Ne yapacagımı bilmiyorum

Gurbetteelde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
16
3
1
Eşimle ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz senede ili üç defa falan gidiyoruz yine bi haftalığına ben gittim bi hafta sonunda oda geldi biraz kaldıktan sora döndük geldik evimize geldiğinde evi tahmin etttigim gibi dağınık buldum ben oradayken bi aile dostumuz bi gece bizde kalacaktı onun yatağı falan açılmış toplanmamış duruyordu gece geldik bişey yapamadım yattık hemen sabah o işe gitti ben temizlik yapmaya başladım eşim sigara için biri değil dumanına bile katlanamaz bi baktım yatak odasında yatağın altında baş altında bi sigara paketi ve küllük öyle konulmuş dondum kaldım akşam geldi eve sordum hayırdır sigaraya mı başladın diye durdu duymammalıktan geldi önce sora işte ne alaka ne geziyo orda falan saçmaladı sora hee tamam tamam ben tabağı düşürdüm kırdım oraya düşmüştür falan dedi inanmadım bişey demedim yattım bu Arada gelir gelmez bana çarşafı falan değiştirdi temiz aç diye neyse mi hafta geçmedi ben yine çarşaf değiştiriyordum bi baktım çarşaf dikilmiş ne alaka dedim ya kan beynime sıçradı sora yatağa baktım yatağı bile dikmiş bende nasıl yakından bakmasan anlayamazsın ve bi kaç tane daha sigara izmariti çıktı akşam zor ettim geldi işte dedim bu ne falan kim geldi bu eve işte saçmalama Allah belamı versin kimse gelmedi tabak düştü elimden döküldü bende diktim dedi gülüyor falan gayet rahat bişey diyemedim tutuldum kaldım ama hiç bişey demeden öyle yattık ama ben buz gibi oldum çünkü çok saçma anlattıkları mi türlü oturtamıyorum kafamda suçlayamaıyorumda bu sefer o tavır yapmaya başladı o konuşmuyor ben yalancıyım doğru falan diyor

Ben o sigarayı da o çarşafı da yedirirdim doğruyu söyleyene kadar çatlardım.neyi,niye saklıyor? Madem dumandan bile rahatsız oluyor sigara mi içmeye başlamış aniden.gaz vermeyeyim ama hiç yumuşamayın adam akıllı herşeyi anlatana kadar.inş aldatma falan yoktur.

Sözde evde kalan misafirinmiş toplamış elinde yatak odasına gitmiş orda elinden düşmüş yine saçma sigara paketi ne geziyo orda ayrıca yere dökülen bişeyde yok dügün bi şekilde paketle birlikte küllük duruyo orda normalde çıkardığı donu kenara koyan adam değil bu kadar zahmet niye kendide yutmadıgımı anladı şimdi o üste çıkmaya çalışıyor bana ne demek istiyorsun falan

çarşafın dikilmesi ve yatağa kadar gitmesi nasıl olmuş olabilir ki evet anlattıklarında bir tutarsızlık var ama ne anlayamadım

Siz onun sigara içmesine tahammül edebilirmisiniz normalde? Yoksa sigara konusunda çok katı misinizdir? Hayır belki içmesini istemediğiniz için sigara içtiğini sizden saklıyor olabilir mi? Yani siz yokken evde rahat rahat içmiştir ama unutmuştur kaldırmayı.yani en masum durum bu olur zaten.esi çok kızıyor diye sigara içen ama eşinden saklayan bir sürü insan var çünkü.

Back
X