- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecekBunda gurur incenecek ne var ki anlamadım..Nişanlınız ve nişanlınızın ailesi bu durumdan ötürü sizi küçümseyecekse hiç evlenmeyin daha iyi.. Ailenzn arkasnda olun. Çöpçü de olsa kağıt toplayıcısı da olsa temzlikçi de olsa onlar sizin ailenz.. Siz arkasnda olun dik durun gurur duyun ki kimse yerme cesareti gösteremesn
Sende evde kaldın sanırım20 yaşında evlenip koca parası yemeye utanmadın da kaç yaşında kadının çalışmasından mı utanıyorsun tatlım? Senin gururunu sevsinler ezik gibi davrandığın için utanması gereken ananen, sen değilsin.
Ne kadar seviyesiz sözler bunlar yaSende evde kaldın sanırım
Evlendikten sonra alır evine bakarsın çalıştırmazsin o yaştan sonra olay çözülür..Merhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim
Alın teriyle para kazanıyor kadın ona ne diyeceğini düşünmek yerine anneannemin arkasın da nasıl dururum da onun gururu incinmez diye düşünMerhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim
Kalkıp sen getirirsin elin ayağın tutuyor bugünlük böyle olsun dersinBakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Anneanneniz bütün sitedeki dairelern işini mi yapıyorda onlara misafir geldiğinde hzmet edecek ? Yoksa tek bir dairenin çocuğuna bakp o dairenin hzmetni mi yapyor ?Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Ne yapsın kadın, sizin icin işten mi çıksın?Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Senin evde kalma korkun vardı heralde bu kadar erken evlendiğine göre.Sende evde kaldın sanırım
Merhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?