Ne yapacağımı bilmiyorum :/

canım bence senin özür dileyıp adım atman gıbı hıcbır sebebın

yok ortada.adam zaten bıtırmıs .mesajlasma oncesı bıtırmek

istedıgıne dair herşeyden cok sıkıldıgını soyleyıp sinyaller

vermiş.senın mesajınada sadece bi smile ifadesıyle

cevap verıp kestırıp atmıs .konusma geregı bır acıklama

geregı bıle duymadan saygısızca bıtırmıs .

o kadar saygısız bır ınsan işte .senın yerınde olsaydım ,

özür dileyıp adım atmak şöyle dursun ,tek bır mesaj dahı atmazdım .

aşkında bı onuru gurur vardır .adım atılacak adam var atılmayacak

adam var .boylelerı ıcın kılını kıpırdatmaya deymez

Zaten kendimde bi suç bulmuyorum ben.
Çok üstüne gidip baskı yaptığımı varsayalım, bu nedenle de bitmesi mantıksız zaten.
Asla özür dilemem, özür diliyeceğim bişi yok ortada.
Hala bişiler bekliyorum ah şu kalbim!
Onu o kadar doğru bi insan sanmışımki..
Fazlasıyla benimsemişim.
Bana sadece bitti demesi bile yeterdi benim için.
Daha önceki ayrılıklarımızda da böyle konuşmadığımız zamanlar oldu hep ben adım attım.
Sonra nasıl dayanabildin konuşmadan diye sormuştum.
Benden beklemiş. Alışmış işte. Baştan hata yaptım ben hep adım atmakla.
Hiç mesaj atmadım zaten o günden beri..

Ortam arasa şimdiye kadar biterdi ki. Ben çok ayrıntıcıyım herşeyi didiklerdim ona bile sabrederdi.
Uzun zamandır aramız soğuk olsa anlıcamda 1 günde soğukluk olup bitmesine anlam veremiyorum malesef :5:

Ben anlamlandırayım sana; başka birini buldu.

Bu başka biri hep vardı aslında fakat onla bir şeyler olur mu olmaz mı bilmiyordu.Sanırım karşıdan yeşil ışık alınca.Hemen sende ki ilişkiyi bitirdi.

Çok net konuşmuş olabilirim.Sana saçma gelebilir.İtiraz edip olmaz böyle bi şey asla diyebilirsin.

Ama bu tip aniden bitirilen ilişkilerin ardında hep başka biri oluyor bunu göz ardı etmemeni rica ediyorum.

neden sen arıcaksın be guzelım ne suc işlemişsin ki..
atkı ördün emek verdın hazırlık yaptın dıye de sakın aramak sormak zorunda hıssetme kendını.
sadece mesajlasma ve basıt bı tartısma yuzunden 20 gundur hiç telefonlasma felan yok zaten bitik bi ilişki kus. bakma canm sakın da uzulme her seyın hayırlısı..

üzülmemek elde değil ki :( kabullenemiyorum. karşımda olsa böyle konuşamaz adım gibi biliyorum ama bu imkansız :/
Ortada bişi var ama ben bilmiyorum gibi geliyo. Benden çok o düşünürdü bizi.
Ve beni hayal kırıklığına uğratcak en son insan sanmıştım ne kadar da yanılmışım :ssz:

O alıştı nolursa olsun benim adım atcağımı ezberlemiştir.
Tanıdı çünkü bu kadar zamanda.
Ben kendimi zor tutuyorum mesaj atmamak için.
İçimdekileri yazıp sonrada defetmek istiyorum ama yapamıyorum
ve bittiğini kabullenemiyorum ne yazık ki.
Böyle bi konu açacağım aklımın ucuna gelmezdi.

Hep bana, hep bana olmaz. Alışmışsa bırak öyle kalsın. 20 gün mesaj atmamanın bahanesi olamaz? Hediyeyi sakın gönderme. Mesaj atma. Yapma sana yazık olur artık umrunda değilsin neden değersiz olasın ki? Bırak aşkı hakeden milyonlarca insan varken haketmeyene ağlama..

Ben anlamlandırayım sana; başka birini buldu.

