- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
iki tane kendilerine ilgi gösteren kadın görünce 360 derec dönüyorlar eminim ki seninkide aynı şekil olmuştur..haa burda arkadaşlar sevseydi o kadar dururmuydu durmazdı diyorlar öyle degil işte erkekleri anlamak gerçekten zor onların duyguları bizim duygularımızdan tamamen ayrı biz kendimiz o kadar süre duramayız diye düşündügümüzden sevilmedigimizi düşünürüz ama onlar öyle degil işte hem seni deli gibi severler seni severkende başka kadınları severler anlıcagın seninkide ciddi ilişkiden bıkmış artık eglenmesine bakmak isteyen gününü gün etmek isteyen tiplerden..merak etme seninkinini dönüşüne 15 gün veriyorum gelicek ama kolay kolay seviyorum diye kabul etme süründür onlar o dilden anlıyorlar haa baktın ugraşmıyormu salla gitsin etrafta sevgiye aç birsürü adam var teyteyyyyyyy :)
Zaten bu kadar üzdükten sonra hemen affetmem. Ki affetceğimi de sanmıyorum bu kadar üzdükten sonra beni.
Bilmiyorum aklım çok karışık. Evet kadınlarla erkekler bir değil.
Kadın ayrılığın hemen sonrasında kendini bırakıyor, bütün zamanını ağlamakla üzülmekle geçiriyor.
Erkekte ise bu durum biraz zaman alıyor. Önce oh be dünya varmış moduna giriyorlar, hayat bana güzel tavırları falan.
Zaman geçtikçe jetonları anca düşüyo bunların. O zaman dönüyorlar ama herşey için geç oluyor.
Benim asla dönmez dediğim eski sevgilim 2 ay sonra döndü reddettim 5 ay sonra askere gitceğinde aradı değerini anladım dedi en ciddi ilişkim sendin dedi askere giderken anladım bunu dedi ama istemedim.
Bi kadın yokluğuna alıştığı erkeği istemez ki geri..