Ne yapacagımı bılmıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana çocuk olunca sana bağlanır, eve bağlanır diye akıl veren varsa lütfen onları dinleme. Nice evlilikler çocuktan sonra bir daha toparlanamıyor. Aile desteği yok, meslek yok, maddiyat yok bir de küçük çocuğunla mümkün değil kurtaramazsın kendini mutsuz bir evlilikten.

Çocuk olunca düzelir dedikleri ne biliyor musun? Çoğu kadın ekonomik özgürlüğü yoksa normalde kabul etmeyeceği çoğu şeyi bebeğimin mamasını, bezini kim karşılayacak babasız büyümesin diyerek kabullenmek zorunda kalıyor. Herşeyi kabullenip adamın her dediğine he dersen de sanki evlilik sorunsuzmuş gibi oluyor ama aslında giden hep kadından gidiyor.

Senin hemen iş bulman gerekiyor. Belediyelerin meslek edindirme kurslarından bahsetmiş arkadaşlar muhakkak onlara yönel. Önce bir elin ekmek tutsun. Ama lütfen maaşını veya maaş kartını eşine teslim etme. Önce bir ekonomik özgürlüğün olsun, bebek yapmak şuan yapman gereken en son şey bile değil.
Haklısınız hemen basvurucam bunun ıcın

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende bugun yasadıklarımı anlatmak istiyorum şuan gözlerim yaşlı, eşimle 7 yıllık evliyiz cocugumuz olmuyor bugun hastane randevum vardı hıc bı sekılde gelmiyor benimle hastaneye zorla getirdim 1 saat kaldı gitti beklemedi bile bnlık bırsey yok dıyor hep ama sunu anlamıyor benım ona ihtiyacım var, yapılacak tüm işlemlerden içten içe korktum bana cesaret ver dedigimdeyse ne var sanki kendıne gel cocukmusun dedi, o an tamam git dedim aksam ewe gelınce trıp attım dıe evi inletti, cidden artık bıktım usandım herseyıne katlanıyorum o huysuz annesine abilerine ne deseler sırf uzulmesın die alttan alıyorum hep ama bende ınsanım :KK43: şiddet yok asla el kaldırmaz ama ilgi gostermıyor düsünceli davranmıyor sevılmek istiyorum cokmu sey ıstıorum hayatın her evresinde boyle seyler yasadım ne aılem tarafından ne arkadaş dedıklerım tarafından nede esım tarafından sevıldıgıme ınanmıyorum benı sureklı bastırmak istiyorlar istedikleri gibi davranmamı, ama ben bişey isteyince olmuyor kıyamet kopuyor, ben artık kendim gibi olmak istiyorum :KK43: zor gelıo cunku kendim olsam etrafımda kimse kalmaz biliyorum, kalabalık cevremin icinde o kadar yalnızım ki, bosansam elle tutulur bir neden yok annemlerin durumu da kötü zaten bende liseyi yenı bıtırdım unı okuyacak kafa yok :KK43: baskalarını memnun etmek icin yasamaktan bıktım bırazda onlar beni memnun etmek icin cabalasın konudan konuya atladım sanırım ama kafamın ıvı cok dolu o yuzden kusura bakmayın..
Sakın yanlış anlama ama söylediklerim seni biraz acıtabilir diye düşünüyorum bir yandan kızıyorum. Eh be sevilmediğini bile bile neden o adamdan illa çocuk yapmaya çalışıyorsun? Sana ilgi vermediği halde çocuğuna sence ilgi verebilir mi bu pembe dünyanızdan vazgeçmeni tavsiye ederim. Önce evliliğin temelini oturtmadan çocuk yapılması doğru bulmuyorum olan çocuklara oluyor. Evlilik çifti terapisti önce alın derim. Sonra baktın evlilik olmuyor uyum yok ise mecburen gerisi anlamışsındır.