Bu başka biri hep vardı aslında fakat onla bir şeyler olur mu olmaz mı bilmiyordu.Sanırım karşıdan yeşil ışık alınca.Hemen sende ki ilişkiyi bitirdi.

Çok net konuşmuş olabilirim.Sana saçma gelebilir.İtiraz edip olmaz böyle bi şey asla diyebilirsin.

Ama bu tip aniden bitirilen ilişkilerin ardında hep başka biri oluyor bunu göz ardı etmemeni rica ediyorum.

Evet inanmak istemiyorum :( face msn şifresi bendeydi hep kendi hesabım gibi girip takılırdım.
ayrıldığımız gün bile en son mesajlarda tartışırken aşkım bi sakin ol konuşarak niye halledemiyoruz falan demişti ama o "sıkıldım" kelimesinden sonra bende şarteller atmıştı zaten :14:

Evet inanmak istemiyorum :( face msn şifresi bendeydi hep kendi hesabım gibi girip takılırdım.
ayrıldığımız gün bile en son mesajlarda tartışırken aşkım bi sakin ol konuşarak niye halledemiyoruz falan demişti ama o "sıkıldım" kelimesinden sonra bende şarteller atmıştı zaten :14:

Face,msn dediğin nedir ki Allah aşkına yapmak istesin zor değil başka hesaplar.

Umarım yanılıyorumdur.Fakat hissettiğim bu ilk okuduğumda aklıma gelen şeyde buydu.

Birden aniden başka ne sebebi olabilir.Diyelim seviyordu fakat sıkıldı.Bu 20 günde çoktan dank ederdi.Seven erkek yapamaz öyle ayrı gayrı.

Başka biri var bunu bilir bunu söylerim.Kendini artık bu sevdadan al.

Hep bana, hep bana olmaz. Alışmışsa bırak öyle kalsın. 20 gün mesaj atmamanın bahanesi olamaz? Hediyeyi sakın gönderme. Mesaj atma. Yapma sana yazık olur artık umrunda değilsin neden değersiz olasın ki? Bırak aşkı hakeden milyonlarca insan varken haketmeyene ağlama..

Hakettiğimize o kadar inanmıştım ki..
Şu an beni tek bağlayan kötü bi söz söylememesi sanırım.
Bitti dese, istemiyorum seni dese bunlar çok yeterli ondan nefret etmem için.
Sebep bulamıyorum. Bi an sıkıldım diyip sonra durumun düzelceğini mi sandı onuda bilmiyorum.
Hala iyimser düşünüyorum of

Uzaktan ilişki yürütmek hakikaten zordur .

Bence hiç bir zaman şöyle dememeliyiz . ''Ben ona yeterince zaman ayırdım ,ettim,ama o bana yeterince zaman ayırmıyor , ilgisizleşti.. ' vs gibi suçlamalarda bulunmamalıyız..

Sonra onlarca bu nankörlüktür.Kötü biz oluruz..

Daha o kadar uzun bir süre geçmemiş ayrılığınızdan,20 gün gibi bir süre ..

Ben erkeklerin bu gibi ilgisizleştiklerinde ve bu gibi olaylarda geri dönüş yapmadıklarında , mutlaka bir dertleri olduğunu düşünürüm ..

Bir hafta sonra döner geri biraz bırakın kendi haline..
:34:

Face,msn dediğin nedir ki Allah aşkına yapmak istesin zor değil başka hesaplar.

Umarım yanılıyorumdur.Fakat hissettiğim bu ilk okuduğumda aklıma gelen şeyde buydu.

Birden aniden başka ne sebebi olabilir.Diyelim seviyordu fakat sıkıldı.Bu 20 günde çoktan dank ederdi.Seven erkek yapamaz öyle ayrı gayrı.

Başka biri var bunu bilir bunu söylerim.Kendini artık bu sevdadan al.

Başkasının olduğunu düşünmek bile kalbimi nasıl acıtıyo anlatamam.
Bunu bi ispatlasa onu hala beklememin boşuna olduğunu anlıycam ama herşey normal.
Şimdi yapmam gereken ne? Bütün emeklerimi çöpe atıp. bana ulaşacağı heryerden bağları koparmak mı?

