Ne yapacağımı bilmiyorum :/

iki tane kendilerine ilgi gösteren kadın görünce 360 derec dönüyorlar eminim ki seninkide aynı şekil olmuştur..haa burda arkadaşlar sevseydi o kadar dururmuydu durmazdı diyorlar öyle degil işte erkekleri anlamak gerçekten zor onların duyguları bizim duygularımızdan tamamen ayrı biz kendimiz o kadar süre duramayız diye düşündügümüzden sevilmedigimizi düşünürüz ama onlar öyle degil işte hem seni deli gibi severler seni severkende başka kadınları severler anlıcagın seninkide ciddi ilişkiden bıkmış artık eglenmesine bakmak isteyen gününü gün etmek isteyen tiplerden..merak etme seninkinini dönüşüne 15 gün veriyorum gelicek ama kolay kolay seviyorum diye kabul etme süründür onlar o dilden anlıyorlar haa baktın ugraşmıyormu salla gitsin etrafta sevgiye aç birsürü adam var teyteyyyyyyy :)

Zaten bu kadar üzdükten sonra hemen affetmem. Ki affetceğimi de sanmıyorum bu kadar üzdükten sonra beni.
Bilmiyorum aklım çok karışık. Evet kadınlarla erkekler bir değil.
Kadın ayrılığın hemen sonrasında kendini bırakıyor, bütün zamanını ağlamakla üzülmekle geçiriyor.
Erkekte ise bu durum biraz zaman alıyor. Önce oh be dünya varmış moduna giriyorlar, hayat bana güzel tavırları falan.
Zaman geçtikçe jetonları anca düşüyo bunların. O zaman dönüyorlar ama herşey için geç oluyor.
Benim asla dönmez dediğim eski sevgilim 2 ay sonra döndü reddettim 5 ay sonra askere gitceğinde aradı değerini anladım dedi en ciddi ilişkim sendin dedi askere giderken anladım bunu dedi ama istemedim.
Bi kadın yokluğuna alıştığı erkeği istemez ki geri..

Yok hayır göndermiycem. Yakarım gerekirse.
Fotoğraflar hediyeler duruyor hala.
Tamamen vazgeçtiğimde yok edicem. Ama buna gücüm yok sanırım.
Hediye gönderdiğim için döncekse hiç dönmesin daha iyi.

eger onu sonsuza dek kaybetmeyı göze aldıysan bişey yapma ama bigün onu baskasıyla gorursen yanarsın gercekten yanarsın bı kezde olsa dene ... ben çok denedım ama denedım şuan vıcdanım rahat .. 4 yılımızdan sonra benı bırakıp 1 ay bıle olmadan yenı bırıyle gordugumdekı acıyı sana anlatamam ınan kı ... o an berbat bı andı ve hala acısını yasıyorum... sevıyosan bı dene hedıyeyıde gönder.. onsuz kaldıgında daha cok acı cekeceksın ınan bana:( tamam onun adım atması gereklı dıyosun ama kaybetme rıskın var cunku sende bıraz sıkmış olabılısın ve vurdumduymaz rahat bı kızıbuluncada gönlülerinin kayması çok kısa bi süre:( ben ıyılığın ıcın dıyorum canım gercekten KAYBETME...en azından elımden gelenı yaptım dersın:(belkı sended hata vardır bunu bılemeyız ıyıce dusun ve karar ver...

eger onu sonsuza dek kaybetmeyı göze aldıysan bişey yapma ama bigün onu baskasıyla gorursen yanarsın gercekten yanarsın bı kezde olsa dene ... ben çok denedım ama denedım şuan vıcdanım rahat .. 4 yılımızdan sonra benı bırakıp 1 ay bıle olmadan yenı bırıyle gordugumdekı acıyı sana anlatamam ınan kı ... o an berbat bı andı ve hala acısını yasıyorum... sevıyosan bı dene hedıyeyıde gönder.. onsuz kaldıgında daha cok acı cekeceksın ınan bana:( tamam onun adım atması gereklı dıyosun ama kaybetme rıskın var cunku sende bıraz sıkmış olabılısın ve vurdumduymaz rahat bı kızıbuluncada gönlülerinin kayması çok kısa bi süre:( ben ıyılığın ıcın dıyorum canım gercekten KAYBETME...en azından elımden gelenı yaptım dersın:(belkı sended hata vardır bunu bılemeyız ıyıce dusun ve karar ver...

