Ne yapacağımı bilmiyorum

Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Sende oturup ananenden hizmet beklemezsin ananecim sen otur ben yaparım der ya da kalkar yardım edersin. Düşüncen çok yanlış. Çok afedersin ama ananen o eve namussuzluk yapmaya mı gidiyor ki utanıyorsun? Şerefiyle namusuyla bu yaşta kadın çalışıyor. Eğer eşin ve ailesi gerçekten dürüst, Allah korkusu olan, hak, edep bilen insanlarsa ananenin orda çalışmasından değil, senin ananenden utanmadan rahatsız olur, ananeni değil seni ayıplar.
Yüce Peygamberimiz şöyle buyurur: ["İbadet yetmiş nevidir. En faziletli (ibadetlerden biri) de Helâl rızık kazanmak için çalışmaktır." "... (Aman) insanlara yük olmayınız." "Allah, kulunu helâl kazanç için çalışırken yorgun düşmüş görmeyi sever." "İnsanın yiyip içtiklerinin en erdemlisi; en bereketli olanı bizzat çalışıp kazanmasıyla aldıklarıdır."]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…