Uzaktan ilişki yürütmek hakikaten zordur .

Bence hiç bir zaman şöyle dememeliyiz . ''Ben ona yeterince zaman ayırdım ,ettim,ama o bana yeterince zaman ayırmıyor , ilgisizleşti.. ' vs gibi suçlamalarda bulunmamalıyız..

Sonra onlarca bu nankörlüktür.Kötü biz oluruz..

Daha o kadar uzun bir süre geçmemiş ayrılığınızdan,20 gün gibi bir süre ..

Ben erkeklerin bu gibi ilgisizleştiklerinde ve bu gibi olaylarda geri dönüş yapmadıklarında , mutlaka bir dertleri olduğunu düşünürüm ..

Bir hafta sonra döner geri biraz bırakın kendi haline..
:34:

Ama diğer arkadaşlar 20 gün aramadıysa hala neden bekliyosun, başkası vardır gibi açıklamalar yaptılar. Bu beni daha da üzdü:/
Evet şunu biliyorum ki erkekler ne kaybettiklerini belli bi zaman sonra anlıyorlar. Ama o zamanda geri dönüş için geç kalmış oluyorlar.
Benim için 2 gün bile çok uzun bi süreyken 20 gün 1 yıl gibi geldi..

Başkasının olduğunu düşünmek bile kalbimi nasıl acıtıyo anlatamam.
Bunu bi ispatlasa onu hala beklememin boşuna olduğunu anlıycam ama herşey normal.
Şimdi yapmam gereken ne? Bütün emeklerimi çöpe atıp. bana ulaşacağı heryerden bağları koparmak mı?

Yok bağ felan koparma sen normal yaşantına devam et.Ne nasılsa öyle kalsın.
Kendi hayatına bak birazda yapmak istediğin hedeflediğin bir şeyler varsa onlara odaklan eğitimin kariyerin yoksa bile kendinle ilgilen.
Giden birine beklemek boşa bi hevestir.Saçma bi bitiş senin kafanı karıştıran anlıyorum.Saçmada bitse kafanda bitirmeye çalış.

Ama diğer arkadaşlar 20 gün aramadıysa hala neden bekliyosun, başkası vardır gibi açıklamalar yaptılar. Bu beni daha da üzdü:/
Evet şunu biliyorum ki erkekler ne kaybettiklerini belli bi zaman sonra anlıyorlar. Ama o zamanda geri dönüş için geç kalmış oluyorlar.
Benim için 2 gün bile çok uzun bi süreyken 20 gün 1 yıl gibi geldi..

Benim fikrim bu , geri dönecektir :34:

Bekle döner ne demek ya? Kuş mu uçuruyosun? Uçurdun madem atmacalar var? Çoktan kapmıştır kuşu. Bekle ki gelsin. Gelmez, 20 gün merak ettir, ağlat, üz. Gelsin. Ne anladım aşktan? Çoktan koparmış bağını. Erkek yada kadın farketmek kalbin cinsiyeti yoktur. 20 gün ya koca bi 3 hafta !

Yok bağ felan koparma sen normal yaşantına devam et.Ne nasılsa öyle kalsın.
Kendi hayatına bak birazda yapmak istediğin hedeflediğin bir şeyler varsa onlara odaklan eğitimin kariyerin yoksa bile kendinle ilgilen.
Giden birine beklemek boşa bi hevestir.Saçma bi bitiş senin kafanı karıştıran anlıyorum.Saçmada bitse kafanda bitirmeye çalış.

Sanırım görmem için denemem lazım.
Hiç unutmayı denemedim. önce vazgeçmeyi denedim ama olmadı.
O kadar istiyorum ki kötü bi söz duymak ondan. İşte o zaman hiç böyle acı hissetmicem biliyorum.
Nefret beslerim. Hatta nefret bile etmem ona karşı bişi hissetmem. Sanırım zaman gerek herşeyin cevabı için..

