- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Ananem yerine anneannem , diyil yerine değil yazılması gerektiğini bilmemek anneannenizin çocuk bakmasından daha çok utanılacak bir durum bence.daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak
Kadın en iyisini yapıyor helal olsun. Ya bu kişilere çocuklarına, torunlarına muhtaç olsaydı? Allah korusunBir de marifet gibi tek tek laf sokusturmus. Valla pes. Onu dusunecegine, ailenle oturun anneannenizi calistirmayip rahat ettirmenin yolunu dusunun.... Yazik kadin bu yasta calisiyor siz neyin derdindesin, cok dert ettiyseniz, kendiniz calisirsiniz anneannenize maddi destekte bulunursunuz o da calismak zorunda kalmaz.
24 yaşında20 yaşında kendi ailesinden daha eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle evlenecek diye buldumcuk olmuş hanım kızımız da anneannesinin yaptığı işten uyanıyor. Haspam.
Biricik ve pek kültürlü kayinvalidesi annesinin ne iş yaptığını öğrenirse mazallah ne hâle düşer. Büyüyünde evlenin.
Zorunda değil zaten anlamsız gelen kısım burası, evde kalmak istememesi sorunuBir de marifet gibi tek tek laf sokusturmus. Valla pes. Onu dusunecegine, ailenle oturun anneannenizi calistirmayip rahat ettirmenin yolunu dusunun.... Yazik kadin bu yasta calisiyor siz neyin derdindesin, cok dert ettiyseniz, kendiniz calisirsiniz anneannenize maddi destekte bulunursunuz o da calismak zorunda kalmaz.
ben onun yaşı kadar yıldır sitede yaşıyorum, henüz herhangi bir devlet büyüğünden madalya, onur nişanı vs gelmedi, ya da başım göğe ermedi, vergi rekortmeni de olamadım.Noluyo sitede oturunca tam olarak da bu "bağyan" bu kadar kibirleniyo acep20 yaşında siteden ev tutabilen koca bulmayı başarı zannetmek, helal olsun kültür akıyor maşallahKayın ailen ve çekirdek ailen de senin gibiyse tek rakibiniz İngiltere kraliyeti
Çalışınca pek öyle olmuyor canım ya sen öyle yap ama benim için olur muKonuya cevabını verdim dur buna da anlayacağın dilden vereyim. Bendeki kısmetler sen de olsaydı her allahın gün koca değiştirirdin ama 20 yaşında kayınvalidenle koloni halinde yaşayıp, gün gezip altın şıkırdatacağın vasat bir koca bulmuşsun bula bula. Ama evi sitede
Aynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.Bir de marifet gibi tek tek laf sokusturmus. Valla pes. Onu dusunecegine, ailenle oturun anneannenizi calistirmayip rahat ettirmenin yolunu dusunun.... Yazik kadin bu yasta calisiyor siz neyin derdindesin, cok dert ettiyseniz, kendiniz calisirsiniz anneannenize maddi destekte bulunursunuz o da calismak zorunda kalmaz.
Kadin niye isinden olsun canım o kadar zoruna gidiyorsa oturacağı siteyi değiştirsin@Mmmmmerveeeee linçe gellllcanım bence utanılacak bir durum yok ama rahatsız olmuş olabilirsin annannen Başka bir iş bulsa olmzmı ki maşallah işinde gücünde bence gurur duyulcak bir durum da
Konuyu anlayın şahısları gözden geçirin lütfenSen bence dürüst olmadigim için utan. Annenin çalışması değil.senin bunu saklamam saçmalık. En başta söyleseydin annem çalışıp çabalıyor bu yasinda ekmek parası içinannenle gurur duymalısın bence
Sitede oturmakla üst sınıf olduğumu mu yazmışım acaba şuanda sitede oturuyorum benKendinizden utanın siz bence, sitede oturmakla üst kalite olunmuyor anneanneniz size bin basar bu yaşta çalışan bir kadın olarak.Siz ise malesef asalak pozisyonundasınız müstakbel eşin üstüne yapışan türden
Ben de ona uzuldum.. insanlarin bu kadar evlenme meraklisi olmasini anlamiyorum. Yapisiyorlar bulduklari adama... Valla bu erkekler o yuzden bu halde totolar 1500.. adamlar karaborsa gibi kapanin elinde kaliyorAynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.
Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarakAynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.
bu türkçeyle mi?Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?