Ne yapacağımı bilmiyorum

Herkes bir birey, kendi tercihlerini doğru ya da yanlış yapar ve sonuçlarını yaşarlar ama iyi ama kötü.
Sizler aileden biri olarak kendinizce uyarınızı izah edersiniz ama kontrol edemezsiniz. Size yanlış gelen onların doğrusu. Hata yapıyorsa da kendileri öğrensin siz karışmayın kocaman birey olmuşlar.
Size gelince hayat aile ve dört duvar içinde geçmiyor. Eğitim hayatınız devam etmiyor ise halk eğitim kursu dahi olsa bir kursa gidin, komşular ile görüşün. Arkadaş edinin biraz kafanız dağılsın.
Anneniz sonrası toparlayamadığınızı düşünüyor iseniz devlette veya özelde hangisine maddi durumunuz yetiyorsa psikolojik destek alın süreci birlikte sürdürün.
Burada siz ailenize üzülürken, sizin hayatınız da bana mükemmel gelmedi. Bence pencerenizi açın bir nefes alın kendi hayatınızı kurun sosyalleşin. Belki bir ii güç sahibi olmak para kazanmak bunlara yönelin bence.
Siz ailenizin ebeveyni değilsiniz rollerinizi karıştırıyorsunuz. Kendinizi unutmuşsunuz

Kardeşlerim gitmesin istiyorum çünkü çok yalnız kalacağım bu evde
Umarım Kardeşlerim gittikleri yerde burunları sürter ve bu nefret ettikleri evi ararlar kıymetini anlarlar istiyorum.
bu nasil bir dua ya? bu evde nefret etmeleri icin cok sebep var. kardesine kizip sizi döven babayla kaldiklari evin neyinden nefret etmeyecekler ki?
gitsinler, daha da gelmesinler. kendilerine guzel bir hayat kursunlar.
baban da artik 18 yasini astigini, kisisel saygisizlik duyarsa para akışını kesecegini söylesin. gozden irak, daha bile guzel olur ilişkileri. para icin de olsa kardeslerin de sivri dillerini törpülerler, bazi şeyler normale döner.
basina bir sey gelir diye korkuyorsunuz ama sanki evde cok mu korunaklilar? bu sevgisizlik ortaminda da neler gelmis baslarina? ki ilk firsatta saha kotuye kacmalari olasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…