Ne yapacağımı bilmiyorum

Bnm bnm bnm???
" Benim " yazmak para ile mi?
Gerçi yazım diliniz facia, ona hiç değinmeyeyim. Dilimizi bu şekilde kullandığınız için, siz de pek eğitimli sayılmazsınız ha? Nişanlınızın ailesinden bundan dolayı utanmıyor musunuz peki?

Dünya pek kötü bir hal aldı utanılacak çok daha farklı şeyler var, geliştirin kendinizi 😉
Ayy klavyede böyle yazarsınız sizler kendi çevrenizde has Anadolu Türkçesi konuşursunuz sizi ve sizin gibileri görüyorum

Ayy klavyede böyle yazarsınız sizler kendi çevrenizde has Anadolu Türkçesi konuşursunuz sizi ve sizin gibileri görüyorum
Anadolu Türkçesi konuşmak ayıp değil. Ayıp olan bir şey varsa o da haddini bilmezlik. O da kimde var sanırım söylememe gerek yok.

Canım sen topluca, karakter açısından iyi fırçalamışsın iyi gelmiş. Aynen devam :anne::KK14:
Ay yok ya zerre algılamadığına eminim. Evde kalmışlar beni kıskanıyorlar diye düşünüyor şu an kesin 😂 Evlensin de anlar neyi kastettiğimizi de iş işten geçmiş olur tabi. Kendi düşen ağlamasın artık ne diyelim en nihayetinde kocası var 🤪

Büyük ihtimalle o çok sevdiği kültürlü kayınvalidesi ve eltisiyle aynı sitede oturup dünyanın kaç bucak olduğunu görünce o hakir gördüğü anneannesine dert yanmaya koşacak. Hatta anneannesinin çalıştığı evin hanımı bir terslese işteyken oyalamayın kadını diye ne güzel olur.

Benzer çok durum gördüm, Allah büyük. Size iyi ki anneannem aynı sitede dedirtmeden yaşatmaz hiçbir şeyi.

Nisan yapmayıp, karşılık olarak dört dörtlük bir nişan parasıyla erkek tarafına araba aldırmayı düşünmüş konu sahibi :KK70: hep bir para, gösteriş merakı. 20 yaşındaki dertlere, hesaplara bakın.
nikah defterine de imza atarken yanlışlıkla kredi kartı şifresi yazmaya kalkmasa bari malum kocişini merkez bankası olarak görüyo :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X