• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Eşimle aynı mesleği yapıyoruz kamuda çalışıyoruz benim memleketimde .
Eşimle benim memleketimde tanistik evlendik asla kendi memleketine gitme düşüncemiz yoktu
Evlendikten sonra arada bir tartışmamızda gidelim artık burdan diyordu ama ciddi değildi 4 yıllık evliyiz 1 yasinda oğlum var .
eşim kendi memleketine tayin olmak istiyor ama ben istemiyorum çünkü yapamiyacagimi biliyorum mutsuz olacağım biliyorum
Dün akşam yine tartıştık ben gidecem istersen gel istersen gelme oğlumu alıp giderim Diyo sıkıldım artık burdan Diyo meselede annemlerin bazı lafları zoruna gidiyormuş ama gerçekten dedikleri şeyler asla alınacak şeyler değil
Eşim ailesinde çok pohpohlanarak büyütülmüş her şeyine evet denilmiş biri onun için yaşlı küçük herkesin ona karşı el pençe olmasını istiyor ailemden biri iyi niyetle bunu yapmayın derse bi eşim için büyük olay her şeyi abartıyor takıyor bunun için gitmek istiyor
Ama ben yapamam yeni bir düzen yeni iş yapamam biliyorum kendimi
Tek kalırım burda kendi memleketimde bir çevrem var ki eşimin de bir çevresi var çok sevilen biri asla yalnız değil ama ben buraya gelirsem mutsuz olacağım zaten kültür farkı var 10 gün izinde gelsek bile ruhum daralıyor ne yapacağım nasıl ikna edeceğim hiç bir fikrim yok ve gercekgen çok üzülüyorum artık
Bu hikâyenin birebir aynısını yaşamış biri olarak seneye ocakta tayine evet dedim keşke uzun uzun dertleşebilseydik😅

Sizde mi kendi memleketinizde yaşıyorsunuz ?
Hayır kendi memlektimle aramızda 2 saat var tayin dönemi kendi memleketime gitmek istiyorum. Eşim de gözü var ki kendi memleketine gitsin. Asla istemiyorum ıyyyyy çok kötüüüü

Anlaşarak varılacak bir yer olmalı ama.sizde olmamış olması olması gerekeni göstermiyor ki.sizin de eşiniz buradan çok anlayışsız duruyor.çocuk olayı çok büyük bir mesele ama diğer konularda gayet de orta yol bulunabilir.
Nasıl ortak nokta olur iki ayrı şehirde oturan kişilere?? Bu konu öyle şehir hakkinda başka konu olsa ortak yok bul derdim git çözüme kavustur derdim. Ya adamın şehri ya kadinin??? Sen söyle ortak nasıl karar oluyor Gel bı kaç yıl senin şehrinde oturmusuz bı kaç yıl da benim şehrinde oturalım sonra geri gelelim mi diyecek??.

Eşim evde yemeği o yapar misafir alinacaksa asla elimi sürmeme izin vermez ben yapacam der ki hep böyle el lezzeti var ve pratik hep de der hem bana hem aileme bana yemek yapmak koymaz yeter ki huzurlu olalım ben kızınızdan bir şey beklemiyorum bunu bana da söyler sen karışma bak evin kadını benim ben yaparım sen geç dinlen çocukla vakit geçir hayır der benim hoşuma gidiyor her evlendiğimiz zamandan beri böyle annemlerle yolda giderken konu açılmis yine bi yemek konularindan annem de evin hanımı oldun sende demiş ona takıldı eşim
Eşin haklı yuh ya. İnsan sevinir kızıma iş bırakmıyor diye. Ayıp etmiş annen özür diledi mi eşinden?

Ana kız ailecek eşİnizi şamar oğlanına çevirmişsiniz. Eşim hakkında en küçük bir şey denildiği an ben cinlenirim mesela kimseyi tanımam mahvederim oracıkta.
Senin ailen artık eşin ve çocuğun, anan babanı bi sal. Zırr pırt gitmene iç içe yaşamana gerek yok.

rahmetli malesef.
ama kayınbabam çok tatlı, güleryüzlü bir adam. benim aksanıma, ezberleyip söyledigim herseye çok gülüyor. evinin bas kosesine nikahta beraber cektigimiz resmi büyütmüş koymuş:) yazin iki haftaligina gelecek, heyecanla bekliyorum

niye oyle dedin ki? eski konusunu ben de okudum konu sahibi haksiz da olsa hep onu savunurmuş, en ufak laf söylenmesine izin vermezmis. ben okudugum kadariyla manipulator bir koca görmedim. "ben donmek zorundayim sen biraz daha ailemle kal bebekle zaman gecirsinler" demis ama normal bir istek gibi geldi. bebek bir daha asla boyle bebis olmayacak, zaten yilda bir iki goruyorlar, ailesiyle bebegin bagi guclensin istemis olabilir. gurbette cocuk yetistirenler icin makul bir istek
O konu değil adamın flörtleşme konusu

Şimdi olayı tam tersi düşün ve sen karar ver kocanın memeleketinde bu lafların kocanın ailesinden sen yiyorken

