- 11 Mart 2018
- 8
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi hesabimisilin
-
O çok tatlı annesi kv olsun da gör tatlılığı kalıyor mu
Aşık değilsen aşık olmayı ve daha olgunlasmayi bekle yaşın küçük daha sonra pişman olursun...
Aşık olanları da görüyoruz sonra aşk bitince bu adamı tanıyamıyorum şöyle sorunlar böyle sorunlar konu açıyorlar ama.
Yazmayayım dedim de, insanlardan fikir isteyip peşinden fırça atar gibi yorum yazmak? İyi madem bacım aşık olanlar sonradan konu açıyorsa bu şekil devam et. Ne diyelim.
Yazmayayım dedim de, insanlardan fikir isteyip peşinden fırça atar gibi yorum yazmak? İyi madem bacım aşık olanlar sonradan konu açıyorsa bu şekil devam et. Ne diyelim.
Ya hahahahhahIçimden sadece konu sahibine
"Sevdim be tosunum...cok sevdim!" Diyesim geldi
Kimse evlen demedi ki zaten, fikir sormuşsun sevmiyorsan ayrıl dedik. Çocuğun zamanını mı harcıyorum demişsin, evet dedik. İnsanlar aşık olduklarında konu açıyorlar diye öylesine biriyle mi olalım?Fırçalamak? Görmüyor muyuz? 6 bin sayfa var bakın kafadan yarısı bu hakkındadır. Yanlışsa yanlış deyin. Karşı fikir üretiyorum sadece. Aklımda “yarın gideyim de evleneyim”fikri yok.
Kendi kendime yeten/yetecek olan bir insanım.
Bak yapman gerekeni yazmışsın. Yap o halde, ve adamın zamanını boşa tüketme. Bırak o da kendisini olduğu gibi kabul eden birisini bulsun. Sende kendine gore birisini bulursun elbet.Çocuğun zamanını da çalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?