Ne Yapacağımı Bilmiyorum Zor Durumdayım...fikirlerinize İhtiyacım var lütfen

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
Merhabalar İyi Günler Dilerim Öncelikle.Okuma Fırsatı Bulup Değerli Zamanınızı Ayırdığınız İçin Teşekkürlerimi Sunarım.Lütfen Fikir Verirseniz Çok Mutlu Olacağım. Beş Yıllık Bir Evliliğin Ardından Dört Ay Önce Eşimden Cinsellik Yüzünden Boşandım.Eşimle Severek Evlendik.Evlendiken Sonra Eşimin Memleketine Alışamadığım İçin Sağlık Sorunları Yaşadım. Ve Annem Buradan Ev Alıp Birlikte Yaşamak Zorunda Kaldık Eşim Annemi Yanımıza Çağırdı Benimle İlgilenmesi İçin.Sağlık Sorunlarım Olduğu İçin.Bir Süre Sonra Eşimde Cinsel Sorunlar Başladı Çok Çok Özür Dilerim.Hiç Birlikte Olmuyorda Değildik. Annem Buraya Alışmakta Güçlük Çektiği İçin Sorunlar Huzursuzluklar Yaşatmaya Başladı Daha Çok Eşim Benden Uzaklaşır Oldu. Annemde Bizimle Birlikte Yaşadığı İçin Sorunların Ortasında Oldu İster İstemez.Annemin Kişisel Sorunları,Kardeş Sorunları,Eşimin Ailesinin Sorunları Hep Bir Huzursuzluk Eşimde Bu Sorunun Bu Şekilde Çıktığını Düşünüyorum.Şimdiyse Geriye Baktığımda Eşim Gittiğinden Beri Annem Oldu Bir Melek. Gayet Mutlu. Bana Bul Kızım Bir Başkasını Demeler.Olan Bizim Evliliğimize Oldu.Halen Eşimle İki Tarafında Ailesinden Habersiz Görüşüyoruz.Sanki Yeniden Aşık Olduk Birbirimize.Birlikte Çektiğimiz Resimlerde Bile Yeniden Aşk Yaşıyor Gibiyiz. Tek Hatamız Ayrı Evde Yaşamıyor Olmamızmıydı Diye Düşünüyorum.Eşimle Ayrılacağım Dediğimde Annem Sevinir Adeta. Eşimin Tarafında Olduğumda Hiç yoktan yere Bir kavga Çıkartır Eşimle Ben Kavga Etmezken Annemle Uğraşırdık. Eşimin Cinsel Sorunu Bu Yüzden Mi Kaynaklandı Diye Düşünüyorum. Annemin Evleneceğim Koyacağım Sizi Kapıya Demeler. Boşa Bunu İktidarsız Bu demeler Eşimi Yeterince Aşağılaması.Vs. Evliliğimiz Hiç Yüzünden Bitti. Şimdi Herkes Mutlu Eşim Ve Ben Dışında. Eşimin Ailesi Ve Benim Ailem Hep Bir Çatışma İçerisinde İki Tarafında Sorunları Bitirdi Bizi. Derdimi Kimseye Anlatamıyorum.Eşimle Tekrar Birlikte Olmak İstiyoruz.Anneme Konuyu Açsam Kıyametle Koparır.Sizce Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Okumaya Değer Verdiğiniz İçin Çok Sağolun.Kısacıkta Olsa Bir Fikir Sunarsanız Çok Sevinirim. Sevgiyle KALIN

Kaçamak buluşmak tatlıdır.Aynı evde yaşamayınca bazı sorunlardan kaçmış oluyorsunuz.
Ama mesela cinsellik ne alemde ? Sadece elele mi geziyorsunuz ?

Keşke bu sorundan annene sözetmeseydin.

Barışınca yine annenle mi yaşayacaksınız ?

bence eğer seviyorsanız kimseyi takmayın ne onun ailesine ne de senin ailene yakın olmayan bi yerde yaşayın derim.herkes ben merkezli olmuş bu yüzden ben demeyi öğrenin eğer annen gerçekten senin mutluluğunu istese mutsuzluğunla mutlu olmazdı...