O konu değil adamın flörtleşme konusu
aaaa ben onu hic gormemisim bile

bilmeyenler icin; taraf degisti. koca şerefsiz çıktı🤬🤬🤬
Eşimin erkek arkadaşı başka gruptan yazmış hayırdır bu ne samimiyet falan bu kızda görmüş o mesajı eşimden kan alırken görmüş . Eşime yazmış ne alaka niye oule dedi diye eşimde benim sana yurumedigimi bilmeyen mi var canım deyip gülmeler aynı şekilde o da karşılık vermiş gülerek eşime bir şey demiş yüzüme vuruyorsun iyi ki sana anlattık kanka demiş eşimde canimin içi demiş
Eşim bir şey demiş hemen bizim için araniz yine mi kötü yazmış eşimde ara diye bir şey yok ki o zaten yazlıkta demiş
Evi affedersiniz ama b..k götürüyor temizlemem lazım demiş
Eşimden gece kan almış göğüs ağrısı var diye sabah bunları konuşmuşlar işte eşim demiş çıktın mı falan beni görmeden mi bilsem doktorda uğramazdım falan yazmış o da demiş ki ne dedi doktor eşim yazmış kalbimi gosterdim içinde sen varsın demiş gülmüş bu şekilde her ikiside gülerek salakliga vurup konuşmuşlar

Merhabalar eşimle aynı hastanede görev yapıyoruz ben suan doğum iznindeyim 3 ay sonra ise basliyacagim
Bir kız var eşimin arkadaşı sendikadan ben oldum olası o kızı hiç sevmedim . Eşim sendikadan ayrıldıktan sonra kızla konuşmuyor eşim gece hemşire sorumlusu haliyle o kızın çalıştığı yere de gidip geliyor bana anlatmıştı aramız yok yüz vermiyorum zaten ne olsa sana anlatiyorum diye ki haklı da gerçekten bu zaman kadar hiç bir hatasını görmedim bütün mesajları aciktadir .
Ben annemlerin yazlığa geldim bebekle eşimde bugün geldi telefonu ortadaydı bakayım dedim bi baktım ki onunla konuşmuş
Eşimin erkek arkadaşı başka gruptan yazmış hayırdır bu ne samimiyet falan bu kızda görmüş o mesajı eşimden kan alırken görmüş . Eşime yazmış ne alaka niye oule dedi diye eşimde benim sana yurumedigimi bilmeyen mi var canım deyip gülmeler aynı şekilde o da karşılık vermiş gülerek eşime bir şey demiş yüzüme vuruyorsun iyi ki sana anlattık kanka demiş eşimde canimin içi demiş
Eşim bir şey demiş hemen bizim için araniz yine mi kötü yazmış eşimde ara diye bir şey yok ki o zaten yazlıkta demiş
Evi affedersiniz ama b..k götürüyor temizlemem lazım demiş
Eşimden gece kan almış göğüs ağrısı var diye sabah bunları konuşmuşlar işte eşim demiş çıktın mı falan beni görmeden mi bilsem doktorda uğramazdım falan yazmış o da demiş ki ne dedi doktor eşim yazmış kalbimi gosterdim içinde sen varsın demiş gülmüş bu şekilde her ikiside gülerek salakliga vurup konuşmuşlar
Eşimle konuştum o da apayrı sinirlendi her şeyi tek tek açıp gösterdi anlattı
Beni suçladı senin yaptıklarını yapmadım dedi ki ben bir şey yapmadım sadece onun dediği gibi biri olmadım diye bütün siniri
Ben bunu arkadaşım öyle diyince şakaya vurdum dalga gectik dedi beni hep suçladı sustum ailem içerdeydi sesimi edemedim tamam ben yanlış anladım dedim sadece konuyu dağıttım ailem bilmesini istemiyorum şimdiden
Daha 1 yasinda oğlum var zaten olgumdan sonra her şey çok değişti
Bugün bile konuşurken hakaret ede ede konuşuyor bin kere bana hakaret etme diye söyledim başka kızlarla bu kadar güzel konuşup bana gelip salak kes sesini demesi zoruma gidiyor
Ailem arkamda ben ayaklarımın üstünde duran bir insanın kadrolu bir işim var asla bir erkeğe muhtaç değilim ama bilmiyorum çok zoruma gitti 4 yıldır evliyiz asla böyle şeyini görmedim ama şimdi her şeyi yalan geliyor bana ne yapacağım çok üzgünüm çok
Bide o bana tavır yapıyor
Alsın yemeklerini başına çalsın sünepe herif.

Hiç sevmem başka kadınlarla mıç mıç muhabbet eder, evde eşine evi dar eder. Zıkım yesin. Yemek yapmasın tek efendi olsun. Saygılı olsun. Erkek adam eşine hakaret etmeyecek.

Defolsun gitsin memleketine. Ondan bi cacık olmaz. Milletle flörtleşiyor bir de seni suçlu çıkarmış. Tayinden daha mühim sorunlarınız var sizin.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizde de aynı problem var, tayin bizim de başımıza bela olmuş durumda. Ben eşime senin memleketine geleceğime mutsuz olacağıma boşanırım dedim. Eger o yuvamızı mutluluğumu düşünmüyorsa yapacak bir şey yok. Eşiniz eğer sizi dinlemeyip giderse zaten hiç Sizin olmamıştır. Ama asla asla gitmeyin gözünüzden yaş içinizden yas eksik olmaz. Kendimden biliyorum. Bayram tatili için gidicez ağlamaya bugünden başladım bile. Kaldı ki temelli yaşamak, imdatttttttt
E siz gitmiyorsunuz adamlar neden zorunlu?

oğlumu alıp giderim Diyo
Kendisi mi emzirecekmiş 1 yaşında çocuğu? N….h götürür afedersiniz. Hayal görmesin.

Yazdıklarınızı okudum ve eşinizle ilgili onu haksızlığa uğrattığınızı düşündüğüm kısımlara değinecektim ancak sonradan gördüm ki eşiniz aldatmış. Bu adamla değil tayin isteyip onun memleketine gitmek, bakkala bile gidilmez. Bu herif için düzeninizi falan bozmayın çok istiyorsa boşansın, çocuğu da size verir zaten hakim.

Back
X