- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 34
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Eğitimli kültürlü bir çekirdek ailesi var lütfenGeçmiş konularını okudum. Her konunda ama her konunda DİYİL yazmışsın. Kimse mi uyarmadı seni.
Bundan sonra her DİYİL yazdığında biz aklına gelelim ve değil yazmayı öğren lütfen.
Çok doğru maalesef ;to be continued...Sen bir de evlenip bu ülkeye evlat yetistireceksin çok yazık ben buna üzüldüm şimdi
Kocam beni eziyor başlıkları ile gelecek çünkü buna müsait kendi varlığı ile değil instagramında bile .... nun karısı/ ..... suyun anası yazar bunun...O arabayı da o siteli evide yedirirler ,burnundan getirirler merak etme.Bu hayatta her şeyin bir karşılığı var. Bu kadar mi gurursuzsunuz başkasinın arabası ,sitesi ile övünüyorsunuz.En güzeli kendi emeğinle kazandığın ve yediğin.Ancak bu yaşına rağmen maalesef bu olgunlukta değilsin anlayacağını zannetmiyorum.Koca bulunur ,evde kalınmaz merak etme ama hayat tecrübesi bulunmaz daha çok yolun var. Senin için hayat perdelerini açmamış şu anda provadasın asıl show evlendikten sonra başlayacak. Elbet bir gün gelecek yedigin içtigin ,yaptığın söylediğin her sözü her şeyi bir bir yaşayacaksın çocuğum...
Mesela biz arabamızı kendimiz alıyoruz sonra da ananemizden utanmıyoruz çünkü kendi başımıza da bişilere sahip olacak yeterlilikteyiz..Arabam alındı ya
Rahatim ben tesekkur ederim.. merak ettimde dugun alisverisinde prada canta alinacak mi? Bi turkumuz vardir bilirsiniz aynali prada canta olmazsa ben gelin gitmem diye, örf adet ortada isteyin derim..
Abbooo bide benim memleketlimmi bu kız valla bende 22 yaşındayım ama ailemden niye utanayım bunun yaşla alakası yok her insan kendini yetiştirir bence antepli olmasına çok üzüldüm gidimde biraz yas tutayımAynen ya, önceki mesajlara da baktım, henüz ergenlikteler yirmi olunca yaş hemen evlenmek için Gaziantep’te gelinlik bakıp, düğün için gösteriş vs bakarlar ama biraz para kazanayım bir aileme destek olayım vs yok. Anneanne kaç yaşında çocuk bakma ve bir de temizlik ile uğraşıyor. Okuyunca üzüldüm.
Aah aah anneannem der ki hep “ kuzuuum bide el kapası var ibriğin küçük gözünden koyarlar büyük gözünden çekerler adamı “ der bilmem anlatabildim miO arabayı da o siteli evide yedirirler ,burnundan getirirler merak etme
Aneaneniz kaç yaşında? Bu yaşta neden çalışıyor? O kadar çocuk torun bir kadının karnını doyuramadnz mu? Açıkcası kadın hizmet edince zorunuza gitmiyor kv ye yapınca gidiyo? Çok ilginç. Ayrıca helaliyle para kazanmak yanlış birşey ve utanılacak bişey değil. Hiç ir meslek iş kötü değil. Bunu unutmayın.Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Cahil cühelâ biri yüzünden ban yersem çok üzülürdümEe ban olmamış düşündürücü
Merhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?