- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
Ne boş insanlar var ya hayati para pul sanıyorlar. Fazla sosyal medyanın zararları bu kızda geleceğin vıcık vıcık fenomeni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy klavyede böyle yazarsınız sizler kendi çevrenizde has Anadolu Türkçesi konuşursunuz sizi ve sizin gibileri görüyorumBnm bnm bnm???
" Benim " yazmak para ile mi?
Gerçi yazım diliniz facia, ona hiç değinmeyeyim. Dilimizi bu şekilde kullandığınız için, siz de pek eğitimli sayılmazsınız ha? Nişanlınızın ailesinden bundan dolayı utanmıyor musunuz peki?
Dünya pek kötü bir hal aldı utanılacak çok daha farklı şeyler var, geliştirin kendinizi![]()
Teşekkür ederim canım benimCanım sen topluca, karakter açısından iyi fırçalamışsın iyi gelmiş. Aynen devam![]()
Herkes sormadan anlamadan yargılıyor burada ben söyleyeyim öyle konuşulsun istedim.
Anadolu Türkçesi konuşmak ayıp değil. Ayıp olan bir şey varsa o da haddini bilmezlik. O da kimde var sanırım söylememe gerek yok.Ayy klavyede böyle yazarsınız sizler kendi çevrenizde has Anadolu Türkçesi konuşursunuz sizi ve sizin gibileri görüyorum
Ay yok ya zerre algılamadığına eminim. Evde kalmışlar beni kıskanıyorlar diye düşünüyor şu an kesinCanım sen topluca, karakter açısından iyi fırçalamışsın iyi gelmiş. Aynen devam![]()
Kimin arabası buuu diye video çekecektir ablasıNisan yapmayıp, karşılık olarak dört dörtlük bir nişan parasıyla erkek tarafına araba aldırmayı düşünmüş konu sahibihep bir para, gösteriş merakı. 20 yaşındaki dertlere, hesaplara bakın.
Arabam alındı yaKimin arabası buuu diye video çekecektir ablası
Nişanımda yapıldı bu arada birazda bunu konuşun hadiArabam alındı ya![]()
nikah defterine de imza atarken yanlışlıkla kredi kartı şifresi yazmaya kalkmasa bari malum kocişini merkez bankası olarak görüyoNisan yapmayıp, karşılık olarak dört dörtlük bir nişan parasıyla erkek tarafına araba aldırmayı düşünmüş konu sahibihep bir para, gösteriş merakı. 20 yaşındaki dertlere, hesaplara bakın.
Keşke zekada alınabilir olsaydiArabam alındı ya![]()
AHAHHAHAHAHNXMD has anadolu turkcesi konussak ne olacak? Bizden de mi utanirsin?Ayy klavyede böyle yazarsınız sizler kendi çevrenizde has Anadolu Türkçesi konuşursunuz sizi ve sizin gibileri görüyorum
Nişanımda yapıldı bu arada birazda bunu konuşun hadi
Buyrun sizide bekliyorum rahatlayın lütfennKonusulan varliginiz degil hanimefendi yoklugunuz keske anlasaniz![]()
Biz rahatlarız sen bizi düşünme. Asıl senin o ac gözünü kim doyurup rahatlatacak seni onu düşünBuyrun sizide bekliyorum rahatlayın lütfenn