Ne yapacağımı bilmiyorum :/

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Selam kızlar.
Aslında çok detaylı bir derdim var ama kısaltmaya çalışıcam.
Sevgilimle 2,5 yıldır birlikteyiz. Ben İstanbul’dayım o Antalya’da.
Lisede aynı sınıftaydık ama onlar taşındı babasının tayini nedeniyle.
Bu zamana kadar çok sorun yaşadık ama sonra düzeldik.
Hatalar yapsa bile çok kızsamda hep affettim sevdiğim için.

Bu ara hep ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Aslında ilgisiz biri değil ama çalıştığı için çok vakit ayıramıyordu sanırım.
Hep çok iyiydik çok iyi anlaşırdık.
Bazen baskı yapsamda o beni böyle kabullenmişti bunu sorun etmiyordu.
Yaklaşık 20 gün önce tartışmıştık sonra barıştık ve sözler vermişti hep birlikte olacağımıza dair.. Çook seviyordu. Sözde..
Ertesi gün benim çok önemli bir proje ödevim vardı onu yetiştirmeye çalışıyordum.
O gün biraz soğukluk hissettim onda. Ve bende soğuk davrandım bu yüzden.
Sonra bana çok sıkıldığını bunaldığını söyledi.
Mesajla konuşuyorduk. Bir yandan da ödevi yetiştirmeye çalışıyordum.
Benim ona her zaman vaktim vardı. Ödev yapsam bile ilgisiz bırakmazdım!
Ve 20 gündür hiç konuşmadık. Yani bitti.
Hala inanamıyorum. İlk 2 hafta çok kötüydüm ama bu ara biraz daha iyiyim.
Her kavgada olduğu gibi yine benim adım atmamı bekliyodur ama bu sefer atmadım.
O düşünmüyorsa bende düşünmem diyorum ama olmuyor işte.
Böyle bitsin istemiyorum ama ilk adımı atmama da gururum engel oluyor.
Çünkü benim suçum yoktu o sıkıldı.. Güçlü gibi görünmekten yoruldum.
17 Aralık doğum günü. Onun için hediye kutusu hazırlamıştım.. Kendi ördüğüm atkı, eldiven, ona çok yakışcağını düşünüp aldığım kazak, küçük mektuplar, en sevdiği çikolatalar..
Bütün emeklerimi mahvetti. Bunları hak etmedim ama yine üzülen benim.
Fikir verin kızlar beklemekten yoruldum ne yapıcağımı bilmiyorum:(

Son düzenleme:
Benimde bugün 2 yıllık ilişkim bitti. Neden dersen hataları yapan o arayan barışmak isteyen bendim.
O yüzden bitti kendimi geri çeksem böyle olmuycağından emindim.
Sanada derimki arama çünkü ben aradım son zamanlarda ilk adımı hep ben attım adam hatalarını bile kabul etmemeye başladı.
Bitmesini istemiyorsa o arıcaktır zaten seni uzun bi süre olmuş ama sen adım atma derim.

Benimde bugün 2 yıllık ilişkim bitti. Neden dersen hataları yapan o arayan barışmak isteyen bendim.
O yüzden bitti kendimi geri çeksem böyle olmuycağından emindim.
Sanada derimki arama çünkü ben aradım son zamanlarda ilk adımı hep ben attım adam hatalarını bile kabul etmemeye başladı.
Bitmesini istemiyorsa o arıcaktır zaten seni uzun bi süre olmuş ama sen adım atma derim.

Tuğçe seni biliyorum senin sevgilinde uzaktaydı dimi. Çok üzüldüm ayrılmanıza.
Erkekler neden böyle ya. Jetonları geç düşüyo. Zaman geçtikçe kaybettiklerini anlamıyorlar.
Pişman olmasını çok istiyorum. Ben o kadar emek verdim ki :(

bencede hiç bir şey yapma.aramasınıda bekleme.seven insan 20 gün aramadan durabilir mi.he sen yok ben 1 ayda beklerim dersen bişey diyemicem.burda haklı olanda sensin.bir insanın vakit ayıramama olayını hiç anlamam zaten insan işemeye gider orda bile 2 dakka arar sende anlarsın değerli olduğunu.canı skılmışsada insan sevdiğinden destek alır bana göre tamamen saçmalamış.

