- 16 Mart 2017
- 200
- 72
- 48
- 33
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Ne guzel goz gezdirmissiniz. Kimse esinin ailesiyle bu sekilde olmak istemez. Ve ben bosanma asamasindan dondum kendimi anlatamadigim icin burda haksiz oluyorun. Kusura bakmayin ama kocanin ailesiyle ben gorusmuyorum kafam rahat. Ailesi arkamdan is cevirip bosamaya kalkarsa ve onlar kasiniyorsa koca da doldurusa geliyors gorusmem. Siz bunlari sineye cekip her turlu gorusebilecek insansaniz bilemem. Kimse kimsenin ne durunda oldugunu da bilemez.Üşenmedim eski konularınıza göz gezdirdim. Kayın ailenizle küsme nedeninizde tamamen haksızsınız. Görümcenizin sizinle görüşmemeli siz onunla değil.
Son zamanda yaşadığınız olayda da eşinizin fevri çıkışı dışında yine siz ve kardeşiniz haksız. Benim görüşüm bu yönde.
Bende nerde ne konuşacağını ve nasıl tepki göstereceğini bilmeyen bir insan izlenimi uyandırdınız.
Burasi umdugunuz gibi degil. Iyi ki de aldirdim. Esim bu tarz olaylar yasandigini bilmiyor. Ailesi benim evime kendi ailemin geldigini duyunca doldurusa geldiguni dusunuyorum. Kardesiminde bunu yazma sebebi var . Onlar ustu kapali mesaj gonderimine karsi yorum yapti. Emegi olmayan 5 aydir yegeninu gormeyipte orda burda farkli sekilde oglumun resmini paylasiyor. O kdr ailevi problemler oldu istanbula gittigimde torunlarini yegenini gorsunler duye yirttim bi tarafimi. O zaman gormek istemediler. Simdi en kiymetliymis gibi gosteris yapiyorlar. Tm halaysa hala babaanneyse babaanne . Ama cok yanlis buluyorum.siz olsaniz ne yapardiniz.Evi Van’dan mi aldiniz? Onca borca degmez diyecegim cunku.
Ve kizkardesiniz haksiz. Oyle yazarsa boyle de cevap alir.
Esinizin size bu sekilde davranmasina izin vermeyin. Her borcu olan karisina hakaret edip insan tartaklamaz. Sineye cekilecek bir durum degil.
Kardeşiniz gerçekten neden aile işlerinize burnunu sokuyor.Eniştesi de sizin gibi mesafeli olsaydı bakalım o da Van'a gelebilecek miydi?Benım kardesımde fotoğrafın altına yorum yaptı. Sende gitseydin Van a burdan yazmakla birsey olunmuyor
Sizin hiç hatanız yok! eşinin ailesi delirdikleri için sana böyle davraniyorlarBurasi umdugunuz gibi degil. Iyi ki de aldirdim. Esim bu tarz olaylar yasandigini bilmiyor. Ailesi benim evime kendi ailemin geldigini duyunca doldurusa geldiguni dusunuyorum. Kardesiminde bunu yazma sebebi var . Onlar ustu kapali mesaj gonderimine karsi yorum yapti. Emegi olmayan 5 aydir yegeninu gormeyipte orda burda farkli sekilde oglumun resmini paylasiyor. O kdr ailevi problemler oldu istanbula gittigimde torunlarini yegenini gorsunler duye yirttim bi tarafimi. O zaman gormek istemediler. Simdi en kiymetliymis gibi gosteris yapiyorlar. Tm halaysa hala babaanneyse babaanne . Ama cok yanlis buluyorum.siz olsaniz ne yapardiniz.
Siz hiç özeleştiri yapmıyorsunuz ki.Burasi umdugunuz gibi degil. Iyi ki de aldirdim. Esim bu tarz olaylar yasandigini bilmiyor. Ailesi benim evime kendi ailemin geldigini duyunca doldurusa geldiguni dusunuyorum. Kardesiminde bunu yazma sebebi var . Onlar ustu kapali mesaj gonderimine karsi yorum yapti. Emegi olmayan 5 aydir yegeninu gormeyipte orda burda farkli sekilde oglumun resmini paylasiyor. O kdr ailevi problemler oldu istanbula gittigimde torunlarini yegenini gorsunler duye yirttim bi tarafimi. O zaman gormek istemediler. Simdi en kiymetliymis gibi gosteris yapiyorlar. Tm halaysa hala babaanneyse babaanne . Ama cok yanlis buluyorum.siz olsaniz ne yapardiniz.
Ne guzel goz gezdirmissiniz. Kimse esinin ailesiyle bu sekilde olmak istemez. Ve ben bosanma asamasindan dondum kendimi anlatamadigim icin burda haksiz oluyorun. Kusura bakmayin ama kocanin ailesiyle ben gorusmuyorum kafam rahat. Ailesi arkamdan is cevirip bosamaya kalkarsa ve onlar kasiniyorsa koca da doldurusa geliyors gorusmem. Siz bunlari sineye cekip her turlu gorusebilecek insansaniz bilemem. Kimse kimsenin ne durunda oldugunu da bilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?