Ne Yapacağımı Bilmiyorum Zor Durumdayım...fikirlerinize İhtiyacım var lütfen

BaBam Yok,Annemle Yaşıyorduk Babamda Bir Başkasıyla Evli.Annemde Tutundu Ben Tvye Çıkacağım Evleneceğim Demeler Ben Evliyken Şimdi Herşeyi Bitirdi.Çok Özür Dilerim Ne İstesem Yapıyor Ben Sadece Eşimi İstiyorum Neye Yarar Eşimsiz.Bazen Herşeyin Olması Önemli Değil Mutluluk İstiyor İnsan

Allah Gönlünüze Göre Versin Yakamozz Eşimi Çok Çok Seviyorum. Bir Başkasını Da Düşünmüyorum.Herkes Kendini Düşünür Olmuş. Keşke Aç Olsaydım da Eşimle Olsaydım.

evet tabiki evlendikten sonra öyle oluyo herşeyin eşin oluyo kolaymı yuva kurmak konu sadece cinselikse bu aşılamıyacak birşey diil her hastalığın var çaresi hem herşey cinsellikte diil evlenince ki seviyosan her şeyin oluyo kocan senin bu hepimiz için böyle

zararın neresinden dönerseniz kardır,mesleği de müsaitse sorun yok işte,birbirimize yeniden şans verdik dersiniz soran olursa da. bundan sonra kendi yuvanız kendi huzurunuz için çabalayın,inşallah bundan sonra mutlu olursunuz,çevreyi çok takmayın,neler çektiğinizi siz biliyorsunuz,belki acemi davrandınız evliliği yürütürken,yok yere yuvanız dağılmış,bu ders olsun,iç işlerinize kimseyi müdahale ettirmeyin bundan sonra,bunun için de bağımsız uzak bir evde oturmanız şart. mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…