ne yapacagimi bilmiyorum :( ufacik bir yardim edermisiniz

Oylede bi durum yokki.. bildigin keyfi. Ailesinin isguzarligi. Iyilik olsun kiz hic gitmemis. Sen goturuver oglum soz vermistik zaten filan. Yaaaaa kendiiiiiii gitsiiinnnn hic miii arkadasii yokkkk kiziinn kizda dunden razi. Amaann..

İşte yapma bunu kendine yarın film izle yemek yap tatlı yap arkadaşlarınla görüş oyala kendini bi şekilde ki gün çabuk geçsin.
Sakın kendini odana kapatıp depresyon havasına girmee :) sen kendi kendini aşağlıyorsun kendine güven

Alt tarafi mac. Izleyip gelcekler o kadar. Otesi olmaz zaten ne olabilir ki dimi yani. Ama ne bilim ayni ortamda olmalari.bile.geriyor beni. Sanki surekli eve geldigi yetmiyormus gibi.

canım canını sıkmak istemem ama ilerde bu borç hissi ile nelere evet diyecek sevgilin?

ilişkiler zor kuruluyor ama küçücük şeylere yara alıyor..

sevgilin bundan sonrası için bir çözüm düşünmeli..

sen biliyorsun detayları ama anlattıklarında sevgilinin ve kızın ailelerinin biraz seni de düşünerek hareket etmesi lazım..

senden haberdarlar mı bilmiyorum tabi..

sen çok arada kalırsın gibi geldi.. inş. öyle olmaz..

Evet bu durumda sevgilimin biraz mesafeli olmasi gerek. Haberleri var. Kizin ailesi bile taniyor beni. Cok yakinlar cunki.. ne zaman gitsem ya annesi orda ya kiz.. bilmiyorum iki tarafında beni dusundugu yok.gibi.

İki aile de birarada bulunsunlar da birbirlerine ısınsınlar diye böyle bir şey yapmış olmasın?

Olmaz olmaz demeyin.
Çünkü ben böyle bir olaya şahit oldum.

Alt tarafi mac. Izleyip gelcekler o kadar. Otesi olmaz zaten ne olabilir ki dimi yani. Ama ne bilim ayni ortamda olmalari.bile.geriyor beni. Sanki surekli eve geldigi yetmiyormus gibi.

Sevgiline kesinlikle rahatsız olduğunu belirtmen lazım iyice bi anlasın oda.
Ne garip bi kız ne garip bi aile anlayamadım kii. Benimde birlikte büyüdüğüm alt komşumun oğlu var küçükken hiç ayrılmazdık belirli bi yaştan sonra araya mesafe koymaya başladık ki doğrusu bu fazla içli dışlı olmamak gerek. Ki zaten bence bi erkekle bi bayanın asla yakın arkadaş olamazlar.

Evet bu durumda sevgilimin biraz mesafeli olmasi gerek. Haberleri var. Kizin ailesi bile taniyor beni. Cok yakinlar cunki.. ne zaman gitsem ya annesi orda ya kiz.. bilmiyorum iki tarafında beni dusundugu yok.gibi.

canım inş. seni düşünmediklerinden değil de gerçekten herşey masumane olduğundandır bu rahatlık...
ailelerin seni önemsemesi sevgilinin duruşu ile oluşur ancak.. iş sevgilinde bitiyor... kızın senden çekinmesi lazım.. o düşünsün hareketlerime dikkat edeyim de aile dostlarımızla aramız bozulmasın diye.. fazla anlayışlı olmak iyi değil.. taviz verme..

Durumu fazlasiyla belli ettim ona. Geregini yapacagini soyledi. Sen canini sikma yuzune bile bakmıyorum ki macta bakayim dedi. Soz her dk ne olduğunu anlaticam sana dedi. Peki dedim. Bekleyip gorcez devami gelirse canin yanar dedim. Gelmeyecek dedi.

Isin komik yani annesi gelinim diye konusuyor benimle. Egerki baska bisey olsa bunu yapacak kadin degildir. Cok dikkat eder boyle seylere. Ufak bi yanlis olsa kizda yada sevgilimde bilirim canlarina okur oyle bi kadindir.. .s

Bence kizmana gerek yok.demek saklayacagi birsey yok ki senide haberdar etmis.kizarsan bir daha acik acik soylemez belki.hem kardeside gelcekmis.rahat ol ya aldatcak adam boylemi aldatir?

Isin komik yani annesi gelinim diye konusuyor benimle. Egerki baska bisey olsa bunu yapacak kadin degildir. Cok dikkat eder boyle seylere. Ufak bi yanlis olsa kizda yada sevgilimde bilirim canlarina okur oyle bi kadindir.. .s

yanlış olduktan sonra canlarına okusa ne fayda ama tabi sevindim seni benimsemiş olmasına..
sevgilin dikkat ederse samimiyetine sorun kalmayacak gibi..

yanlış olduktan sonra canlarına okusa ne fayda ama tabi sevindim seni benimsemiş olmasına..
sevgilin dikkat ederse samimiyetine sorun kalmayacak gibi..

bide söyle düşünüyorum. egerki bişey olcak olsaydı bugun yada yarın olmazdı kaç senedir komsular ben yoktum piyasada yani 7 8 sene vardır asağı yukarı. olacak olsa daha önceden olurdu. ne bilim. ailesinden süphem yok..

Bütün sayfaları okumadım belki soran olmuştur komşu kızının yaşı başı kaç? Belki aileler vakit geçirip birbirlerini tanısınlar diye bu olaya önayak olmuşlardır.
Gelinim dediğine bakma sen onların, benim arkadaşımı bağırlarına basmışlardı oğulları sonra evli çıktı. var sen gerisini düşün.

Uu .s.s baya entrikali.. kiz 21 yasinda.. ama ben ihtimal vermiyorum onayak olmalarina. Kizin ailesi istemez. % 100eminim.

Sen buraya bir durumdan rahatsızlığını anlatan problemini yazmışsın. Ama bu probleme çözüm ya da akıl aramadığın belli. Sadece sana ''ay saçmalama olmaz öyle şey'' diyelim ve içini rahatlatalım istiyorsun. Olumsuz her eleştiriye karşı sevgilini ve sevgilinin ailesini savunmaya geçmişsin direkt. Bütün yorumları tek tek okudum. Sevgiline toz kondurmak istemiyorsun. O yüzden ben şöyledir ya da böyledir diye bir yorum yapmayacağım bu konuda sana canım. Sadece şunu söyleyebilirim...Ben böyle bir durumda sevgilime küçük kıyameti yaşatmıştım çoktan. Ama bu benim yapım ve düşüncemdir.

canım maça gittiklerini saklamaya çalışmasına gerek yok çünkü annesine de mi diyecek aman söyleme diye elbet duyacaktın.. kimse söylemese o kız ilk iş söyleyecek biri gibi zaten..

sen "maça gitme" kısmına hiç takılma, bundan sonrasında nasıl olacak tavırlar ve senin tavırların ona dikkat et..

yarın öbürgün ya kız okuldan / işten geç çıkıyor sen al sana güveniyoruzlar başlar..

7-8 yıl önce çocuktular artık değiller ya biraz dikkat çok mu zor? aileler de samimiler falan da biraz çekinmek lazım..

sevgilisi olan delikanlıya yaşıtı kızımı emanet edeceğim falan ay bana çok ters..

düşüncesizler bence..

sen hep acaba? acaba? mı diyeceksin.. olmaz.. gerekirse annesiyle konuş.. bana ters de.. koy tavrını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…