Tuğçe seni biliyorum senin sevgilinde uzaktaydı dimi. Çok üzüldüm ayrılmanıza.
Erkekler neden böyle ya. Jetonları geç düşüyo. Zaman geçtikçe kaybettiklerini anlamıyorlar.
Pişman olmasını çok istiyorum. Ben o kadar emek verdim ki :(

3 aydır uzaktayız bizde ilk 2 ay çok güzeldi her şey ama son 1 aydır sıkıntı çektirdi bana bu ilişkide.
Hatalar yaptı yaptığı gibi kabul etmedi benim üzüldüğümü bile bile önemsemedi.
Konuşmadığımız günlerde oldu ve sonunda bugün bitti işte.
Neden diye soruyorumda kendime hatanın büyüğü bende aslında hata yaptı yumuşadım affettim buluştuğumuzda özledim diye sarıldım unuttum her şeyi ilk adımı hep ben attım şimdi kaçan o oldu.
Anlıyorum senide. 2 buçuk yıl bu az bi zaman değil.
Aramazsan daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü ben pişmanım ilk adımları attığım için.

erkek arkadaşın ayrılmak istemiş
ve saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmış
sıkıldım vs gibi
sen beni sevmiyorsun dediğinde bile seviyorum diyememiş
boşver sende unutmaya çalış

bencede hiç bir şey yapma.aramasınıda bekleme.seven insan 20 gün aramadan durabilir mi.he sen yok ben 1 ayda beklerim dersen bişey diyemicem.burda haklı olanda sensin.bir insanın vakit ayıramama olayını hiç anlamam zaten insan işemeye gider orda bile 2 dakka arar sende anlarsın değerli olduğunu.canı skılmışsada insan sevdiğinden destek alır bana göre tamamen saçmalamış.

Beklemek istemiyorum ki :( Tamam bende bunaltmış olabilirim ama bu bitirmesi için mantıklı bi neden değildi.

Selam kızlar.
Aslında çok detaylı bir derdim var ama kısaltmaya çalışıcam.
Sevgilimle 2,5 yıldır birlikteyiz. Ben İstanbul’dayım o Antalya’da.
Lisede aynı sınıftaydık ama onlar taşındı babasının tayini nedeniyle.
Bu zamana kadar çok sorun yaşadık ama sonra düzeldik.
Hatalar yapsa bile çok kızsamda hep affettim sevdiğim için.

Bu ara hep ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Aslında ilgisiz biri değil ama çalıştığı için çok vakit ayıramıyordu sanırım.
Hep çok iyiydik çok iyi anlaşırdık.
Bazen baskı yapsamda o beni böyle kabullenmişti bunu sorun etmiyordu.
Yaklaşık 20 gün önce tartışmıştık sonra barıştık ve sözler vermişti hep birlikte olacağımıza dair.. Çook seviyordu. Sözde..
Ertesi gün benim çok önemli bir proje ödevim vardı onu yetiştirmeye çalışıyordum.
O gün biraz soğukluk hissettim onda. Ve bende soğuk davrandım bu yüzden.
Sonra bana çok sıkıldığını bunaldığını söyledi. Sebep ben miyim dedim. Kimse değil kendim sıkıldım dedi. Tartıştık ve ben o sinirle sen beni sevmiyosun dedim. Oda kızgın surat gönderdi.
Mesajla konuşuyorduk. Bir yandan da ödevi yetiştirmeye çalışıyordum.
Benim ona her zaman vaktim vardı. Ödev yapsam bile ilgisiz bırakmazdım!
Ona attığım son mesaj ‘tamam anladım ben herşeyi. Çok iyi oynadın rolünü bu zamana kadar tebrikler’ oldu. Oda sadece üzgün surat gönderdi. Çocuk gibi!
Ve 20 gündür hiç konuşmadık. Yani bitti.
Hala inanamıyorum. İlk 2 hafta çok kötüydüm ama bu ara biraz daha iyiyim.
Her kavgada olduğu gibi yine benim adım atmamı bekliyodur ama bu sefer atmadım.
O düşünmüyorsa bende düşünmem diyorum ama olmuyor işte.
Böyle bitsin istemiyorum ama ilk adımı atmama da gururum engel oluyor.
Çünkü benim suçum yoktu o sıkıldı.. Güçlü gibi görünmekten yoruldum.
17 Aralık doğum günü. Onun için hediye kutusu hazırlamıştım.. Kendi ördüğüm atkı, eldiven, ona çok yakışcağını düşünüp aldığım kazak, küçük mektuplar, en sevdiği çikolatalar..
Bütün emeklerimi mahvetti. Bunları hak etmedim ama yine üzülen benim.
Fikir verin kızlar beklemekten yoruldum ne yapıcağımı bilmiyorum:(

