Ne yapacağımı bilmiyorum

daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak
Ananem yerine anneannem , diyil yerine değil yazılması gerektiğini bilmemek anneannenizin çocuk bakmasından daha çok utanılacak bir durum bence.

Siz o süper lüks siteye taşınabilirsiniz ama kültür, Türkçeyi kullanma becerisi evle barkla değil kendini geliştirmekle oluyor.

Bu tarz rencide edici yorum pek yapmam ama size bu şekilde yorum yapmayı çok doğru buldum. Kültür falan halledilir, yeter ki kalbimizde kötü düşünceler olmasın. Ne güzel haksız kazançla değil bileğinin hakkıyla parasını kazanan bir anneanneniz var. Utanmayın gurur duyun, küçümseyecek olan bir kayınvalideniz falan olursa da cevabını bu şekilde verirsiniz.

Son bir ekleme yapayım, sizin gibi bir kuzenim falan olsa da bu yaşında kendini geliştirmek yerine zengin bir aileye kapak atma derdinde diye sizden utanabilirdim belki .

Bir de marifet gibi tek tek laf sokusturmus. Valla pes. Onu dusunecegine, ailenle oturun anneannenizi calistirmayip rahat ettirmenin yolunu dusunun.... Yazik kadin bu yasta calisiyor siz neyin derdindesin, cok dert ettiyseniz, kendiniz calisirsiniz anneannenize maddi destekte bulunursunuz o da calismak zorunda kalmaz.
Kadın en iyisini yapıyor helal olsun. Ya bu kişilere çocuklarına, torunlarına muhtaç olsaydı? Allah korusun

20 yaşında kendi ailesinden daha eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle evlenecek diye buldumcuk olmuş hanım kızımız da anneannesinin yaptığı işten uyanıyor. Haspam.

Biricik ve pek kültürlü kayinvalidesi annesinin ne iş yaptığını öğrenirse mazallah ne hâle düşer. Büyüyünde evlenin.
24 yaşında
Bir de marifet gibi tek tek laf sokusturmus. Valla pes. Onu dusunecegine, ailenle oturun anneannenizi calistirmayip rahat ettirmenin yolunu dusunun.... Yazik kadin bu yasta calisiyor siz neyin derdindesin, cok dert ettiyseniz, kendiniz calisirsiniz anneannenize maddi destekte bulunursunuz o da calismak zorunda kalmaz.
Zorunda değil zaten anlamsız gelen kısım burası, evde kalmak istememesi sorunu

Bnm bnm bnm???
" Benim " yazmak para ile mi?
Gerçi yazım diliniz facia, ona hiç değinmeyeyim. Dilimizi bu şekilde kullandığınız için, siz de pek eğitimli sayılmazsınız ha? Nişanlınızın ailesinden bundan dolayı utanmıyor musunuz peki?

Dünya pek kötü bir hal aldı utanılacak çok daha farklı şeyler var, geliştirin kendinizi 😉

Ahlak yok, utanma yok, terbiye yok, görgü yok, türkçe hiç yok :kızgın: Sitedeki evi (!) için evlendiğin adam yarın sana mal muamelesi yapınca ağlama. Gerçi siz evde her türlü hakareti işitir, dışarda evinizle paranızla hava atar, kendi hayatını kazanan kadınları beğenmezsiniz kıt aklınızla. Bence de sonuna kadar gizle anneanneni, kimse öğrenmesin torunu olduğunu. Bu yaşında çalışıp hayatını kazanacak kadar karakterli bir kadının senin gibi bir parazitin anneannesi olması kadın için çok kötü bir şey.

20 yaşında siteden ev tutabilen koca bulmayı başarı zannetmek, helal olsun kültür akıyor maşallah 😂Kayın ailen ve çekirdek ailen de senin gibiyse tek rakibiniz İngiltere kraliyeti 🤪
ben onun yaşı kadar yıldır sitede yaşıyorum, henüz herhangi bir devlet büyüğünden madalya, onur nişanı vs gelmedi, ya da başım göğe ermedi, vergi rekortmeni de olamadım.Noluyo sitede oturunca tam olarak da bu "bağyan" bu kadar kibirleniyo acep :dondurma: :dondurma: :ukala:

Konuya cevabını verdim dur buna da anlayacağın dilden vereyim. Bendeki kısmetler sen de olsaydı her allahın gün koca değiştirirdin ama 20 yaşında kayınvalidenle koloni halinde yaşayıp, gün gezip altın şıkırdatacağın vasat bir koca bulmuşsun bula bula. Ama evi sitede 😂
Çalışınca pek öyle olmuyor canım ya sen öyle yap ama benim için olur mu

Aynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.

@Mmmmmerveeeee linçe gellll :sopa::KK11: canım bence utanılacak bir durum yok ama rahatsız olmuş olabilirsin annannen Başka bir iş bulsa olmzmı ki maşallah işinde gücünde bence gurur duyulcak bir durum da
Kadin niye isinden olsun canım o kadar zoruna gidiyorsa oturacağı siteyi değiştirsin

Sen bence dürüst olmadigim için utan. Annenin çalışması değil.senin bunu saklamam saçmalık. En başta söyleseydin annem çalışıp çabalıyor bu yasinda ekmek parası için 😑😑 annenle gurur duymalısın bence
Konuyu anlayın şahısları gözden geçirin lütfen
Kendinizden utanın siz bence, sitede oturmakla üst kalite olunmuyor anneanneniz size bin basar bu yaşta çalışan bir kadın olarak.Siz ise malesef asalak pozisyonundasınız müstakbel eşin üstüne yapışan türden
Sitede oturmakla üst sınıf olduğumu mu yazmışım acaba şuanda sitede oturuyorum ben

Aynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.
Ben de ona uzuldum.. insanlarin bu kadar evlenme meraklisi olmasini anlamiyorum. Yapisiyorlar bulduklari adama... Valla bu erkekler o yuzden bu halde totolar 1500.. adamlar karaborsa gibi kapanin elinde kaliyor

Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak

Back
X