Ne yapacagımı bılmıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız hemen basvurucam bunun ıcın

Sakın yanlış anlama ama söylediklerim seni biraz acıtabilir diye düşünüyorum bir yandan kızıyorum. Eh be sevilmediğini bile bile neden o adamdan illa çocuk yapmaya çalışıyorsun? Sana ilgi vermediği halde çocuğuna sence ilgi verebilir mi bu pembe dünyanızdan vazgeçmeni tavsiye ederim. Önce evliliğin temelini oturtmadan çocuk yapılması doğru bulmuyorum olan çocuklara oluyor. Evlilik çifti terapisti önce alın derim. Sonra baktın evlilik olmuyor uyum yok ise mecburen gerisi anlamışsındır.

Ya bosanmakta zor gelıyor kadın icin ne maddi ne manevi destegim de yok birde insanların dul gozuyle bakacak olması da ayrı geriyor sanki bosanınca kötğ birsey yapmıssın gibi

Kendinize bı kötülüğü neden yapıyorsunuz? Siz çocuk sahibi olalım diye uğraşırken adam sizden manevi desteğini esirgiyor sizde hala tedaviye devam ediyorsunuz. Değer mi bu adam için kendinize bunu sorun.

Ya bosanmakta zor gelıyor kadın icin ne maddi ne manevi destegim de yok birde insanların dul gozuyle bakacak olması da ayrı geriyor sanki bosanınca kötğ birsey yapmıssın gibi
Ne var ki bunda bende bosandim ohooo sülale veya insan ne dedigine bakacaksak bosuna oksijen cekmeyelim yani :) simdi hayatimda biri var gayet mutluyum örnegi benden olsun adam diyorum benden cok düsünüyor beni düsünüyor. Eski esimden iyi ki de cocuk yapmadim o adamdan zaten baba olunmazdi gitti baska kadinla cocuk yapti o herif hala mutsuz gelip beni unutamadigi söylüyor pismanim vs diyor senin gibi ihmal edilmistim en son defolu bastim. benim hayatta onla isim olmaz simdiki hayatimda biri var yavas yavas (acelemiz yok) gelecegimize bakmaya basladik ufaktan. Sen bu adama bak huyu degistiremezsin oldugu gibi kabul edeceksin kisi sana kalmis tercihin böyle ömür yalniz gecirecegini bil sen hastalandigin zaman yaninda olmayacak adamin huyu bu sana destek olacagi yerde sorumlulugu alamayip kacmasi dogru degil

Sizin adınıza sevındım ben son bır kez daha konusmaya karar verdım eger bieyler degısmıorsa bosanma davası acıcam

Babasıda oyle sevgisini asla gostermezmıs ksyınvalıdem anlatırdı, yanı bende aılemden bi sevgi gormedım ama esıme gosteriyorum
haklisin bende görmedim sevgi vs aileden sanirim bu kisilikle alakali insanin icinde ya vardir ya yoktur anlayis sevgi saygi vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…