2,5 yılda huyunu,suyunu bilmesi, seni tanıması gerekiyor. Yani normal zamanla, sıkıntılı zamanda nasıl davranacağını öğrenmiş olmalı.. 20 gündür mesaj atmıyor, aramıyor, merak etmiyorsa aşktan bahsetme. Gurur mu?, senden mi bekliyor adımı? Yapma Allah aşkına. Aşk nefes aldığın her anında oksijen niteliği taşımalı sevdiğinde.. Aramasın,mesaj atmasın, buna gurur de, hatalı benim de, özlemiştir ama benim yüzümden mesaj atmıyor de. Avut kendini böyle. Seven adam gururunu viledada sıkıp paspas eder. Sevmek onsuz yapamamandır, her an aklındadır, yüreğinde olduğu gibi. Senden sıkılmış, 2.5 sene aynı konular, aynı tartışmalar, aynı cümleler. 20 gün dayanmasının sebebi, zamanını başkalarıyla doldurmasından ibaret.?

3 aydır uzaktayız bizde ilk 2 ay çok güzeldi her şey ama son 1 aydır sıkıntı çektirdi bana bu ilişkide.
Hatalar yaptı yaptığı gibi kabul etmedi benim üzüldüğümü bile bile önemsemedi.
Konuşmadığımız günlerde oldu ve sonunda bugün bitti işte.
Neden diye soruyorumda kendime hatanın büyüğü bende aslında hata yaptı yumuşadım affettim buluştuğumuzda özledim diye sarıldım unuttum her şeyi ilk adımı hep ben attım şimdi kaçan o oldu.
Anlıyorum senide. 2 buçuk yıl bu az bi zaman değil.
Aramazsan daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü ben pişmanım ilk adımları attığım için.

Bende her kavgada hep ilk adımı ben attım. Bitmeyelim üzülmeyelim diye gururumu hiçe saydım.
ama bunca zamandan sonra bu şekilde bitmesi çok acıtıyo. of :ssz:

erkek arkadaşın ayrılmak istemiş
ve saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmış
sıkıldım vs gibi
sen beni sevmiyorsun dediğinde bile seviyorum diyememiş
boşver sende unutmaya çalış

Daha 1 gün öncesinde çok çok iyiydik. 1 günde ne olabilir ki anlamıyorum.
Bana "bitti" dese hiç düşünmem şu an. Ama bitti bile diyemedi. bi sonuca varamadık.
Sadece sessizlik var ve sabrım yok :26:

2,5 yılda huyunu,suyunu bilmesi, seni tanıması gerekiyor. Yani normal zamanla, sıkıntılı zamanda nasıl davranacağını öğrenmiş olmalı.. 20 gündür mesaj atmıyor, aramıyor, merak etmiyorsa aşktan bahsetme. Gurur mu?, senden mi bekliyor adımı? Yapma Allah aşkına. Aşk nefes aldığın her anında oksijen niteliği taşımalı sevdiğinde.. Aramasın,mesaj atmasın, buna gurur de, hatalı benim de, özlemiştir ama benim yüzümden mesaj atmıyor de. Avut kendini böyle. Seven adam gururunu viledada sıkıp paspas eder. Sevmek onsuz yapamamandır, her an aklındadır, yüreğinde olduğu gibi. Senden sıkılmış, 2.5 sene aynı konular, aynı tartışmalar, aynı cümleler. 20 gün dayanmasının sebebi, zamanını başkalarıyla doldurmasından ibaret.?

of söyleme böyle :43:
şu an mantıklı düşünemiyorum evet ama bunları düşünmekte istemiyorum:(
Sevgisinden şüphe etsem hiç içim sızlamazdı inan.
Tam olarak bi neden yok. Olsa. Ama yok kahretsin.

