Ne yapacağımı bilmiyorum yardım

Balimmmm_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
4
-2
1
26
Öncelikle merhaba. Lütfen yargılamadan cevap verirseniz sevinirim benimde ne yapacağımı bilmediğim bir dönemden geçiyorum. Yaklaşık 4 ay önce eşimden boşandım ve annemle oğlumla yeni hayat kurma mücadelesine girip memleketime taşındım. Bir işe girdim ev tuttuk falan ama ben hamileymişim ise girerken testlerde falan çıkmadı şu an yaklaşık 7.5 8 aylık hamileyim ama hiç doktora gitmedim iş yerine de bunu bildirmedim. Cuma günü gitmeyi düşünüyorum korkularım var ve bunları yenemiyorum evet bu çocuğu dünyaya getirmek istiyorum ama nasıl baş edeceğim bilmiyorum eski eşimle de aldatma yüzünden boşandık ve ona da hamile olduğumu söylemedim. Ben yaklaşık 1.5 ay önce hareketlenme sonucu farkettim hamile olduğumu ve karnım birden belirginlesti adet olmaya devam ettim bu sırada şimdi hem iş yerine söyleme hem eski eşime söyleme konusunda ne yapacağım bilmiyorum. İş yerinde soranlara bir şekilde gecistirdim hep bu zamana kadar şimdi ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim?

niye söylemiyorsun gözünü seveyim. Bu çocuk senin de yardımcı olsun tek basına nasıl hakkından geleceksin. Gururun sırasi değil, bebisin için…

Eski eş istemez babalık yapmayı dönsede gene aldatır işiniz zor Allah yardım etsin başka da çare yok büyük ihtimal dönsün diye aldirmadiginizi düşünecek dua edin annenize Allah sağlık versin

Yani iki çocuk anne siz başka bişey olmaz sorduğunuz buysa eninde sonunda olacak olan bu

Benim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim
Ne kadar büyük olabilir iç karnınız yahu? 6-6,5 aylık olana kadar gebeliği anlayamayacak kadar? Shrek misin bacım? Tlcdeki hamile olduğunu fark etmeyenlerin programını izleyip konu açmaya mı karar verdin?

Benim iç karnım büyük ilk hamilelegimde de zor hissetmiştim
Tamamda ikinci bebek o kadar ay hicmi kilo almadınız hicmi göbek çıkmadı kör mü isyerindekiler uyku halsizlik demi olmadı hem hamile olduğunuzu bilmediğiniz için ne folik asit aldınız ne kan ilacı basınız bilemi dönmedi ikinci gebelik ilk degilki nasıl hissetmez insan

Çok mu kilolusunuz. Bir kaç kişide duymuştum kilosu fazlaymış ve gebelik boyunca adet görmüş bu yüzden hamileliği farketmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…