Bilmiyorum bazen olur ya hanı hıssedersınız bana sevdigini soyluo ama hıssetmıyorumsevilmediğinizi bildiğiniz evliliğe neden çocuk yapmak için ısrar ediyorsunuz?
sizi sevmeyen sizden olanı da sevmez.
27Liseyi yeni bitirdin, yaşın kaç?
Ben unı okuyup meslek sahıbı olana kadar nasıl gecinecem bir dayanagım yokVe siz bu dağ ayisindan cocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz? Herkesi boşverin siz kendinizi sevin ve bu ortamdan uzaklasın.kac tane tanidigim var yillarca cocuk sahibi olmak icin cabaladilar kari koca el ele..size bugun destek olmayan yarinda olmayacaktir..zeki degilim diye uzulme.acikogretimden cocuk gelisimi gibi bolumler okuyabilirsin.kreşlerde ogretmen olursun..
7 yıldır çocuğunuz olmuyor ailesi ile anlaşamıyorsunuz üstüne kocanız hödüğün teki. Daha ne olsun boşanmanız için. Olmaması gerekir bence. Siz kaç senedir katlanamıyorsunuz peki doğuracağınız çocuğu düşündünüz mü hiç o nasıl katlanacak mutsuz ailede büyümeye?Merhabalar aranıza yeni katıldım bende bugun yasadıklarımı anlatmak istiyorum şuan gözlerim yaşlı, eşimle 7 yıllık evliyiz cocugumuz olmuyor bugun hastane randevum vardı hıc bı sekılde gelmiyor benimle hastaneye zorla getirdim 1 saat kaldı gitti beklemedi bile bnlık bırsey yok dıyor hep ama sunu anlamıyor benım ona ihtiyacım var, yapılacak tüm işlemlerden içten içe korktum bana cesaret ver dedigimdeyse ne var sanki kendıne gel cocukmusun dedi, o an tamam git dedim aksam ewe gelınce trıp attım dıe evi inletti, cidden artık bıktım usandım herseyıne katlanıyorum o huysuz annesine abilerine ne deseler sırf uzulmesın die alttan alıyorum hep ama bende ınsanımşiddet yok asla el kaldırmaz ama ilgi gostermıyor düsünceli davranmıyor sevılmek istiyorum cokmu sey ıstıorum hayatın her evresinde boyle seyler yasadım ne aılem tarafından ne arkadaş dedıklerım tarafından nede esım tarafından sevıldıgıme ınanmıyorum benı sureklı bastırmak istiyorlar istedikleri gibi davranmamı, ama ben bişey isteyince olmuyor kıyamet kopuyor, ben artık kendim gibi olmak istiyorum zor gelıo cunku kendim olsam etrafımda kimse kalmaz biliyorum, kalabalık cevremin icinde o kadar yalnızım ki, bosansam elle tutulur bir neden yok annemlerin durumu da kötü zaten bende liseyi yenı bıtırdım unı okuyacak kafa yok baskalarını memnun etmek icin yasamaktan bıktım bırazda onlar beni memnun etmek icin cabalasın konudan konuya atladım sanırım ama kafamın ıvı cok dolu o yuzden kusura bakmayın..
Üniversite okumak, ille de ondan sonra calismak zorunda değilsin, başla bı yerde çalışmaya, tezgahtarlık, sekreterlik vs. Üniversite mezunları da iş bulamiyor artık. Hem okuyup hem çalışırım ben olsam kendimi garantiye almak icin27
Ben unı okuyup meslek sahıbı olana kadar nasıl gecinecem bir dayanagım yok
Bosanmsk ıstıyorum nasıl diyebilirim ki7 yıldır çocuğunuz olmuyor ailesi ile anlaşamıyorsunuz üstüne kocanız hödüğün teki. Daha ne olsun boşanmanız için. Olmaması gerekir bence. Siz kaç senedir katlanamıyorsunuz peki doğuracağınız çocuğu düşündünüz mü hiç o nasıl katlanacak mutsuz ailede büyümeye?
