arenaya goturcek. Kendisinin istediği bir sey degildi. Ailesi kiza soz vermisler. Bilet bulununca sevgilime de gotur demisler. Kiz kardeside gidicek. Sevgilime kizamiyorum ama kizmak.istiyorum. bu durumdan asiri derecede rahatsizim. Bunu ona belirttim ama elinden gelen birsey olmadigini aklima kotu seyler getirmememi istedi. Asla farkli bisey olmaz. Lutfen maku dusun dedi. Ama cok gerginim. Ne yapicagimi.bilemiyorum. cok belli etmemeye calisiyorum ama elimde degil..(
bayanlar maca biletsiz girmiyormuydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?