Ne yapacağımı bilmiyorum

nikah defterine de imza atarken yanlışlıkla kredi kartı şifresi yazmaya kalkmasa bari malum kocişini merkez bankası olarak görüyo :KK70: :KK70: :KK70:
Hem nişanı yaptırmış hem arabayı aldırmış, çok azimli çıktı kızımız.
Nişanda araba aldirdiysa nikahta neler aldırmaz.
Şimdi bu aileye karşı boynu bükülsün istemiyor tabi. 🙄

Nişanımda yapıldı bu arada birazda bunu konuşun hadi
1 yil sonra buralarda gelip aglanacaksin, kocam bana kotu davraniyor, asagiliyor, hakaret ediyor, kisitliyor vs diye... Onlari konusacagiz gibime geliyor :duduk:
Linc yemeye doyamadiniz ayrica, laf ebeligini seviyorsunuz anlasilan, kv gorumceyle bol bol laflarsiniz kisir gunlerinde.

merve merve linçe gellll :sopa::KK11: canım bence utanılacak bir durum yok ama rahatsız olmuş olabilirsin annannen Başka bir iş bulsa olmzmı ki maşallah işinde gücünde bence gurur duyulcak bir durum da
Ya beni çıldırtmak mı istiyorsun diye giresim var konuya ama ben bu konuya girersem ban yerim. Susuyorum. Böyle konular bize komplo olarak yazılıyo bence. Yanlışlıkla oltaya gelelim banlanalım diye. Yoksa iyi kötü internete bağlanabilen biri değerler nedir, erdemli insan nasıl olur gibi konuları idrak edemese de ezbere bilir. Tatbik edemese de ediyormuş gibi bir görüntü verir.

Rahatim ben tesekkur ederim.. merak ettimde dugun alisverisinde prada canta alinacak mi? Bi turkumuz vardir bilirsiniz aynali prada canta olmazsa ben gelin gitmem diye, örf adet ortada isteyin derim..
1 yil sonra buralarda gelip aglanacaksin, kocam bana kotu davraniyor, asagiliyor, hakaret ediyor, kisitliyor vs diye... Onlari konusacagiz gibime geliyor :duduk:
Linc yemeye doyamadiniz ayrica, laf ebeligini seviyorsunuz anlasilan, kv gorumceyle bol bol laflarsiniz kisir gunlerinde.
Hafta sonları neden olmasın hak edene hak ettiğini vereceksin sonuçta 😀

Ya beni çıldırtmak mı istiyorsun diye giresim var konuya ama ben bu konuya girersem ban yerim. Susuyorum. Böyle konular bize komplo olarak yazılıyo bence. Yanlışlıkla oltaya gelelim banlanalım diye. Yoksa iyi kötü internete bağlanabilen biri değerler nedir, erdemli insan nasıl olur gibi konuları idrak edemese de ezbere bilir. Tatbik edemese de ediyormuş gibi bir görüntü verir.
İşte ne denir canım 🤷🏻‍♀️ Buldum dinle : Bir insanda yok ise edep, neylesin medrese mektep… Okusa alim olsa, yine merkep, yine merkep. 👍🏻

Büyük ihtimalle o çok sevdiği kültürlü kayınvalidesi ve eltisiyle aynı sitede oturup dünyanın kaç bucak olduğunu görünce o hakir gördüğü anneannesine dert yanmaya koşacak. Hatta anneannesinin çalıştığı evin hanımı bir terslese işteyken oyalamayın kadını diye ne güzel olur.

Benzer çok durum gördüm, Allah büyük. Size iyi ki anneannem aynı sitede dedirtmeden yaşatmaz hiçbir şeyi.
3 yıl sonra bdvye geliyolar 3 çocuğum var kocam bana böyle böyle yaptı. Çocuklarım küçük çalışamam boşanamıyorum. Ne yapmam lazım. 🤦🏻‍♀️

her eğitilen insan olamıyor ne yazık ki. emekle alın teriyle çalışmak utanılacak bir şey değildir, kaldı ki bunu utanç verici addeden zihniyet doğru bir şekilde eğitilebilmiş değildir. sizin adınıza da, eşinizin ailesi adına da çok üzgünüm bu şekilde düşünüp kadıncağızı hakir gördüğünüz için. cennet onların ayakları altında, sizin derdinize bakın...

Louis vuitton da isteyebilir. 🤣🤣
Kv ve görümcesiyle aynı binada otururken isterse timsahı derisiyle taksın :) aile çok görgülü kültürlü ama kabile gibi birarada yaşıyorlar. 3 vakte kadar “kv her gün görüşmek istiyor :((((((“ başlığı okuyacağız bence. :dondurma:

Kv ve görümcesiyle aynı binada otururken isterse timsahı derisiyle taksın :) aile çok görgülü kültürlü ama kabile gibi birarada yaşıyorlar. 3 vakte kadar “kv her gün görüşmek istiyor :((((((“ başlığı okuyacağız bence. :dondurma:
Demek ki kız bundan utanıyor Muş nişanlısı ve ailesi de ayıplanacak aileler s kendi pisliklerini de bırakın bulsunlar tencere kapak misali

Back
X