Ne yapacağımı bilmiyorum

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
Kızlar rahatsızlığımi tam bilmiyorum ama depresyon ve okb oldugunu tahmin ediyorum bir aydır ilaç kullaniyorum. okula gitmek istemiyorum bugun giderken bir saatlik yoldan geri dondum dışarı çıkınca daha kotu oldum insanlara bakip bakip neden bu hayati yasiyorum yasadigim hayat anlamsız boş geliyor neden diğer insanlar gibi mutlu, sosyal değilim diye dusunmekten delircek gibi oldum. Ne yapacağım ben okulu kazanmak için çok çaba gosterdim. Düzelir miyim zamanla sizce

sadece bu dediğinizse sorun okbyle alakası yok. internetten okuduğunuzu kendinize uygun bulup hastayım sanmayı bırakın öncelikle. yetkili bu işin eğitimini almış bilgi sahibi bir doktor psikolog ya da psikiyatr tavsiyesi olmadıkça da ilaç kullanmayın. kullandığınız şey vitamin değil reçeteyle verilmesi gereken bir ilaçsa özellikle. insanlarla kendinizi kıyaslamaktan vazgeçin kendinize bakın.

sadece bu dediğinizse sorun okbyle alakası yok. internetten okuduğunuzu kendinize uygun bulup hastayım sanmayı bırakın öncelikle. yetkili bu işin eğitimini almış bilgi sahibi bir doktor psikolog ya da psikiyatr tavsiyesi olmadıkça da ilaç kullanmayın. kullandığınız şey vitamin değil reçeteyle verilmesi gereken bir ilaçsa özellikle. insanlarla kendinizi kıyaslamaktan vazgeçin kendinize bakın.
Doktor ilaç yazdi

Kızlar rahatsızlığımi tam bilmiyorum ama depresyon ve okb oldugunu tahmin ediyorum bir aydır ilaç kullaniyorum. okula gitmek istemiyorum bugun giderken bir saatlik yoldan geri dondum dışarı çıkınca daha kotu oldum insanlara bakip bakip neden bu hayati yasiyorum yasadigim hayat anlamsız boş geliyor neden diğer insanlar gibi mutlu, sosyal değilim diye dusunmekten delircek gibi oldum. Ne yapacağım ben okulu kazanmak için çok çaba gosterdim. Düzelir miyim zamanla sizce
Düzelirsiniz tabii inşallah.
Reçetesiz ilaç nasıl alabildiniz ki?

doktor hastalığınızın ne olduğunu söylemedi mi?

Doktor bir şey söylemedi. Okb diye düşünmemin sebebi takintili dusuncelerim var
Doktor ilaç yazdı ama
Demekki okb değilsin,öyle olsan okb olduğunu sana zaten söylerdi
Hafif bir depresyon olabilir c....ilacını yazmıştır büyük ihtimal
İlaç etkisini iki üç haftaya kalmaz gösterecektir
Sabırlı ol

Depresyon beynin hipokampüs bölgesini yani beynin bir kısmını diyelim geri dönüşü olmayacak şekilde küçültür, mutsuzluk iyi değildir sizi daha da dibe çeker, depresyondan çıkmak ahlaki bir sorumluluktur bu yüzden. Gerekirse doktora git ama ilaç son çare olsun. Mutlu olmaya bak, neşeli şarkılar dinle, umutlu düşün, kötüye yorma hiçbir şeyi, azimli, kararlı ve hırslı ol. Hayat üzüle üzüle elinden akıp gider öylece yoksa.

Bir hastalığınız varsa buna kendiniz teşhis koyamazsınız, uzman yardımı almalısınız. Belki kolaylıkla çözebileceğiniz bir durum vardır, uzmana gitmeyi erteleyerek çözümü zorlaştırmayın. En kısa zamanda gidip bir sorun olup olmadığını öğrenin, varsa tedavi olun. Buradan alacağınız öneriler ikincil üçüncül planda olmalı.

Doktor ilaç yazdı ama
Demekki okb değilsin,öyle olsan okb olduğunu sana zaten söylerdi
Hafif bir depresyon olabilir c....ilacını yazmıştır büyük ihtimal
İlaç etkisini iki üç haftaya kalmaz gösterecektir
Sabırlı ol
İki ilaç yazdi pro.. ve rex...

ilacın yan etkisi olabilir ilk başladığınızda. doktorunuzu arasanız belki ilaç değiştirir?

Back
X