ne yapacagimi bilmiyorum yardim.. :(

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
Merhabalar. Bir erkek arkadasim var . yaklasik uç senelik bir iliskimiz var 19 yasindayim. Uc senedir çok tartismamamiza rağmen son alto aydir resmen birbirimizi yiyoruz. Ve bir tartisma sirasinda mesajla konuşurken bana cinnet gecirttirme beni oraya getirtme tarzi biseylerdedi. Acikcasi ondan sonra korktum. O konuyu büyütüp ayrildim. Daha sonra yaklasik uç aydir her gün yalvariyor. Seviyorum ama dedikleri hakkında da iyi düşünmüyorum. Acikcasi bu bana biseu yapmaz diye bir güvenin kalmadj. Hele de ortalik bu kadsr kotuyken.Tecrübeli ablalarimdan yardim bekliyorum. Uc aydir hergun yalvaran bir erkek. Bu kadar seviyorken birakilmali mi. Ve diğer konuya gelince cinnet geciricem demek basit bisey de değil. Sürekli aklimda ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:

Merhabalar. Bir erkek arkadasim var . yaklasik uç senelik bir iliskimiz var 19 yasindayim. Uc senedir çok tartismamamiza rağmen son alto aydir resmen birbirimizi yiyoruz. Ve bir tartisma sirasinda mesajla konuşurken bana cinnet gecirttirme beni oraya getirtme tarzi biseylerdedi. Acikcasi ondan sonra korktum. O konuyu büyütüp ayrildim. Daha sonra yaklasik uç aydir her gün yalvariyor. Seviyorum ama dedikleri hakkında da iyi düşünmüyorum. Acikcasi bu bana biseu yapmaz diye bir güvenin kalmadj. Hele de ortalik bu kadsr kotuyken.Tecrübeli ablalarimdan yardim bekliyorum. Uc aydir hergun yalvaran bir erkek. Bu kadar seviyorken birakilmali mi. Ve diğer konuya gelince cinnet geciricem demek basit bisey de değil. Sürekli aklimda ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:
Küçücük yaşta neyi paylaşamıyorsunuz da bu kadar büyük kavgalar ediyorsunuz anlamadım.
En güzel yaşlar ayol!
Gezecen,eğlenecen daha ne?

Mantığını devre dışı bırakma daha yaşında genç

Önemli olan onun seviyor olması mı ?
her gün yalvarıyor olması da seviyor demek mi?
Peki senin duygularının bu ilişkide yeri nerde? O beni çok seviyor diye başlanmaz /devam edilmez bir ilişkiye?
Marketteki çocuk da çok sevebilir, onun da şansı olur mu, yoksa senin hissettiklerin mi daha önemli olmalı?
eğer kaygıların varsa,güvensizlik yaşıyorsan ve bişeyler koptu gitti diyorsan neden her defasında şans tanıyacaksın.
Albert Einstein'ın bir lafı vardır: Her defasında aynı şeyi yapıp, farklı sonuç almayı beklemek akıl işi değil :)

vallahi ya.benim gibi bu yaşta sürekli her şeyi kafaya takıp stresten erken yaşta ölmekten iyidir.
Ne ölümü yav!
Sabah sabah borçtu,ölümdü böyle sıkıntılı kelimeler kullanma.
Mutluluk verici hayallerin,düşüncelerin olsun daima.

E="drepsi76, post: 39994758, member: 489264"]Önemli olan onun seviyor olması mı ?
Peki senin duygularının bu ilişkide yeri nerde? O beni çok seviyor diye başlanmaz /devam edilmez bir ilişkiye?
Marketteki çocuk da çok sevebilir, onun da şansı olur mu, yoksa senin hissettiklerin mi daha önemli olmalı?
eğer kaygıların varsa,güvensizlik yaşıyorsan ve bişeyler koptu gitti diyorsan neden her defasında şans tanıyacaksın.
Albert Einstein'ın bir lafı vardır: Her defasında aynı şeyi yapıp, farklı sonuç almayı beklemek akıl işi değil :)[/QUOTE]
Sevgi konusunda sikintim yok güvenolsa kaldigim yerden ddevam edebilirim ama içimde sürekli bi korku var ya bisey yaparsa diye. Yani anlayacaginuz güven denen biseu kalmadi. O yüzden galiba dediğimiz gibi ikinci bi sans verilmesi saçma olur. Çok teşekkürler fikirlerinizi icin

Sevgi konusunda sikintim yok güvenolsa kaldigim yerden ddevam edebilirim ama içimde sürekli bi korku var ya bisey yaparsa diye. Yani anlayacaginuz güven denen biseu kalmadi. O yüzden galiba dediğimiz gibi ikinci bi sans verilmesi saçma olur. Çok teşekkürler fikirlerinizi icin
Önemli olan onun seviyor olması mı ?
Albert Einstein'ın bir lafı vardır: Her defasında aynı şeyi yapıp, farklı sonuç almayı beklemek akıl işi değil :)

cinnet geçirip kötü şeyler yapanda seven insanlar :KK57: sevgilini sen tanıyorsun buna en iyi sen karar verebilirsin....

Kıskançlık mı?
Bunun için cinnet geçirecekse buyursun geçirsin.
Bu kadar basit mi sevdiğini kırmak,üzmek?
Ben hic aliskin degilim boyle seyler gormedim ailemden. Sosyal medya hesabim yoktu iki senedir acar acmaz kavgalar başladı. Onunda bana güveni yok zaten belli. En iyisi sonlandırmak galiba
TE="Laale, post: 39994868, member: 30249"]Kıskançlık mı?
Bunun için cinnet geçirecekse buyursun geçirsin.
Bu kadar basit mi sevdiğini kırmak,üzmek?
[/QUOTE]
Oyle

daha 19 yaşında ne dediğini bilmeyen kışkançlık adı altında hayatı sana zehir etmeye çalışan birisi için en güzel zamanları heba etme bence, bişey yapmaz korkma ne yapacak amannn :KK14:

X