Ne yapacağımı bilmiyorum.

lelas1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
23
9
1
26
Merhabalar herkese, konu eşim. Benim eşim yabancı, ama avrupalı veya amerikalı değil (fazla detay vermek istemiyorum). Eşimle severek evlendik. Evlendikten sonra ben eşimin ülkesine yerleştim. Çok iyi bir işi var, durumu iyi, daha 26 yaşında olmama rağmen evde yatılı temizlikcim ve kendi evimiz var. Ama şöyle bir durum var ki eşim benden çok uzak. Soru sorduğumda 2 kelimeyle cevap verir ve family day harici başka bir etkinliğimiz yok oturup film bile izlemiyoruz akşama kadar ps oynuyor veya kendi sevdiği diziyi izliyor. Beni gün içinde hiç öpmüyor, seni seviyorum demiyor ve gidip ben öpünce tamam yeter diyo. Haftada 1 birlikte oluyoruz en fazla 2 ve ben dile getirmeyince asla yanaşmıyo veya hadi gidip yapalim gibi kaba konuşmalarla oldu bittiye getiriyor romantizm 0. Benim 2 tane çocuğum var ve onlarlada çok az ilgileniyor evet çok yorucu bir işi var ama böyle olmamalı. Hiçbir aktivitemiz yok birbirimize çok uzağız ve ben dile getirince hep kavga çıkıyo konu boşanmaya geliyor. Rahat mı batıyo derseniz şuan gerçekten durumum iyi istediğimi alıyorum kendime ama aşk konusunda açım ben. Aşk, ilişki, tutku istiyorum hayatımda. Bizim ilişkimizde tutku yok ten uyumu yok. Çok az birlikte oluyoruz ve ben çok üzğlüyorum o istemediği için de libidomu düşürüyo bu durum artık 26 yaşında isteksiz olmaya başladım. Bana karşı maksimum ilgisiz. Asla konuşunca anlamıyor aynı tas aynı hamam. Aramızda 10 yaş vae bu arada.

Çocuklar ikinizin çocuğu mu ya yalnızca sizin mi? Adamın karakteri böyle demek ki, o konularda zayıf kendini işe vermiş. Değişeceğini düşünmüyorum, kendi dünyası var.

Evlenme motivasyonunuz neydi? Adami sokaktan cevirmediginize gore ne gordunuz de evlendiniz
Ya deveyi gudeceksiniz ya diyardan gideceksiniz baska çaresi mi var? Hele ki kultur farki denilen bir gercek varken
Umarim diyardan gitmek bir secenektir caninizi tehlikeye atmazsiniz

Çocuklar ikinizin çocuğu mu ya yalnızca sizin mi? Adamın karakteri böyle demek ki, o konularda zayıf kendini işe vermiş. Değişeceğini düşünmüyorum, kendi dünyası var.
Evet ikimizin zaten ben evlendiğimde 20 yaşındaydım. İşe vermesini anlıyorum aslında kötü bir insan değil aileme çok iyi davranır herşeyi alır uçak biletlerini alır yedirir içirir ama ilişki kurma konusunda sıfır yani beni mutlu etmesini bilmez hiç burnundan kıl aldırmaz o konularda ve ben de çok cana yakın bir insanım

Eşinizin nereli olduğuyla ilgili detayı niye vermiyorsunuz, ne yapacağız sanki eşinizin memleketini
Peki evlenmeden önce de böyle miydi? Benim açıkçası anladığım şey bu adamın zaten sizden 10 yaş büyük olduğu, maddi durumunun iyi olduğu ve sizin de rahatlık için evlendiğiniz.
Bana göre bir insan eşine öpme yeter diyorsa, vakit geçirmek ya da konuşmak istemiyorsa, eşi ısrar etmedikçe cinsellik yaşamak istemiyorsa, eşini sevmiyordur. Siz vakit geçirelim diyince de konu boşanmaya geliyorsa zaten ohoo
Rahat mı batıyor demeniz bile bu ilişkinin konumunu gösteriyor bence, bu hiç rahat bir evlilik değil çünkü.

Boşanmak istemiyorum çünkü tr şartlarında geçinemem ve rahatımı da bozmak istemiyorum çocuklarım okula gidiyor ve bu ülkeye alıştım. Eşim için tavsiye istiyorum ben ne yaparsam bana daha çok bağlanır bu tavrını değiştir diye.

Hayatınızda aşk,tutku istiyorsanız bunu verebilecek biriyle evlenmeliydiniz. Bir ilişki başlarda nasılsa öyle devam ediyor, sonradan daha iyi olmuyor hatta kötüye evrilebiliyor. Kimsenin karakteri değişmez ya kabul edeceksiniz ya da güle güle diyeceksiniz. Başka hal çaresi yok maalesef.

Hic birsey yapamazsiniz istemeyen birine hic yapamazsiniz
Herseyin bedeli var sizinki de bu olmus

Yapabileceğiniz hiç ama hiç bir şey yok. Boşanmak istemiyorsanız çekeceksiniz. Adamı değiştiremezsiniz.

Buraya giren tanıdıklarım var o yüzden. Evlenmeden önce böyle değildi sabaha kadar mesajlaşırdık her ay yanıma gelirdi. Bende beni sevmediğini düşünüyorum bazen düşünmeyle de kendimi yorup üzülemem hayat çok kısa. Boşanmak istemiyorum çocuklarım için eşim de kötü bir insan diyemem ama ilişkiden anlamıyor benle onun ilişki anlayışı çok uzak birbirinden ona göre normal böyle olmak.

Evlenmişsiniz, 2 çocuk vermişsiniz bağlanmamış, bu saatten sonra tavrı değişmez. Bağlanma duygusu kişinin içinden gelir, karşıdakinin hareketlerine göre değişmez. Öyle olsaydı ne ilgisiz adamlara/ kadınlara bağlanıp kalınmazdı.

Klasik erkek. Türk erkeğide aynı yabancısı da. Başta çok iyiler, sonra ilgisizleşti.

Aldatma falan olabilir mi? Hissettiniz mi hiç?
Telefonunu karıştırdım hiçbirşey yok. Aldatma olduğunu düşünmüyorum olsa hissederdim hislerim çok kuvvetlidir. Öyle bişey olsa zaten düşünmeden boşanırım midem kaldırmaz bir daha birlikte olmaya. Ama gerçekten öyle bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…