- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
yorumları hayretle okuduktan sonra hemen çıkıyorum burdan ... herkes bir nefes alsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InanmadikAllah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak
ve buna gülüyorsunuz ha? yazık benim memleketime ya cidden
Eski konularına baktım da işin gücü para pul. O ev verdi, bundan araba istedim, evin mermeri değişsin, pahalı çanta alsın. Azıcık maddi durumu yerinde birini bulunca kendini bi şey zannedip anneanneni aşağılamışsın kendi çapında ama yarın öbür gün seni kapıya koysa o görgülü aile, o utandığın işi bile bulamazsın. Aklını başına almanı tavsiye ederim her ne kadar almayacağını bilsem de. Ondan bundan ev araba hediye dileneceğine kendin çalış bak bakalım yine utanıyor musun anneannenden.Çalışınca pek öyle olmuyor canım ya sen öyle yap ama benim için olur mu
Napak adliye de çalışıyorsan işimiz düşünce seni mı bulalım bu detay neden yani.. ananeye soyleyek de temizliğe gelince seni bi çamaşır suyuna yatırsın bil bakalım niye?Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak
Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak
Hepimizin konuyu anladığımızdan emin olabilirsinKonuyu anlayın şahısları gözden geçirin lütfen
Sitede oturmakla üst sınıf olduğumu mu yazmışım acaba şuanda sitede oturuyorum ben
Doğru söylüyor ben adliyedeki kapıyımNapak adliye de çalışıyorsan işimiz düşünce seni mı bulalım bu detay neden yani.. ananeye soyleyek de temizliğe gelince seni bi çamaşır suyuna yatırsın bil bakalım niye?
Ahh çok teşekkür ederim kafamı dağıttınız biraz iyi geldi kkEski konularına baktım da işin gücü para pul. O ev verdi, bundan araba istedim, evin mermeri değişsin, pahalı çanta alsın. Azıcık maddi durumu yerinde birini bulunca kendini bi şey zannedip anneanneni aşağılamışsın kendi çapında ama yarın öbür gün seni kapıya koysa o görgülü aile, o utandığın işi bile bulamazsın. Aklını başına almanı tavsiye ederim her ne kadar almayacağını bilsem de. Ondan bundan ev araba hediye dileneceğine kendin çalış bak bakalım yine utanıyor musun anneannenden.
Vallahi tek düşündüğüm bu oldu. İste iki kelimeyi düzgün yazamayanlar nasıl oluyorsa bir yerlere gelmiş. Bazen devlet binasında bunu nasıl buraya atamışlar dediğimiz tipler oluyor ya hani. Demek onlar bu kategoriden işte.bu türkçeyle mi?
Kötüde biz olduk iyimiAhh çok teşekkür ederim kafamı dağıttınız biraz iyi geldi kken azından ananemin iş konusunu unuttum hepiniz sayenizde hayır içinizdeki bu kötülük nedir anlamadım ki
Ben yalan söylüyor demedim ki cnm bu detayı verme amaci ne sorulmadan onu merak ettim..Doğru söylüyor ben adliyedeki kapıyım
Sen biraz daha kus geçmemiş problem ben bekliyorum sorun yokInanmadik
Ben yazdığı hicbir şeyin amacını anlamadimki kendini linç ettirmeye gelmişBen yalan söylüyor demedim ki cnm bu detayı verme amaci ne sorulmadan onu merak ettim..
Herkes sormadan anlamadan yargılıyor burada ben söyleyeyim öyle konuşulsun istedim.Ben yalan söylüyor demedim ki cnm bu detayı verme amaci ne sorulmadan onu merak ettim..
Ben anlıyor seniSen biraz daha kus geçmemiş problem ben bekliyorum sorun yok![]()
OkBen anlıyor seni
Canım sen topluca, karakter açısından iyi fırçalamışsın iyi gelmiş. Aynen devamEski konularına baktım da işin gücü para pul. O ev verdi, bundan araba istedim, evin mermeri değişsin, pahalı çanta alsın. Azıcık maddi durumu yerinde birini bulunca kendini bi şey zannedip anneanneni aşağılamışsın kendi çapında ama yarın öbür gün seni kapıya koysa o görgülü aile, o utandığın işi bile bulamazsın. Aklını başına almanı tavsiye ederim her ne kadar almayacağını bilsem de. Ondan bundan ev araba hediye dileneceğine kendin çalış bak bakalım yine utanıyor musun anneannenden.