Ne yapacağımı bilmiyorum

3 yıl sonra bdvye geliyolar 3 çocuğum var kocam bana böyle böyle yaptı. Çocuklarım küçük çalışamam boşanamıyorum. Ne yapmam lazım. 🤦🏻‍♀️
3 yılı da bulmaz gibi, düğünden birkaç ay sonra sürekli birlikteyiz özelimiz yok. Kayınvalidem bizden çıkmıyor misafirlerini bile benim evimde ağırlıyor diye dert yanar. O kadar kültürlü aile ki bir arkadaşın dediği gibi kabile gibi aynı sitede yaşıyorlar.

Merhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim
Ben bu tipi iyi tanıyorum çok yakın bir tanıdığım var . Yormayın kendinizi yıpranırsınız tükenirsiniz. Bu karışım cehalet ve kibir karışımıdır.

3 yılı da bulmaz gibi, düğünden birkaç ay sonra sürekli birlikteyiz özelimiz yok. Kayınvalidem bizden çıkmıyor misafirlerini bile benim evimde ağırlıyor diye dert yanar. O kadar kültürlü aile ki bir arkadaşın dediği gibi kabile gibi aynı sitede yaşıyorlar.
Ama Çok iyi ayrıntı kabile.... :confused::KK50:

Ben bu tipi iyi tanıyorum çok yakın bir tanıdığım var . Yormayın kendinizi yıpranırsınız tükenirsiniz. Bu karışım cehalet ve kibir karışımıdır.

Ne görmüş de, neymiş ki kibir yapacak kadar bir şeyleri olduğunu düşünüyor? Bunun ailesine yazık, eşine de, çevresine de. Boşuna oksijen tüketenlerden...

Ne görmüş de, neymiş ki kibir yapacak kadar bir şeyleri olduğunu düşünüyor? Bunun ailesine yazık, eşine de, çevresine de. Boşuna oksijen tüketenlerden...
Bu kafa başka bir kafa bizler bunu anlayamayız bu çeşitlerden çok var memlekette bunları görünce ilk zamanlar far görmüş tavşan gibi kalıyordum aman allahım modundaydım. Şimdi aaa evet bu onlardan deyip kendilerini övmesine fırsat vermeden neyi nerden aldığını nereye tatile gittiğini anlatmasına müsade etmeden uzaklaşıp gidiyorum patlıyorlar deneyin terapi gibi. Kitap konuşan sinema konusan çocuklarımızı konusabildiğim . Araba ile degil yürüşe cikabildigim harika kadınlarla takiliyorum. Bu tipler yalnızlığa, yapay arkadaşlığa mahkumlardır. ve dedikodu simsarlığı yaparlar.... :KK53:

Benim ailemde de eğitimli insanlar ağırlıkta ama biz çalışmanın ayıp olduğunu düşünmeyiz. Yani ne var? Geçinmek zor ve kadın hayatını kazanıyor. Asıl sizin yaptığınızı komik buluruz. Çok çocukça ve görgüsüzce.

KK’nın kurallarına göre en sadeleşmiş şekli:KK70:
Atalardan kalma babamdan duyduğum bir söz var o geldi aklıma, “Ektiğim nohut,diktiğim nohut. Şehire geldin leblebi mi oldun?”
Ben şunu duydum "Dağdan gelen ayı şehire iner de insan beğenmez"

Merhaba kızlar, ben nişanlıyım nişanlımın ailesi kültürlü okumuş bireylerden oluşuyor bnm kndi çekirdek ailem de öyle ama şuan ananem bnm oturacağım sitede çoçuga bakıyor temizliğini yapıyor o evin ve bundan nişamlımın ve ailesinin haberi yok daha dogrusu şuan o binada diyil ama bnm evleneceğim zaman kadın oraya taşınacak ananemde oraya gelecek bu durum bni çok üzüyor ve bnm oturacağım yerde kv ve görğmcem de oturacak çok gururum inciniyor ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum ananeme bu durumu nasıl anlatmalıyız ne demeliyim

Ne var bunda ya sanki kadın namussuzluk yapıyor.
Koca kadın çalışıyor hala ona gururunuz incinmiyoe buna mı inciniyor

Birgün anlayacaksın doğru olanın koca parası yiyip isteyerek yada istemeyerek kv görümce ile ev gezmeleri, her dediklerini yapmak zorunda olmak değil ananen yasinda bile çalışmak olduğunu.. biraz yıllar geçsin bakam
Yok ya anlamaz.
Asalak gibi yaşamak için ciğerini satar bu tipler.
Yeterki para olsun araba olsun.

Anneannenin calisip para kazanmasi gururunu nasil incitiyor ben de onu anlamiyorum. Bebek bakip para kazsnmanin neresi ayip? Bence kimseye eyvalkahi olmadan kendi ayaklari uzerinde durmasi gurur verici birsey.
Bunu takacagina ben olssm kv ve gorumce ile ayni yerde oturmayi takardim. Cunku herseyine karisanilirler. Her ne kadar simdi iyi olsalar da...
Tavsiyem sen de calis kendi ayaklarinin uzerinde dur. Baskasinin eline bakma.

BİR FILIM VARDI AKLIMA GELMIYOR ADI O GELDI GOZUMUN ONUNE OKUYUP BAKAYDIN ANNEANNENE KENDINE BAKMAYA ACIZ BIR SEKILDE EVLENIP KOCAMA DAYAMISSIN SIRTINI EN AZINDAN O SENIN GIBI BELES YERE YERLESMIYOR KENDI KAZANIYOR. HOŞ SENIN ESIN OLMASA BAKALIM ONUN GIBI CALISACAK MISIN? BENCE BASKA KOCA BULURDUN HEMEN SITEDE OTURMAK ICIN. BENIM KOMSUMDA SITEDE OTURUYOR. BIRDE BALKONUNDA KOPEGI VAR KULUBEDE BIL ISTEDIM 😉😂

Ya beni çıldırtmak mı istiyorsun diye giresim var konuya ama ben bu konuya girersem ban yerim. Susuyorum. Böyle konular bize komplo olarak yazılıyo bence. Yanlışlıkla oltaya gelelim banlanalım diye. Yoksa iyi kötü internete bağlanabilen biri değerler nedir, erdemli insan nasıl olur gibi konuları idrak edemese de ezbere bilir. Tatbik edemese de ediyormuş gibi bir görüntü verir.
%1oo katılıyorum canım tuzağa düşmek yok hele ben ha bire kırmızı kart yiyorum 😅😅😅 uzak olmak en iyisi 😅

Back
X