Canım zaten o beni kaybetmeyi göze aldıysa ben ne yapsam boş.
Hep ben çabaladım öyle devam etti bu ilişki.
Tamam mesaj atıp içimdekileri yazıp rahatlamak istiyorum ama bu sefer yapamıyorum.
Neden mi? Çünkü bi kez olsun onun çabaladığını görmek istiyorum.
Eğer başkası varsa veya hemen başkasını bulursa bu onun kaybıdır.
Nefret etmemi sağlar ve herşeyi bitiririm kafamda.
Benim bunca emeğimden haberi yok, olsun istiyorum oda üzülsün anlasın istiyorum.
Ama ben adım atarsamda onun egosu tavan yapıcak.
Bak işte yine dayanamadı geldi dicek.
Tavırlı konuşcak ve bu beni üzmekten başka bişiye yaramıcak.
Beklicem, bi müddet.
Gelirse ne ala, gelmezse bende bitiricem kafamda.
Başka yapabilceğim bişi kalmadı çünkü..

Canım zaten o beni kaybetmeyi göze aldıysa ben ne yapsam boş.
Hep ben çabaladım öyle devam etti bu ilişki.
Tamam mesaj atıp içimdekileri yazıp rahatlamak istiyorum ama bu sefer yapamıyorum.
Neden mi? Çünkü bi kez olsun onun çabaladığını görmek istiyorum.
Eğer başkası varsa veya hemen başkasını bulursa bu onun kaybıdır.
Nefret etmemi sağlar ve herşeyi bitiririm kafamda.
Benim bunca emeğimden haberi yok, olsun istiyorum oda üzülsün anlasın istiyorum.
Ama ben adım atarsamda onun egosu tavan yapıcak.
Bak işte yine dayanamadı geldi dicek.
Tavırlı konuşcak ve bu beni üzmekten başka bişiye yaramıcak.
Beklicem, bi müddet.
Gelirse ne ala, gelmezse bende bitiricem kafamda.
Başka yapabilceğim bişi kalmadı çünkü..

biliyomusun biriyle gördüğnde bile eger gercekten sevdıysen yıne nefret edemıyosun:( hakkında hayırlısı olsun bıde sakın mesajla bişiler yapma mesajda duygular anlaşılmıuo ve daha beter oluyo hersey .. sen bilisin canım...

Tek anlam veremediğim 1 günde pat diye bitmesi.
Hani son zamanlarda soğuktuk zaten çok fazla konuşmuyorduk desem ayrılığa bu kadar şaşırmam.
Ama hiçbişi yokken böyle olması şaşırtıcı.
Belkide sıkıldım dedikten sonra çabalamamı bekledi.
Çünkü bi ilişki bitiyorsa ben sonuna kadar savaşırım.
Artık elimden bişi gelmiyorsa bırakırım.
Ama hep çabalamaktan yoruldum.
Şimdi o çabalasın istiyorum ama onda hiç çaba yok.
Bi gün dank ederse kafasına bu seferde ben istemiyo olcam adım gibi biliyorum :26:

işte hıc bır acıklama yapmadan bıle cekıp gıdecek

kadar saygısız .hıc bır acıklama yapmadı cunku acık

kapı bırakıyor .beyımız suan da sensızlıgı goze almıs

ama bıttı ıstemıyorum demeyede korkuyor

ılersınde ne olur bılmıyor cunku .

adam ılerıyı dusunerek hareket etmıs .

"olurda yapamazsam gerı donerım ,hem ben sana

bıttı dememıstım kı " diyecek .olay aynen bundan ıbaret .

biliyomusun biriyle gördüğnde bile eger gercekten sevdıysen yıne nefret edemıyosun:( hakkında hayırlısı olsun bıde sakın mesajla bişiler yapma mesajda duygular anlaşılmıuo ve daha beter oluyo hersey .. sen bilisin canım...

Canım uzaktayız yanına gidemem bu durumda. Adım atmakta gelmiyo içimden napym baska

işte hıc bır acıklama yapmadan bıle cekıp gıdecek

kadar saygısız .hıc bır acıklama yapmadı cunku acık

kapı bırakıyor .beyımız suan da sensızlıgı goze almıs

ama bıttı ıstemıyorum demeyede korkuyor

ılersınde ne olur bılmıyor cunku .

adam ılerıyı dusunerek hareket etmıs .

"olurda yapamazsam gerı donerım ,hem ben sana

bıttı dememıstım kı " diyecek .olay aynen bundan ıbaret .

Belkide böyledir bilmiyorum.
Ama bu fırsatı ona vermek istemiyorum.
Eğer aynen bu amaçla döncekse hiç dönmesini istemem.
Bi yanım mesaj at dök içindekileri ve sonsuza kadar bitir diyor
ama bi yandan da mesaj atmak istemiyorum kafam allak bullak oldu inan

Back
X