- Konu Sahibi wolfsbane27
-
Canım biz de geçenlerde tam 4 kız maça gitmemiz gerekti ders için bildiğin futbol maçı ve olaylı bir taraftar grubu var takımın mecburen bizde bi erkek arkadaşdan rice ettik. Bence mecburi bi durum varsa çok takma kendinide sevgilinide bunaltma
Dimi.. biraz daha takmamaliyim.. simdi boyle diyorum ama yarin aksam cok gerilcem..ya sevgilimin daha oncelerde beni aldattigi filanda yok. Beraberken baska bi kiza ilgi duymusluguda yok. Yalanida yok. Herseyini haber veren biri. Ben niye boyle oldum. Kendime guvenim yok.ozguvensizim.
İşte yapma bunu kendine yarın film izle yemek yap tatlı yap arkadaşlarınla görüş oyala kendini bi şekilde ki gün çabuk geçsin.
Sakın kendini odana kapatıp depresyon havasına girmee :) sen kendi kendini aşağlıyorsun kendine güven
Annesi biraz despottur. Ailecek cok yardimlari dokunuyor. Sevgilim agir bir hastalik atlatti. Kiz cok kosturdu kan buldu arkadaslarini te nerelerden getirdi kan verdirdi. Aile dostu sonucta biraz borclu hissediyor gibi geldi.bana. hayir demedi. Ama oda sorgulanir tabi. Ama sorgulasamda bi kazancim olmayacak. Ilkkez boyle bisey oluyor kizla.
canım canını sıkmak istemem ama ilerde bu borç hissi ile nelere evet diyecek sevgilin?
ilişkiler zor kuruluyor ama küçücük şeylere yara alıyor..
sevgilin bundan sonrası için bir çözüm düşünmeli..
sen biliyorsun detayları ama anlattıklarında sevgilinin ve kızın ailelerinin biraz seni de düşünerek hareket etmesi lazım..
senden haberdarlar mı bilmiyorum tabi..
sen çok arada kalırsın gibi geldi.. inş. öyle olmaz..
Alt tarafi mac. Izleyip gelcekler o kadar. Otesi olmaz zaten ne olabilir ki dimi yani. Ama ne bilim ayni ortamda olmalari.bile.geriyor beni. Sanki surekli eve geldigi yetmiyormus gibi.
Evet bu durumda sevgilimin biraz mesafeli olmasi gerek. Haberleri var. Kizin ailesi bile taniyor beni. Cok yakinlar cunki.. ne zaman gitsem ya annesi orda ya kiz.. bilmiyorum iki tarafında beni dusundugu yok.gibi.
İki aile de birarada bulunsunlar da birbirlerine ısınsınlar diye böyle bir şey yapmış olmasın?
Olmaz olmaz demeyin.
Çünkü ben böyle bir olaya şahit oldum.
Evet bu durumda sevgilimin biraz mesafeli olmasi gerek. Haberleri var. Kizin ailesi bile taniyor beni. Cok yakinlar cunki.. ne zaman gitsem ya annesi orda ya kiz.. bilmiyorum iki tarafında beni dusundugu yok.gibi.
Sevgiline kesinlikle rahatsız olduğunu belirtmen lazım iyice bi anlasın oda.
Ne garip bi kız ne garip bi aile anlayamadım kii. Benimde birlikte büyüdüğüm alt komşumun oğlu var küçükken hiç ayrılmazdık belirli bi yaştan sonra araya mesafe koymaya başladık ki doğrusu bu fazla içli dışlı olmamak gerek. Ki zaten bence bi erkekle bi bayanın asla yakın arkadaş olamazlar.
canım inş. seni düşünmediklerinden değil de gerçekten herşey masumane olduğundandır bu rahatlık...
ailelerin seni önemsemesi sevgilinin duruşu ile oluşur ancak.. iş sevgilinde bitiyor... kızın senden çekinmesi lazım.. o düşünsün hareketlerime dikkat edeyim de aile dostlarımızla aramız bozulmasın diye.. fazla anlayışlı olmak iyi değil.. taviz verme..
Isin komik yani annesi gelinim diye konusuyor benimle. Egerki baska bisey olsa bunu yapacak kadin degildir. Cok dikkat eder boyle seylere. Ufak bi yanlis olsa kizda yada sevgilimde bilirim canlarina okur oyle bi kadindir.. .s
yanlış olduktan sonra canlarına okusa ne fayda ama tabi sevindim seni benimsemiş olmasına..
sevgilin dikkat ederse samimiyetine sorun kalmayacak gibi..
Bence kizmana gerek yok.demek saklayacagi birsey yok ki senide haberdar etmis.kizarsan bir daha acik acik soylemez belki.hem kardeside gelcekmis.rahat ol yaaldatcak adam boylemi aldatir?
Bütün sayfaları okumadım belki soran olmuştur komşu kızının yaşı başı kaç? Belki aileler vakit geçirip birbirlerini tanısınlar diye bu olaya önayak olmuşlardır.
Gelinim dediğine bakma sen onların, benim arkadaşımı bağırlarına basmışlardı oğulları sonra evli çıktı. var sen gerisini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?