Ne yapacağımı bilmiyorum

Nişanliniza birde ben seni aldatıyorum unutamadım sevgilimi deyin bakilim düzelmeye calisicakmi

Çok basitçe anlatıp geçmişsiniz ama siz nişanlınızı aldatıyorsunuz? Ayrılın adamin hayatini mahvetmeyin, yazık günah. Insallah aldatıldığını cok zaman geçmeden farkeder.

bisey olmaz konu sahibi,
nisanliniz alti ustu 3 gun uzulur 5 gun aglar, yoluna bakar.
Eski sevgiliniz, suanki finfonunuz da 3 gun arar, 5 gun mesaj atar, sonra kendi evliligine bakar, baska finfon arayisina girer falan filan.

siz kendiniz, kendiniz icin biraz tutarli olmayi ogreneceksiniz.
baskalarinin hayatindaki yan karakter olmaktan cikin oncelikle.
Kendinizin mutlu oldugunuz bir iliski yasamayi hedefleyin, o iliskide de esas kiz olun ama, metres finfon degil.

O eski sevgilin,nasil seven bir adammış ki senin başkasının kollarında olmana tahammül edebiliyormus??Sizin durumunuz baska mesele.Bence dediğiniz gibi eski ve yeniyi atin sil bastan başlayın.Zaten şimdi ki sevgilinizi sevseniz o eskisi gözünüze öcü gibi gelir mideniz almazdi.Sevgilinizin o ilgi,çabası,sevgisi size hiç mi vicdan yaptirmiyor???Yazik tutamayacağın eli adama uzatma

Konunun altında hamilelik günlügünüz yazıyor
Çocugunuz mu var ?

biz sevdiğimiz adamın gözünün içine bakıyoruz ama bir kere bana bu kadar iyi davranan olmadı.
iyilikten maraz doğar demek ki böyle yapacaksın aldatacaksın duygularıyla onuruyla oynayıp enayi ve salak yerine koyacaksın ki kıymetin olacak.
adamcağızdan ayrıl da senden kurtulsun yazık.

Bu bana yapıldı, ve sessizce kalbimden öyle büyük beddualar çıktı ki, sana samimi söylüyorum bunun altından kalkamazsın, ya her ikisinden kurtul, ya da bir tercih yap.....

Senin aklın eski sevgilinde madem onunda sende.. nişanlılarınozla evlenip hayatlarını zehir etmeyin bnce ve madem illaki bir birine dönüyooo siz veya eski sevgiliniz beden hayatınıza birini sokuyosunuz ve soktuktan sonra herseyi sorguluyosunuz şu an üzüldüm nişanlınıza haketmiyo yazıkk.. ve şunu düşünün nişanlınız size aynısıno yapsa sizi eski sevgilisini unutma objesi olarak kullansa sizle nişanlı olduğu halde ondan kopamasa hoş olur mu yaptığınız çok yanlış sevmiyorsan görüşmiyceksin hele hele hiç nişanlanmiycaksn k.balmayım ama siz nişanlınızı onu unutmak ve yanlız kalmamak için kullanmışsınız aynısı başıma geldi benim ama benimki şöyleydi kapanmamı istedi bende zorla olmaz dedim ayrıldık ama bni çok sevdiğini falan bile başkalarından hep duydum. Sonra evlenmek için ailesinin bulduğu bir kızla nişanlandıı ve bana ara ara yazdı cevap alamadı tabi daha snra bnde hayatıma birini almak istedim ama bn hoşlanmıstım o kişiden hatta bana yazdı ben bi hata ettim sen nolur yapma kimse olmasın hayatında die bende yazdım sen evleniceksin ama ben hayatıma kimseyi almayıp evlenmiycem seninle yazışıcam öyle mi diyip silip engellemiştim.. çünkü kendimi buna layık görmedim ben

yazdı ben bi hata ettim sen nolur yapma kimse olmasın hayatında die bende yazdım sen evleniceksin ama ben hayatıma kimseyi almayıp evlenmiycem seninle yazışıcam öyle mi
aynı şeyi yaşamışız yine, çok düşünüp çok sorguluyorsun diye gitti kapalı uysal bi kadınla nisanlandı, nisanlandıgı gun gormeye calıstı felan, ben baskasının nasibine goz dikecek kadar düstüm mü falan diyince toparladı sanırım. igrencler ya.

Aynen iğrençler hatta biliyo musun bi süre bana nişanlandığını söylemedi belki beni kapanmaya ikna eder diye... tabi ben bi başkasından öğrendim li nişanlanmış o arada bana yalvar yakar tabi nişanlandığını duyduğumda ona o cümleleri söyleyip engelledim yani yapamıyorm diye bisey yok acizliğin arkasına sığınıp böyle iğrenç seyler yapan insanlar var malesef kopamıyorm unıtamıyorm bunlar hep bahanee bnce yaptıklaro iğrençliği masumlaştırma çabaları zaten bu tipler hep böyle önce analarının istediği kişilerle nişanlanırlar snra gözleri fal taşı gibi kalır dışarda Allah bunlardan korusun canm konu sahibinin zaten yazdıklarımız umrunda değil

Ex sevgilinin cinsel ihtiyaçları için senle görüştüğünü anlayamayacak kadar körsün demekki...Nişanlın bi gün anlar umarım durumu

Ayyy aynen nişan günü konuşuyormuş meğer, instagramdan tarihi görünce ayıldım bende...

Ben hem sana böyle duygusal olarak ikilemde kaldığın için hemde nişanlına böyle yalan bi ilişki yaşadığı için çok üzüldüm duygular değişebilir ama karşındakini salak yerine koymak benim hiç kabullenip olabilir diyeceğim bişey deil yani bence kendini nişanlından da sevgilinden de bi geri çek düşün ne istiyosun çünkü doğru değil bu yaptığınız ya cesaret edin yanınızdaki insanları daha fazla salak yerine koymayın ya da tarafınızı seçin hayatlarınıza birbirinizle iletişim kurmadan devam edin böylesi bana çok kırıcı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…