• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Evlenmeden hiç konuşmadınız mı evlendikten mi bizde böyle oldu birden? Eşinizde bitiyor iş ama sanmayın ki zamanla düzelir. Böyle gelmiş böyle gider, sonra çocuğunuz olur. Annesi misiniz kayınvalideniz mi anlamazsınız. Şimdiden önlem alın. Rest çekin derim baktınız eşiniz umursamıyor size önem vermeyen birinden kurtulmuş olursunuz

Evlenmeden hiç konuşmadınız mı evlendikten mi bizde böyle oldu birden? Eşinizde bitiyor iş ama sanmayın ki zamanla düzelir. Böyle gelmiş böyle gider, sonra çocuğunuz olur. Annesi misiniz kayınvalideniz mi anlamazsınız. Şimdiden önlem alın. Rest çekin derim baktınız eşiniz umursamıyor size önem vermeyen birinden kurtulmuş olursunuz
boşuna dil döküyoruz konu sahibi şu an gebelik belirtilerinde heyecanla bat bekliyor.

Ah yapmayın :KK43: İlk sayfayı okuyup yorum yazmıştım. Konu sahibine kolay gelsin o zaman kendi seçimi ne diyelim, olan yine doğacak olan çocuğa olacak desenize
yalnız şöyle bir durum da var ben ona kızdım.
eşi sanırım çalışmıyor çünkü kiralarını kv ödüyor bir miktar da para yardımı yapıyormuş.
üzülmeyin...
bir sayfa önce yazdım hatta.
biz enayiyiz galiba millet hiçbir şeyi umursamıyor çocuk için.

yalnız şöyle bir durum da var ben ona kızdım.
eşi sanırım çalışmıyor çünkü kiralarını kv ödüyor bir miktar da para yardımı yapıyormuş.
üzülmeyin...
bir sayfa önce yazdım hatta.
biz enayiyiz galiba millet hiçbir şeyi umursamıyor çocuk için.

Geçimlerini büyük ölçüde kayınvalide sağlıyorsa her gün görüşmek istediğinde ses çıkartmak olmaz bir nevi bağımlılar demek ki. Zaten planlı çocuk yapanlar genelde maddi durumu kötü olmayan insanlar. Geçim sıkıntısı çekenlerde sanki öyle bir dert yok, hiç düşünmüyorlar şaşırıyorum. Sizi bilmem de ben net enayiymişim, ikinci çocuk için en az bir senedir düşünüyorum kızımın imkanlarından kısmak olmasın ikinciye de aynı şeyleri sağlayabilir miyim diye

Geçimlerini büyük ölçüde kayınvalide sağlıyorsa her gün görüşmek istediğinde ses çıkartmak olmaz bir nevi bağımlılar demek ki. Zaten planlı çocuk yapanlar genelde maddi durumu kötü olmayan insanlar. Geçim sıkıntısı çekenlerde sanki öyle bir dert yok, hiç düşünmüyorlar şaşırıyorum. Sizi bilmem de ben net enayiymişim, ikinci çocuk için en az bir senedir düşünüyorum kızımın imkanlarından kısmak olmasın ikinciye de aynı şeyleri sağlayabilir miyim diye
ben de öyleyim
eşim de ben de bir yerlere gelebilmiş insanlarız kariyer olarak evimiz var
corona sebebiyle geçici olarak maddi sıkıntı çeksek de istediğimiz an kredi çekebilecek durumdayız. ve şimdiden bir tane olsun en iyi şartlarda yaşasın diyoruz.
ama konu sahibi bir yıldır çocuk istiyormuş.
gerçekten merak ediyorum kime güveniyor acaba ya da amaaan açlıktan ölmez ya modunda mı?

Yahu ben de şunu anlamıyorum bizde böyle diyen yani işine gelirse demek isteyen sizinle vakit geçirmeyi önemsemeyen sadece seks ve hizmet için evlenen bir adamın neresini sevebiliyorsunuz aklım almiyor.

Merhaba kızlar. Size bişey danışmak istiyorum. Kaynanamla evlerimiz çok yakın iki dakika var. Evlendiğimizden beri her akşam yemeği ordayız. Gitmesek arıyorlar geç kalsak arıyorlar. Ben çok sıkıldım alışamadım bu duruma. Eşime söylesem kavga oluyor bizde böyle diyorlar akşam bütün aile bir arada olacak diyorlar. Hep beraber olmak istiyorlar. Kendi ailem çok uzakta oturuyorlar göremiyorum bile onların yokluğuna hiç alışamadım zaten. Eşimin ailesine annem de söyledi arada kendi evlerinde kalsın yok bizde herkes beraber olacak diyor hala. Öğlen gel hatta sana bütün yemekleri öğreteyim diyor. Ben rahat yetiştim bunlar sürekli iş iş. Daraldım. Eşimi seviyorum ama bu hayata ayak uyduracak mıyım bilmiyorum alışırsın biraz zaman geçsin diyorlar. Ama ben kendimi onların yanında öyle kasıyorum ki başım ağrıyor. Daha çocuğum yok. Aklıma ayrılma bile geliyor yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız, düşünüyorum düşünüyorum onları bu düşünceden vazgeçtiremicem ya alışacağım gideceğim hep ya bitireceğim
çocuk olmadan boşanırsan hakkında hayırlısı olur gerçekten

Back
X