ne yapacağımı bilmiyorum.. :( yardım edin..

Sen bence akilli bir kizsin eminim cocugu cekip cevirir iki aileyi de ikna edersin... yanliz kizip isi birakmasi bisileri yarim birakabilen bir yapida olabilecegini gosterir dikkat... evlenene kadar baska konularda da tekrarlar mi ben olsam bunlara bakardim anladigim severseniz eninde sonunda evlenebileceksiniz zaten... babanda basta ok vermis yani cokda sevimsiz bir adam degil demekki .) Aileniz birbirini seven bir anne-baba ise korkmayin ayrimazlar sizi... :)

Zaten Babama kızıp işi bırakmadı, babam daha da kızmasın işler daha fena olmasın diye bıraktı.
Bu arada dedemin rızası olmadığı için babam annemi kaçırmış. Daha sonra barışmışlar. Hala birbirini çok seven anne babam var. Babam sert görünsede yumuşacık bir kalbi vardır, ben inanıyorum

Öncelikle uzman çavuşluğu bırakması çok iyi olmuş. Gerçekten yapılacak iş değil. Alınan maaşa bakıp insanlar çok yorum yapıyor. O meslekte insanın ömrü kısalıyor, aldığın para ne işe yarar.... Ama keşke istifa etmeden önce geçişini yapabileceği bir yer bulabilseydi. Benim eşim de TSK'da çalışıyordu, istifa edip başka kuruma geçti. Yaşamayan bilmez, gercekten zor bir durum. Benim ailem de istememişti evlenmemizi haklı olarak.
Ama zaten işi birakmasa, evlenseniz sürekli tayin olacaktınız. Belli bir süre Uzm. çavuş olarak çalışması ona başka kuruma geçmesi için avantaj sağlar sanırım. Umarım en kisa zamanda geçiş yapabileceği bir kurum bulur da kavuşursunuz.

Allah yardımcınız olsun.siz beraber bütün zorlukları aşarsiniz.nikah vaktini bekler derler.size aktif sabır diliyorum

Babaniz neyini hor gordu anlamadim.
Isse is.
Uzmanlik cavus az uz bisey degil.
Mevzu paraysa 4000 lira hic hic az degil.

Ondan ayri bazi srkadsslar demis sizin statu farkinjz var diye.
Ben oyle dusunmuyorum.
Eger 4000 aliyorsa ala senden yuksek aliyor demek bu.
Bi sorun gorunmuyor onun tarafindan bakinca cunku zaten senden fazla kazaniyor.
Bence bu adam seni cok seviyor.
Statuymus aileni dinleymis diyenlera aldirma.
Statune dengli birini bulursun ailenin istedgiyle evlnirsin ama bu sevgiyi sen asla bulamazsin benden soylemesi.
Kaybetme nisanlini.

Bu konu ne oldu?
Konu sahibi gelişme var mı? Çok merak ediyorum ne yaptınız?

Bnm eşimde suan uzmn çavuşlukta nişanlınız bıraktqı zaman ne kadar tazminat ödedi ?

Arkadaşlar eşim uzman çavuşluqa qitti yarın başlycak ama bn istemiyorm oda bnm için bırakacak tazminat ne kadar öder bi bilqisi olan war mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…