Ne yapacağımı bilmiyorum

yorumları hayretle okuduktan sonra hemen çıkıyorum burdan ... herkes bir nefes alsın :KK57::KK57::KK57:

Çalışınca pek öyle olmuyor canım ya sen öyle yap ama benim için olur mu
Eski konularına baktım da işin gücü para pul. O ev verdi, bundan araba istedim, evin mermeri değişsin, pahalı çanta alsın. Azıcık maddi durumu yerinde birini bulunca kendini bi şey zannedip anneanneni aşağılamışsın kendi çapında ama yarın öbür gün seni kapıya koysa o görgülü aile, o utandığın işi bile bulamazsın. Aklını başına almanı tavsiye ederim her ne kadar almayacağını bilsem de. Ondan bundan ev araba hediye dileneceğine kendin çalış bak bakalım yine utanıyor musun anneannenden.

Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak
Napak adliye de çalışıyorsan işimiz düşünce seni mı bulalım bu detay neden yani.. ananeye soyleyek de temizliğe gelince seni bi çamaşır suyuna yatırsın bil bakalım niye?

Allah sizin ailenizde sabır versin ne güzel asıp kesiyorsunuz adliyede çalışıyorum kamu görevlisi olarak

Vallahi durup bize saldırmak yerine kendinize bir çeki düzen verin. Hayatta en önemli şey aile. Bana ne ara laf geldi onu anlamadım? Benim ailem benimle ben de onlarla gurur duyarak yaşadım. Çok şükür yıllarca da anne anneme ve dedeme biz baktık.
Sizin benimle eğitim, mesleki hayat, aile vs aşık atmaya çalışmanıza güldüm sadece. Burada siz kendi ailenizi küçük görmeseydiniz kimse sizin bozuk Türkçenizle dalga geçmezdi. Ailenize söyleyin bakalım, ne hissedecekler sizinle ilgili. Kızımız adliyede memur bizi beğenmiyor demesinler de, nohut misali...

Daha çok yolunursunuz bu dille burada.

Konuyu anlayın şahısları gözden geçirin lütfen

Sitede oturmakla üst sınıf olduğumu mu yazmışım acaba şuanda sitede oturuyorum ben
Hepimizin konuyu anladığımızdan emin olabilirsin
Annenneniz bir evde çocuk bakıyor ve temizliğini yapıyor. Siz ve eşinizin pek kültürlü aile bireyleri aynı sitede olacaksınız.

Yapma ihtimaliniz olan komşu ziyareti için kadın işten çıkmalı öyle mi?

20 yaşındasın henüz ama öğren hayat senin etrafında dönmüyor cici kız. Bunda rahatsız olacak hiçbirsey yok.

Eski konularına baktım da işin gücü para pul. O ev verdi, bundan araba istedim, evin mermeri değişsin, pahalı çanta alsın. Azıcık maddi durumu yerinde birini bulunca kendini bi şey zannedip anneanneni aşağılamışsın kendi çapında ama yarın öbür gün seni kapıya koysa o görgülü aile, o utandığın işi bile bulamazsın. Aklını başına almanı tavsiye ederim her ne kadar almayacağını bilsem de. Ondan bundan ev araba hediye dileneceğine kendin çalış bak bakalım yine utanıyor musun anneannenden.
Ahh çok teşekkür ederim kafamı dağıttınız biraz iyi geldi kk🙏 en azından ananemin iş konusunu unuttum hepiniz sayenizde hayır içinizdeki bu kötülük nedir anlamadım ki

Anneannen kaç yaşında kadin yazik rahat edip oturacağı yaşta belki ama helalinden para kazanmaya calisiyor siz ne diyorsunuz. Siz gidince siz hizmet edin incileriniz dökülmez. Yazik kadina ys yapmayın şöyle şeyler.

Canım sen topluca, karakter açısından iyi fırçalamışsın iyi gelmiş. Aynen devam :anne::KK14:

Back
X