Ne yapacağımı bilmiyorum

O kadar lafı yemiş ama aynen devam insan bi durur düşünür bu insanlar bana neden yüklendi bu kadar neyi yanlış yaptım vs...
Anneanne gurur duyulacak insan helal olsun utanilacak torun sensin

O arabayı da o siteli evide yedirirler ,burnundan getirirler merak etme.Bu hayatta her şeyin bir karşılığı var. Bu kadar mi gurursuzsunuz başkasinın arabası ,sitesi ile övünüyorsunuz.En güzeli kendi emeğinle kazandığın ve yediğin.Ancak bu yaşına rağmen maalesef bu olgunlukta değilsin anlayacağını zannetmiyorum.Koca bulunur ,evde kalınmaz merak etme ama hayat tecrübesi bulunmaz daha çok yolun var. Senin için hayat perdelerini açmamış şu anda provadasın asıl show evlendikten sonra başlayacak. Elbet bir gün gelecek yedigin içtigin ,yaptığın söylediğin her sözü her şeyi bir bir yaşayacaksın çocuğum...

Kocam beni eziyor başlıkları ile gelecek çünkü buna müsait kendi varlığı ile değil instagramında bile .... nun karısı/ ..... suyun anası yazar bunun...

merhaba, sizi anlamakta gucluk yasadim acikcasi. calismak ayip degil. asil ayip olan hic bir sey uretmeyip, surekli hazira konmak. sizin calisip calismadiginizi bilmiyorum ancak, ananneniz hazirci bir insan degil cok net. uretken kendi parasini kazanmaya calisan bu yasina ragmen cabalayan takdir edilesi bir kadin. anannenle gurur duydum. ellerinden operim.

Siteye gelin gidecek dediler geldik sdfhjk
Madem her dediğin alınıyor başka siteden ev iste
İsteyemiyorsun değil mi kv görümce falan seni tahttan indirir yoksa
Hani bu kadar hava atıyorsun ya her istediğim oluyor diye
Neden o zaman anneanneni dert ediyorsun
Başka siteden ev istiyorum de
Diyemezsin yemez çünkü hah komiksin

Abbooo bide benim memleketlimmi bu kız valla bende 22 yaşındayım ama ailemden niye utanayım bunun yaşla alakası yok her insan kendini yetiştirir bence antepli olmasına çok üzüldüm gidimde biraz yas tutayım antebin sitesi olsa olsa nolur haspam ya antepliler hep can ciğerler öyle havalilari pek nadir kesin bu da kenar mahalleden

Bakın anlamıyorsunuz yarın öbür gün o kadına gidildiğinde hoş geldin VS komşuluk ilişkilerinde bnde olucam yada kv orda onlara bnm ananem hizmet edecek çayını kahvesini o getirecek
Aneaneniz kaç yaşında? Bu yaşta neden çalışıyor? O kadar çocuk torun bir kadının karnını doyuramadnz mu? Açıkcası kadın hizmet edince zorunuza gitmiyor kv ye yapınca gidiyo? Çok ilginç. Ayrıca helaliyle para kazanmak yanlış birşey ve utanılacak bişey değil. Hiç ir meslek iş kötü değil. Bunu unutmayın.

"“Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır” der Fuzuli ve çekilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…