- 16 Ekim 2025
- 4
- -2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Balimmmm_1
-
İş yeri karnını gormedimi karın buyumezmi ya nasıl anlamamislar8 aylık hamilelikte bebek nasıl 1,5 ay önce kıpırdadı
Benim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim8 aylık hamilelikte bebek nasıl 1,5 ay önce kıpırdadı
Bu çalıştığım yerde 1 sene çalışıp ondan sonra hamile kalabilirsin gibi durumları var hamile insanı çıkacak diye alıp çalıştırmiyorlarİşe girerken ne zamandan beri gebelik testi yapılıyormuş?
Kan grubunu belirlemek için kan alınıyor birçok işyeri istiyor o değilde 8 buçuk aylık hamilelik göbek iş yeri nasıl görmezİşe girerken ne zamandan beri gebelik testi yapılıyormuş?
Ne kadar büyük olabilir iç karnınız yahu? 6-6,5 aylık olana kadar gebeliği anlayamayacak kadar? Shrek misin bacım? Tlcdeki hamile olduğunu fark etmeyenlerin programını izleyip konu açmaya mı karar verdin?Benim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim
Tamamda ikinci bebek o kadar ay hicmi kilo almadınız hicmi göbek çıkmadı kör mü isyerindekiler uyku halsizlik demi olmadı hem hamile olduğunuzu bilmediğiniz için ne folik asit aldınız ne kan ilacı basınız bilemi dönmedi ikinci gebelik ilk degilki nasıl hissetmez insanBenim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim
Hanfendi ha deseniz doğum yapacak kıvamdasınız şaşırdım dogrusuBenim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim
Kendı anlamamış ki dısardakiler nasıl anlasınİş yeri karnını gormedimi karın buyumezmi ya nasıl anlamamislar
Kilom var ve boyum da kısaÇok mu kilolusunuz. Bir kaç kişide duymuştum kilosu fazlaymış ve gebelik boyunca adet görmüş bu yüzden hamileliği farketmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?