Bekle döner ne demek ya? Kuş mu uçuruyosun? Uçurdun madem atmacalar var? Çoktan kapmıştır kuşu. Bekle ki gelsin. Gelmez, 20 gün merak ettir, ağlat, üz. Gelsin. Ne anladım aşktan? Çoktan koparmış bağını. Erkek yada kadın farketmek kalbin cinsiyeti yoktur. 20 gün ya koca bi 3 hafta !

Sadece pişman olsun istiyorum. Kimbilir belki ben ağlıyorken o kahkaha atıyordur.
Ben geceleri uyuyamazken acıdan, o kaçıncı rüyasını görüyordur.
Döner belki ama içimdeki sevgi aynı kalmazki. Her gözyaşımda silinir kalbimden belki.
Allah'ıma dua ediyorum nasip etmicekse alsın aşkını kalbimden diye.
Umarım geçer bu acı :2:

Sanırım görmem için denemem lazım.
Hiç unutmayı denemedim. önce vazgeçmeyi denedim ama olmadı.
O kadar istiyorum ki kötü bi söz duymak ondan. İşte o zaman hiç böyle acı hissetmicem biliyorum.
Nefret beslerim. Hatta nefret bile etmem ona karşı bişi hissetmem. Sanırım zaman gerek herşeyin cevabı için..

Seni 20 gün arayıp sormaması yeteri kadar kötü değil mi?
Yada tek sözünle kesmesi görüşemeyi ?
Nasıl bir şey bekliyorsun sana kötü bi söz söylediğinde ne değişecek.Kalbin daha çok kırılacak.:50:
Şu 20 gün bile,ilkişkinizi bitiriş tarzı bile çok saygısızca bu yetmez mi:26:

Seni 20 gün arayıp sormaması yeteri kadar kötü değil mi?
Yada tek sözünle kesmesi görüşemeyi ?
Nasıl bir şey bekliyorsun sana kötü bi söz söylediğinde ne değişecek.Kalbin daha çok kırılacak.:50:
Şu 20 gün bile,ilkişkinizi bitiriş tarzı bile çok saygısızca bu yetmez mi:26:

Evet çok saygısızca. En kötüsünden vedaya bile razıydım.
En çok zorlandığım konu bi anda bitmesi ve bunu kabullenmek sanırım.
Ve en doğrusuda kendi yoluma devam etmek.
Şunu anladım ki kimse için değmezmiş.
Ben en çok kendimi yıprattım üzülerek.
Ve aynı onun gibi bende sıkıldım beklemekten..

Sadece pişman olsun istiyorum. Kimbilir belki ben ağlıyorken o kahkaha atıyordur.
Ben geceleri uyuyamazken acıdan, o kaçıncı rüyasını görüyordur.
Döner belki ama içimdeki sevgi aynı kalmazki. Her gözyaşımda silinir kalbimden belki.
Allah'ıma dua ediyorum nasip etmicekse alsın aşkını kalbimden diye.
Umarım geçer bu acı :2:

Pişmanlık 20 günlük bi süreç değildir. 20 günde aklı başına gelmemişse onun için üzülmene, o göz yaşlarına değmez. Ağlama :/

Yapabileceğin en güzel şey unutmaya çalışmak canım , o sözüne rağmen vereceği cevap :( ise ne yapabilinir ki o insan için , kaybetmekten korksa o sözüne karşı onu yapmazdı yani zaten uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zor herkesin harcı değil hele erkek olarak herkes başaramaz. Bak sakın ona doğum gününde ona küs olsanız bile o hediyeleri göndermek gibi yanlış bir davranışta bulunma inan bu onu daha bir pohpohlar egosunu tavan yapar. Mesaj dahi atma o zaman anlasın yanii. Yaşın kaç bilmem ama okuduğuna göre benden küçüksün 28 yaşındayım tecrübelerime dayanarak diyorum bunları. Üzülme bende çok kötü günler yaşadım çok acı çektim şimdi diyorum ki ne salakmışım. Şu anda bir erkek arkadaşım var ve diyorum ki iyi ki bundan öncekiler olmamış.

Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur ... demiş Mevlana Hz. boşver hayat çook güzel Allah annenle babanla sınamasın seni sevgili nedir ki.

Back
X