Sakın yanlış anlama ama söylediklerim seni biraz acıtabilir diye düşünüyorum bir yandan kızıyorum. Eh be sevilmediğini bile bile neden o adamdan illa çocuk yapmaya çalışıyorsun? Sana ilgi vermediği halde çocuğuna sence ilgi verebilir mi bu pembe dünyanızdan vazgeçmeni tavsiye ederim. Önce evliliğin temelini oturtmadan çocuk yapılması doğru bulmuyorum olan çocuklara oluyor. Evlilik çifti terapisti önce alın derim. Sonra baktın evlilik olmuyor uyum yok ise mecburen gerisi anlamışsındır.
Ya bosanmakta zor gelıyor kadın icin ne maddi ne manevi destegim de yok birde insanların dul gozuyle bakacak olması da ayrı geriyor sanki bosanınca kötğ birsey yapmıssın gibi

Kendinize bı kötülüğü neden yapıyorsunuz? Siz çocuk sahibi olalım diye uğraşırken adam sizden manevi desteğini esirgiyor sizde hala tedaviye devam ediyorsunuz. Değer mi bu adam için kendinize bunu sorun.

Ya bosanmakta zor gelıyor kadın icin ne maddi ne manevi destegim de yok birde insanların dul gozuyle bakacak olması da ayrı geriyor sanki bosanınca kötğ birsey yapmıssın gibi
Ne var ki bunda bende bosandim ohooo sülale veya insan ne dedigine bakacaksak bosuna oksijen cekmeyelim yani :) simdi hayatimda biri var gayet mutluyum örnegi benden olsun adam diyorum benden cok düsünüyor beni düsünüyor. Eski esimden iyi ki de cocuk yapmadim o adamdan zaten baba olunmazdi gitti baska kadinla cocuk yapti o herif hala mutsuz gelip beni unutamadigi söylüyor pismanim vs diyor senin gibi ihmal edilmistim en son defolu bastim. benim hayatta onla isim olmaz simdiki hayatimda biri var yavas yavas (acelemiz yok) gelecegimize bakmaya basladik ufaktan. Sen bu adama bak huyu degistiremezsin oldugu gibi kabul edeceksin kisi sana kalmis tercihin böyle ömür yalniz gecirecegini bil sen hastalandigin zaman yaninda olmayacak adamin huyu bu sana destek olacagi yerde sorumlulugu alamayip kacmasi dogru degil

Ne var ki bunda bende bosandim ohooo sülale veya insan ne dedigine bakacaksak bosuna oksijen cekmeyelim yani :) simdi hayatimda biri var gayet mutluyum örnegi benden olsun adam diyorum benden cok düsünüyor beni düsünüyor. Eski esimden iyi ki de cocuk yapmadim o adamdan zaten baba olunmazdi gitti baska kadinla cocuk yapti o herif hala mutsuz gelip beni unutamadigi söylüyor pismanim vs diyor senin gibi ihmal edilmistim en son defolu bastim. benim hayatta onla isim olmaz simdiki hayatimda biri var yavas yavas (acelemiz yok) gelecegimize bakmaya basladik ufaktan. Sen bu adama bak huyu degistiremezsin oldugu gibi kabul edeceksin kisi sana kalmis tercihin böyle ömür yalniz gecirecegini bil sen hastalandigin zaman yaninda olmayacak adamin huyu bu sana destek olacagi yerde sorumlulugu alamayip kacmasi dogru degil
Sizin adınıza sevındım ben son bır kez daha konusmaya karar verdım eger bieyler degısmıorsa bosanma davası acıcam

Babasıda oyle sevgisini asla gostermezmıs ksyınvalıdem anlatırdı, yanı bende aılemden bi sevgi gormedım ama esıme gosteriyorum
haklisin bende görmedim sevgi vs aileden sanirim bu kisilikle alakali insanin icinde ya vardir ya yoktur anlayis sevgi saygi vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X