Daha 1 gün öncesinde çok çok iyiydik. 1 günde ne olabilir ki anlamıyorum.
Bana "bitti" dese hiç düşünmem şu an. Ama bitti bile diyemedi. bi sonuca varamadık.
Sadece sessizlik var ve sabrım yok :26:

Sessiz kalmak, sensiz kalmaktan daha kötüdür bazen.. Susması avuntundur.. Erkek adam bitti bile diyemiyorsa 2.5 sene nasıl sürdürmüş ya..

Arama sorma arkadaşım.Zaten bitirmek için ortam arıyormuş,ilk bulduğu fırsatta da bunu gerçekleştirmiş.
Böyle,yada şöyle nasıl bittiğinin önemi var mı ? bitti sonuç değişmeyecek.O yüzden ne kadar seni üzse de arama sorma.
Zaten sevse,seven erkek beklemez düz mantık çoktan aramıştı seni.

Bence de sıkılmış gibi görünüyor 20 gün mesaj atmadığına göre.
Erkekler fazla baskıya gelemiyorlar. Biraz beklemede kalın ve oluruna bırakın.
Uzaktan uzağa ilişki zor zaten.
Doğum gününde hediyesini gönderin bence bir fırsat olabilir dönüş için.

Kendini karşı tarafa koy ve düşün.. Seviyorsun ve 20 gün mesaj atmıyosun! Mümkün mü bu?

O alıştı nolursa olsun benim adım atcağımı ezberlemiştir.
Tanıdı çünkü bu kadar zamanda.
Ben kendimi zor tutuyorum mesaj atmamak için.
İçimdekileri yazıp sonrada defetmek istiyorum ama yapamıyorum
ve bittiğini kabullenemiyorum ne yazık ki.
Böyle bi konu açacağım aklımın ucuna gelmezdi.

canım bence senin özür dileyıp adım atman gıbı hıcbır sebebın

yok ortada.adam zaten bıtırmıs .mesajlasma oncesı bıtırmek

istedıgıne dair herşeyden cok sıkıldıgını soyleyıp sinyaller

vermiş.senın mesajınada sadece bi smile ifadesıyle

cevap verıp kestırıp atmıs .konusma geregı bır acıklama

geregı bıle duymadan saygısızca bıtırmıs .

o kadar saygısız bır ınsan işte .senın yerınde olsaydım ,

özür dileyıp adım atmak şöyle dursun ,tek bır mesaj dahı atmazdım .

aşkında bı onuru gurur vardır .adım atılacak adam var atılmayacak

adam var .boylelerı ıcın kılını kıpırdatmaya deymez

Son düzenleme:
Arama sorma arkadaşım.Zaten bitirmek için ortam arıyormuş,ilk bulduğu fırsatta da bunu gerçekleştirmiş.
Böyle,yada şöyle nasıl bittiğinin önemi var mı ? bitti sonuç değişmeyecek.O yüzden ne kadar seni üzse de arama sorma.
Zaten sevse,seven erkek beklemez düz mantık çoktan aramıştı seni.

Ortam arasa şimdiye kadar biterdi ki. Ben çok ayrıntıcıyım herşeyi didiklerdim ona bile sabrederdi.
Uzun zamandır aramız soğuk olsa anlıcamda 1 günde soğukluk olup bitmesine anlam veremiyorum malesef :5:

Bence de sıkılmış gibi görünüyor 20 gün mesaj atmadığına göre.
Erkekler fazla baskıya gelemiyorlar. Biraz beklemede kalın ve oluruna bırakın.
Uzaktan uzağa ilişki zor zaten.
Doğum gününde hediyesini gönderin bence bir fırsat olabilir dönüş için.

Yok hayır göndermiycem. Yakarım gerekirse.
Fotoğraflar hediyeler duruyor hala.
Tamamen vazgeçtiğimde yok edicem. Ama buna gücüm yok sanırım.
Hediye gönderdiğim için döncekse hiç dönmesin daha iyi.

neden sen arıcaksın be guzelım ne suc işlemişsin ki..
atkı ördün emek verdın hazırlık yaptın dıye de sakın aramak sormak zorunda hıssetme kendını.
sadece mesajlasma ve basıt bı tartısma yuzunden 20 gundur hiç telefonlasma felan yok zaten bitik bi ilişki kus. bakma canm sakın da uzulme her seyın hayırlısı..

Back
X