Bnun ıcın cesaret gereklı bende yok oÜniversite okumak, ille de ondan sonra calismak zorunda değilsin, başla bı yerde çalışmaya, tezgahtarlık, sekreterlik vs. Üniversite mezunları da iş bulamiyor artık. Hem okuyup hem çalışırım ben olsam kendimi garantiye almak icin
Hemen boşanma ama cocukta yapma..gir bi ise birikim yapmaya calis..bu arada bu adam hep mi boyleydi yoksa cocuk olmadikca mi ilgisi azaldi?27
27
Denemedım hıc bılmem ki işe yararmı"Kendim olmak istiyorum " bu cümlene çok üzüldüm. Belliki aile içinde de çok bastırılmışsın şimdi de aynı durumlara maruz kalıyorsun.
Belediyelerin ücretsiz aile danışmanları var oradan destek alabilir misin.
Haklısınız sanırım bosa cabalıyorumÜniversite okuyanların hemen ertesi gün işi hazır değil. Meslek sahibi olmak istiyorsanız belediyelerin meslek edindirme kursları var onlara bakın. Sevilmediğinizi düşündüğünüz bir evliliğe çocuk dünyaya getirmeyin ama.
Tabi ki yarar neden olmasin. Mutlaka araştır olur mu ? Bir de eşinle olan sorunlarını düzeltmeden çocuk için yıpratma kendini.Denemedım hıc bılmem ki işe yararmı
Hep oyleydi belki işten dolayıdır dedım cnku sıkıntı yasıodu oda ama insan esine her konuda destek cıkmalı benceHemen boşanma ama cocukta yapma..gir bi ise birikim yapmaya calis..bu arada bu adam hep mi boyleydi yoksa cocuk olmadikca mi ilgisi azaldi?
ArıstırıcamTabi ki yarar neden olmasin. Mutlaka araştır olur mu ? Bir de eşinle olan sorunlarını düzeltmeden çocuk için yıpratma kendini.
Eşiniz sizin kadar hevesli değil çocuk konusunda bence. Üzgünüm ama sizde zorlamayın tedaviyi. Tek başıma gitmek istemiyorum deyin ve gitmeyin. Benimde arkadaşımın 4 yıl olmadı tüp bebek tedavisi gördüler. Oluncada tartışma esnasında arkadaşıma eşi zaten arkadaşlarımın iknasi ile oldu diye laf söylemiş kanaması oluncada hastanede tek bırakmıştı. Süreç zaten yıpratıcı ilgi istemekte çok haklısın ama inan usteleme sende. Seninde dediğin gibi birazda eşin düşsün uzerineMerhabalar aranıza yeni katıldım bende bugun yasadıklarımı anlatmak istiyorum şuan gözlerim yaşlı, eşimle 7 yıllık evliyiz cocugumuz olmuyor bugun hastane randevum vardı hıc bı sekılde gelmiyor benimle hastaneye zorla getirdim 1 saat kaldı gitti beklemedi bile bnlık bırsey yok dıyor hep ama sunu anlamıyor benım ona ihtiyacım var, yapılacak tüm işlemlerden içten içe korktum bana cesaret ver dedigimdeyse ne var sanki kendıne gel cocukmusun dedi, o an tamam git dedim aksam ewe gelınce trıp attım dıe evi inletti, cidden artık bıktım usandım herseyıne katlanıyorum o huysuz annesine abilerine ne deseler sırf uzulmesın die alttan alıyorum hep ama bende ınsanımşiddet yok asla el kaldırmaz ama ilgi gostermıyor düsünceli davranmıyor sevılmek istiyorum cokmu sey ıstıorum hayatın her evresinde boyle seyler yasadım ne aılem tarafından ne arkadaş dedıklerım tarafından nede esım tarafından sevıldıgıme ınanmıyorum benı sureklı bastırmak istiyorlar istedikleri gibi davranmamı, ama ben bişey isteyince olmuyor kıyamet kopuyor, ben artık kendim gibi olmak istiyorum zor gelıo cunku kendim olsam etrafımda kimse kalmaz biliyorum, kalabalık cevremin icinde o kadar yalnızım ki, bosansam elle tutulur bir neden yok annemlerin durumu da kötü zaten bende liseyi yenı bıtırdım unı okuyacak kafa yok baskalarını memnun etmek icin yasamaktan bıktım bırazda onlar beni memnun etmek icin cabalasın konudan konuya atladım sanırım ama kafamın ıvı cok dolu o yuzden kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?