Ne yapacağımı bilmiyorum...

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Sabah çocuğu bıraktım babama.uyanmıştı.'günaydın baaba'dedim, kaşları çatıktı, cevap vermedi.ben bir daha 'günaydın baba' dedim...'neden anahtarın varken zile basıyorsun ki, bir daha evime gelme'dedi.'burada çocuğum var, sen isstemesen de ben buraya gelecem' dedim.'ne kadar yüzsüzsün dedi, seni buarada istemiyorum dedi ve beni tartakladı.bana geri cevap mı veriyorsun diye, annem araya girdi.
dışarı çıktım ağladım hala ağlıyorum.ben prematüre doğmuşum, öldü ölecek bir çocukmuşum.keşke bunları yaşayacağıma hiç doğmasaymışım...zaten ben anne karnındayken kürtaj da düşünülmüş ama annem istememiş.keşke insanlar düşünmeden çocuk dünyaya getirmeseler.çocuğun normal olabileceği gibi sosyal fobili ya da zihinsel engelli de olabilir.tedaviye cevap vermemşiş olabilir, kötü bir çocukluğu terapi, ilaç tedavisi işe yaramayabilir.o zaman dışlayıp defol git mi demen lazım, eğitim aldın şu çalıştığın işe bak mı demen lazım...doğmamış ve bu olayları hiç yaşamamış olmayı gönülden isterdim.
hiçkimsenin değil ama babam beni istemiyor.2011 den beri böyle.git çalış evlen oldu ama ben yetersizdim, olmadı ve hep evden kovuldum.ara ara sahip çıksa da artık ne yapmalı bilmiyorum.
seneye çocuk 4.5. yaş olacak ve normal bir kreşte devam edecek ve artık ailemin buraya gelmesini kesin bir dille istemiyorum.hayatımda ailemi istemiyorum.onlardan kaçıp iş bulmuştum ne güzel.evlenince kötü bir koca yüzünden aramak zorunda kaldım.geeçmiş olayları tekrarlamıcam.öte yandan anneme o kadar emeğine haksızlık ediyor muyum diyorum ama çocuğumu alıp verirken bu yaşadıklarım artık beni bitirdi.
çocuk geçen seneye göre daha iyi herşeyi anlıyot.seneye daha da iyi olur.biraz daha büyüyünce de boşanma işine bakarız.şu an hazır değilim.
siz ne düşünüyorsunuz, bir baba sadece psikolojik engelinden dolayı kızına böyle davranır mı

Bir baba evladına hiç bir koşulda böyle davranmamalı aranizda başka bir olay mı geçtir seni burada görmek istemiyorum demesinin altinda baska birsey mi var

Burdaki konuların yarısı annem veya kv çocuğuma bakmıyor...iyi de mecbur değillerki.çocuk bakamayacaklar lütfen doğurmayın

hıc bısey anlamadım
sız mı onların evındesınız, onlar mı sızın evınızde?

Hiç çabalamıyorsunuz kusura bakmayın.
O çabayı görmüyorum sizde.
İyi bir maaşınız var neden bu vizyonsuz babanıza,pislik kocanıza tahammül ediyorsunuz?
Nice kadınlar tanıyorum 1.400 tlyle 2 çocuğuna bakan.
Nice kadınlar var kocası bir kere şiddet uyguladı diye herşeyi yakıp yıkan,boşanan
Öncelikle şurda bir anlaşalım
Siz boşanmak istemiyorsunuz
Eğer boşanmak isteseydiniz böyle olmazdı
Babanızın da dediği gibi azıcık gururlu olun ayaklarınızın üzerinde durun
Hiçbirinize acımıyorum da o çocuğa acıyorum o da sosyal fobili sessiz haklarınj savunamayan bir birey olup çıkacak
Hadi kendinize bunu reva görüyorsunuz da,çocuğunuza neden bu kötülüğü yapıyorsunuz.
Sizin konularınızı bilen insanlar artık yorum yapmıyor.
Çünkü verilen hiçbir öneriyi dinlemiyorsunuz.
Ne diyeyim süpersiniz,devam devam.

Konunuza gelince seneye 4.5 yasinda olacaksa suan 3.5 yasindadir ve krese ya da devlet anaokuluna gidebilir.
Daha once de herkes ayni seyi soyledi bu konuda.

Şuan zaten çocuğunuz okula gidebilir. Hadi gitmesin, durum sıkışık diyorsanız anneniz gelip sizde baksın. Size böyle davranan baba, torununu hoş mu görüyor?

Kocanızı boşamamak içinde bi sebebiniz yok. Çocukları bahane etmeyin böyle evliliklerde. Biraz cesarete ihtiyacınız var o kadar.

Daha dün eşime 1500 tl giyim fişi verdiler öğretmene çanta aldım diye konu açan siz değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorum?
Görünüşe göre maddi durumunuz iyi o halde neden insanlara zorla çocuk baktırıyorsunuz
Seneye ailemi görmek istemiyorum diyorsunuz çünkü seneye işiniz bitmiş olacak ailenizle ne de olsa dimi?
Babanız vicdanlı davranmamış sebebini bilemem ama siz de çıkarcı davranıyorsunuz bu durumda

psikolojik tedaviye ihtiyacınız var bence ertelemeyin .ciddi bir destek alın internette bi sürü psikolog adresi var.Kimsede hata aramayın hata sizde...

Şuan zaten çocuğunuz okula gidebilir. Hadi gitmesin, durum sıkışık diyorsanız anneniz gelip sizde baksın. Size böyle davranan baba, torununu hoş mu görüyor?

Kocanızı boşamamak içinde bi sebebiniz yok. Çocukları bahane etmeyin böyle evliliklerde. Biraz cesarete ihtiyacınız var o kadar.
Evet torunu srviyor.onu yetiştirecek.o istediği gibi olacakmış.biz istediği gibi çıkmadık ya.

Back
X