Annem İster İstemez Bizimle Yaşadığı İçin Konunun İçersinde Oldu Aynı Evde Yaşamasaydık Keşke. Eşimi Çok Aşağıladı.Karışmamasını İstediğimde de Bize Tavır Alıp Başka Şeylerden Huzursuzluk Çıkardı. Bizi De Mutsuz Etti.Şimdi Annem O Annem Değil Sanki Hayatından Memnun Başkalarıyla Olmama Göz Yumacak Kadar Herşey Hemen Basit Değil Allah Kimsenin Yuıvasını Bozmasın

Bence de annen eşini sevmiyor huzursuzluk o yüzden çıkmış cinsel sorun halledilir bir şekilde tedaviyle eğer gerçekten hala aşıksanız bence yeniden denemeye değer. ama bu sefer anneniz vede kimse olmadan sadece ikiniz...

Şimdi böyle "yasak ilişki" modunda takılmak çok tatlı geliyordur da, acaba aleni bir şekilde tekrar bir araya geldiğinizde yine böyle "yeniden aşık" modunda olabilecek misiniz? Bence bir süre daha bekleyin, bir bakın ilişkiniz nasıl gidiyor. Sonra eğer hala kararlıysanız, ailelerinizden ayrı bir ev tutun, bu sefer iki aileyi de ilişkinizden olabildiğince uzak tutun. Umarım eşinizle aranız hep böyle iyi kalır, mutlu mesut bir ömür geçirirsiniz

Çok Sağolun İnşallah Düzelmesini İstiyorum.Gizli Kaçamak Eşimle Buluşmak Çok Kötü Bir Duygu.Kendisi De Huzursuz.Alllah Hepimize İyi Günler Göstersin

zaten cinsel sorun dısında eşinden yana şikayetin yokmus ki senin hep çevre sorunları girmiş aranıza. eğer tekrar birleşirseniz mümkünse çok uzak olun

Evet Çok Şükür Badeciğim Hiç Bir Sorunumuz Yoktu Cinsellik Dışında. Ailelerle Uğraşmaktan Bu Hale Geldik Diyor Kendisi de Annem Evliliğimiz Boyunca Bütün Akrabalarıma da Konuyu Benden Habersiz Anlatmış.Ben Eşimi O da Beni Çok Seviyor. Bu Olaylar Eşimi de Çıkmaza Sürükledi.Çok Çok Üzülüyorum. Eşim Başka Yerde Ben Başka Yerde Herkes Hayatından Memnun Bizim Dışımız da.

Şimdi İse Annemin Bütün Sorunları Bitti.Çok Çok Mutlu.Ben Yaşamak Bile İstemiyorum. Çok Emek Vermiştim.Yazık Oldu.Böyle Olduğunu Gördükçe Daha Çok Üzülüyorum.

Karı koca arasındaki mahremi neden annenize yansıttınız anlamadım..ikinizde olgun insanlarsınız,çocuk değilsinizki..annem ne der?o nederleri bi kenara bırakın ve eşinizle mutluluğun tadını çıkarın..bencede eşiniz stresten bu duruma gelmiş

yeniden evlenip mümkünse 2 aileye de uzak bir şehre taşının, kiraya çıkın huzurunuz olur en azından. boşanıp bir araya gelip mutlu olan tanıdıklarım var.

İnşallah Başka Bir Şehre Taşınmayı,Ayrı Bir Evde Yuva Kurmayı Düşünüyoruz. Eşimin Mesleği Gereği Heryerde Yapabiliriz.Her İkimizin de Ailesi Zaten İstemeyecektir Tekrar Birleşmemizi Sözünü Bile Ettirmezler. Baştan Beri Geçinemiyordu Aileler Bizden Yana Bir Sorun Olmaması Halde. Bize Yazık Oldu İşte. Çok Haklısınız

konunu okudum canım öncelikle ALLAH yardımcın olsun baban yok heralde annende biraz kendini düşünüyor bence başkasıyla evlensende annen yine aynı problamleri çıkarır bence o yüzden eğer eşini sevip güveniyorsan yuvanı kurtarmaya bak

Allah Gönlünüze Göre Versin Yakamozz Eşimi Çok Çok Seviyorum. Bir Başkasını Da Düşünmüyorum.Herkes Kendini Düşünür Olmuş. Keşke Aç Olsaydım da Eşimle Olsaydım.

Ben anlamadım niye annenizle yaşıyosunuz ki, bence mutluluk bu kadar yakınken uzaklaştırmanın alemi yok çok seviyosunuz madem yeniden birleşip ayrı eve çıkın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…