- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
Sabaha çok ban çıkar burdan allahm yeni çıktım mahpustan. Ben ufaktan kaybolayım da mesajlarım kalabalıklarda kaynar belki çok amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam Biz rahatlarız sen bizi düşünme. Asıl senin o ac gözünü kim doyurup rahatlatacak seni onu düşün
Hem nişanı yaptırmış hem arabayı aldırmış, çok azimli çıktı kızımız.nikah defterine de imza atarken yanlışlıkla kredi kartı şifresi yazmaya kalkmasa bari malum kocişini merkez bankası olarak görüyo![]()
![]()
![]()
Rahatim ben tesekkur ederim.. merak ettimde dugun alisverisinde prada canta alinacak mi? Bi turkumuz vardir bilirsiniz aynali prada canta olmazsa ben gelin gitmem diye, örf adet ortada isteyin derim..Buyrun sizide bekliyorum rahatlayın lütfenn
1 yil sonra buralarda gelip aglanacaksin, kocam bana kotu davraniyor, asagiliyor, hakaret ediyor, kisitliyor vs diye... Onlari konusacagiz gibime geliyorNişanımda yapıldı bu arada birazda bunu konuşun hadi
Tamam getirsin sizde kalkıp yardım edersinizBakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Burda senin eğitimsiz ve seviyesizliginden başka komik bir şey göremiyorum.Kocam AA siz ne diyordunuz kocişmiydi
![]()
Ya beni çıldırtmak mı istiyorsun diye giresim var konuya ama ben bu konuya girersem ban yerim. Susuyorum. Böyle konular bize komplo olarak yazılıyo bence. Yanlışlıkla oltaya gelelim banlanalım diye. Yoksa iyi kötü internete bağlanabilen biri değerler nedir, erdemli insan nasıl olur gibi konuları idrak edemese de ezbere bilir. Tatbik edemese de ediyormuş gibi bir görüntü verir.merve linçe gellll
canım bence utanılacak bir durum yok ama rahatsız olmuş olabilirsin annannen Başka bir iş bulsa olmzmı ki maşallah işinde gücünde bence gurur duyulcak bir durum da
Rahatim ben tesekkur ederim.. merak ettimde dugun alisverisinde prada canta alinacak mi? Bi turkumuz vardir bilirsiniz aynali prada canta olmazsa ben gelin gitmem diye, örf adet ortada isteyin derim..
Hafta sonları neden olmasın hak edene hak ettiğini vereceksin sonuçta1 yil sonra buralarda gelip aglanacaksin, kocam bana kotu davraniyor, asagiliyor, hakaret ediyor, kisitliyor vs diye... Onlari konusacagiz gibime geliyor
Linc yemeye doyamadiniz ayrica, laf ebeligini seviyorsunuz anlasilan, kv gorumceyle bol bol laflarsiniz kisir gunlerinde.
tebrik ediyorumHem nişanı yaptırmış hem arabayı aldırmış, çok azimli çıktı kızımız.
Nişanda araba aldirdiysa nikahta neler aldırmaz.
Şimdi bu aileye karşı boynu bükülsün istemiyor tabi.![]()
Neyi tebrik ediyorsun?tebrik ediyorum![]()
İşte ne denir canımYa beni çıldırtmak mı istiyorsun diye giresim var konuya ama ben bu konuya girersem ban yerim. Susuyorum. Böyle konular bize komplo olarak yazılıyo bence. Yanlışlıkla oltaya gelelim banlanalım diye. Yoksa iyi kötü internete bağlanabilen biri değerler nedir, erdemli insan nasıl olur gibi konuları idrak edemese de ezbere bilir. Tatbik edemese de ediyormuş gibi bir görüntü verir.
3 yıl sonra bdvye geliyolar 3 çocuğum var kocam bana böyle böyle yaptı. Çocuklarım küçük çalışamam boşanamıyorum. Ne yapmam lazım.Büyük ihtimalle o çok sevdiği kültürlü kayınvalidesi ve eltisiyle aynı sitede oturup dünyanın kaç bucak olduğunu görünce o hakir gördüğü anneannesine dert yanmaya koşacak. Hatta anneannesinin çalıştığı evin hanımı bir terslese işteyken oyalamayın kadını diye ne güzel olur.
Benzer çok durum gördüm, Allah büyük. Size iyi ki anneannem aynı sitede dedirtmeden yaşatmaz hiçbir şeyi.
Louis vuitton da isteyebilir.Rahatim ben tesekkur ederim.. merak ettimde dugun alisverisinde prada canta alinacak mi? Bi turkumuz vardir bilirsiniz aynali prada canta olmazsa ben gelin gitmem diye, örf adet ortada isteyin derim..
Kv ve görümcesiyle aynı binada otururken isterse timsahı derisiyle taksın :) aile çok görgülü kültürlü ama kabile gibi birarada yaşıyorlar. 3 vakte kadar “kv her gün görüşmek istiyorLouis vuitton da isteyebilir.![]()
Demek ki kız bundan utanıyor Muş nişanlısı ve ailesi de ayıplanacak aileler s kendi pisliklerini de bırakın bulsunlar tencere kapak misaliKv ve görümcesiyle aynı binada otururken isterse timsahı derisiyle taksın :) aile çok görgülü kültürlü ama kabile gibi birarada yaşıyorlar. 3 vakte kadar “kv her gün görüşmek istiyor(((((“ başlığı okuyacağız bence.
![]()