- 10 Ekim 2019
- 98
- 128
- 93
- Konu Sahibi denizasiriyol
Merhaba, öğlenden beri kafam darmadağın. Dışarıdan fikir alma ihtiyacı duydum. Kısa tutmaya çalışacağım. Dört senelik evliyim. 9 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik. Evliliğe giden yol boyunca bana annesiyle babasının kötü evliliğini anlattı hep, kötü bir çocukluk yaşamışlar. Evlendik evleneli ne zaman bir sorun olsa konuyu büyüttü de büyüttü, biraz da alınganlıkları oluyordu ona yordum hep. Demek ki alıngan biri, zaten zor şeyler yaşamış deyip durdum. Gelgelelim bugün evdeydi. Bir arkadaşını aradı öğlen, abi önce x yere arkadaşıma gideceğim ordan da xx avm’ye geçeceğim sen de gelmek ister misin diye. Bu arkadaşı da kalabalık bir aile beraber yaşıyorlar. Ben de tepki gösterdim, salgın var nereden çıktı şimdi diye. Israrla gideceğim dedi. Bir kere zaten olduk korona bebeğim olmadı Allah korudu. Şimdi mutasyona uğramış ben korkuyorum iş için olsa neyse ama keyfi şeylere gitme dedim. Yine gideceğini söyleyince o zaman dönüşte x abilerde kal bebek var evde salgın bitmedi niye anlatamıyorum ki dedim. Gerisi tam bir korku filmi. İlk defa onu böyle gördüm. Bağırdı, çağırdı, küfürler.. çıktı gitti. Eve de gelmedi. Napacağım, ne yapmalıyım bilmiyorum. En ufak bir mesele, dağ oluyor, oldu.