- 22 Aralık 2021
- 2.315
- 3.169
- 83
- Konu Sahibi guliss0208
-
Ayakta durabilecek iseniz ve o da kendini duzeltmeyecekse tek bir seçenek görünüyor. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksinizPsikolojik olarak çok yoruldum. Tükenmişlik sendromu geçiriyor gbiyim. İnanın bana hasta muamelesi yapıyor. Bunlar onun gözünde sorun teşkil etmiyor. Sen kafanda kurup duruyosun bir psikologa git diyorbirazda manipülatif biri
Ben boşanmak istesem bile ailem bunu onaylamayabilir. Bide çocuklarımla tehdit etme gbibbir huyu var. Kaç kez evden gitmek istedim artık yoruldum diye sen tek git geldiğin gbi çocukların yok dedi ondan korkuyorumAyakta durabilecek iseniz ve o da kendini duzeltmeyecekse tek bir seçenek görünüyor. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz
Çocuklarım var işte onları bırakabilecek bir yerim yok. Birisi anasinifina gidiyor diğeri daha 3 yasndaÇalışmak için bana izin vermiyor demişsiniz. İzin almanız gerektiğini düşünerek zaten her şeyden mahrum kalırsınız. Bi iş bulun çıkın gidin
Bu yaşadığım şeyler normal değil değil mi yani ben hasta bir ruha sahip değilim eşim beni önemsemiyor.Ayakta durabilecek iseniz ve o da kendini duzeltmeyecekse tek bir seçenek görünüyor. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz
3 yaşındaki çocuğunuzun da kreş vaktine geldiğinde başlarsınız işe.Çocuklarım var işte onları bırakabilecek bir yerim yok. Birisi anasinifina gidiyor diğeri daha 3 yasnda
Aynen. Şimdi kurslara felan gidiyorum dahabcok kendimi gelistirmek icin.Ama artık eski Gülay yok o istedginkafar kısıtlamaya çalışsın. Bakalım sonu nereye varacak3 yaşındaki çocuğunuzun da kreş vaktine geldiğinde başlarsınız işe.
Şakadan bile olsa seven insan eşine hayatinda başkası mı var diye sorar mi ??3 yaşındaki çocuğunuzun da kreş vaktine geldiğinde başlarsınız işe.
İşe başlarsanız gözünü açılır daha çok erkek tanırsınız diye korkuyor. Çok tehlikeli bir beyin yapısı. Sen de daha çok kadın tanıyınca gözün dışarı mı kayıyor diye sorarlar adama. O böyle konuştuğumda sizin de onun üstüne suçlayıcı şekilde gitmeniz gerekirdi sonra da şaka yaptım dersiniz onun gibiŞakadan bile olsa seven insan eşine hayatinda başkası mı var diye sorar mi ??
Yada disarlara suslen puslen gez der mi ?
Bu yüzden konusmuyorum onunla..
Ben bunun tartsimasini yaptım bana eğer gerçekten öyle bişey hissetsem kafanı gövdenden ayiritm dedi. Beni mi korkutuyosun sen dedim. Ben yapacak olsam yaparım zaten dedim. Ama halen senin duzelmen için çabalıyorum deidm .İşe başlarsanız gözünü açılır daha çok erkek tanırsınız diye korkuyor. Çok tehlikeli bir beyin yapısı. Sen de daha çok kadın tanıyınca gözün dışarı mı kayıyor diye sorarlar adama. O böyle konuştuğumda sizin de onun üstüne suçlayıcı şekilde gitmeniz gerekirdi sonra da şaka yaptım dersiniz onun gibi
Ya sizin istediğiniz gibi bir eş olacak ya da terapiste gitmelisiniz ya da boşanmalısınız. Başka yol yokBen bunun tartsimasini yaptım bana eğer gerçekten öyle bişey hissetsem kafanı gövdenden ayiritm dedi. Beni mi korkutuyosun sen dedim. Ben yapacak olsam yaparım zaten dedim. Ama halen senin duzelmen için çabalıyorum deidm .
Bunu ona anlatmak ve kabullendirmek zor işteYa sizin istediğiniz gibi bir eş olacak ya da terapiste gitmelisiniz ya da boşanmalısınız. Başka yol yok
O zaman seçenekler azalıyor. Ya evli kalıp ömür boyu böyle bir evlilik yaşayacaksınız ya da boşanacaksınız. Ben de evliyim eşimin bana karşı çok kaba olduğunu düşündüğümden terapiste başladık. Eğer istemeseydi boşayacaktım. Ve terapi başarısız olursa da boşayacağımBunu ona anlatmak ve kabullendirmek zor işteben değişmem sen değiş diyor ..
Nereden mezun olduğu önemli değil Türk erkekleri cahil umarım yeni nesil anneler güzel yetiştiriyordurÜstelik bunları yapan üniversite mezunu birisi. En acisida okumuş cahil olması
Maşallah 2 çocuğa nasıl cesaret ettiniz ben 14 yıllık evlilikte eşimin bazı huylarından dolayı 2.ye cesaret edemiyorum valla sizi tebrik ederim hatta ayakta alkışlıyorumÇocuklarım var işte onları bırakabilecek bir yerim yok. Birisi anasinifina gidiyor diğeri daha 3 yasnda
Terapi nasıl gidiyorO zaman seçenekler azalıyor. Ya evli kalıp ömür boyu böyle bir evlilik yaşayacaksınız ya da boşanacaksınız. Ben de evliyim eşimin bana karşı çok kaba olduğunu düşündüğümden terapiste başladık. Eğer istemeseydi boşayacaktım. Ve terapi başarısız olursa da boşayacağım
Bu konuda da haklısın ama eşim 2. Çocuktan sonra daha çok değişti. Acaba borçlardan mi boyke oldu diye düşünüyorum. Sonuçta güzel vir siz soylemekte maddiyata dayalı değil yani .. Eşime kalsa 3. Çoktan hamileydim ama ben istemiyorum. Tek fikri çocuk yapmak o çocuğu güzel yetstrmek yada güzel gelecek sağlamak değil.Maşallah 2 çocuğa nasıl cesaret ettiniz ben 14 yıllık evlilikte eşimin bazı huylarından dolayı 2.ye cesaret edemiyorum valla sizi tebrik ederim hatta ayakta alkışlıyorum
Kaç çocuk var ,yaşlar kaç?Aklı halen eski zaman evliligine gidiyor. Babasıni kendine örnek almış gbi davranıyor. Babasına olan saygısını korkuyla karıştırmış. Daha babasının evinden ayrılmamış gbi.s
2 çocuğum var biri 6 diğeri 3 yaşında .Kaç çocuk var ,yaşlar kaç?
2 çocuğum var biri 6 diğeri 3 yaşında .
Ben 30 eşimde 32 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?