Ne yapacagimi bilmiyorum :((

arkadaşlar biraz mantıklı olur musunuz?

adam alem aşkale "kocasını bıçaklayan adamlar haklı" demiş
küfürlerin biri bin para ve en önemlisi şiddet eğilimi..
"kırarsan bende senin kafanı kırarım"

evden ayrılması için dayak yemesi ya da bıçaklanması mı gerekiyor?
yapmayın Allah aşkına..
çocuk olunca değişen kocaya ben hiç rastlamadım etrafımda..

sadece şimdilik düşünme derim ben bir daha!

eşinin sana hakaret etmesi büyük yanlış amaobjektif olmak gerekirse onu bu noktaya getiren nedenleri de gözden geçirmeli.. şimdi hamilesin hormonlar tavan, sinirler gergin, duyguların laçka.. eminim dengesiz davranışlar sergiliyosundur sen de.. yanlış anlama beni olur mu.. ben de hamilelik süreci geçirdim ve çok rahat çok iyi geçtiğini düşünürdüm oysa eşim için hiç de öyle değilmiş.. zaman zaman beni boğası gelirmiş ama pek belli etmedi saolsun.. demek ki eşinin tahammül sınırı az sen de ona saygı göstermelisin.. herkes bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyar.. kendine ve eşine bu fırsatı tanı.. bak benim eşimin de oyun macerası oldu.. kendine oyun konsolları aldı ve ne kadar söylensem de oynadı.. ben de kendi haline bıraktım.. o oyunu oynadı diğer odada ben laptopta salonda öyle 1.5 ay geçti.. ben de aynı onun gibi davrandım yani, iletişim kurmadım herkes kafasını dinledi.. sonra eşim geldi söyledi biz neden seninle vakit geçirmiyoruz diye.. sonuçta bi dönemdi ve geçti.. bu kadar büyütmemek lazım.. bebek mutluluğa gelsin, sen biraz sakin ol.. adam çocuk mu kırarım kapatırım diyosun.. aranızdaki saygı tükenmesin dikkat edin yoksa gerisi zor gelir..

Tamam Ben sucsuzum demiyorum, ama biraz anlayis biraz altdan alma yok. Benim hormonlar dedigin Gibi tavan halde, ama benim istedim yok alisverismis arabaymis yani maddi birseyler degil sadece ilgi 😔😔 o ilgiyi görmeyince de napacagimi sasiriyorum. Bebek geldikten sonra zaten oynayamiyacam diyor, ama ne alaka. Tamam senin önerdigin Gibi bide deneyecem. O oturma odasinda bende yatak odasinda gecirecem zamani Bide kavga ettikden ertesi gün sabah hicbirsey olmamis Gibi davraniyor Ona da sinirleniyorum. Herseye cok cabuk sinirleniyorum bununda farkindayim

Karnim cok kötü agriyor (( her hareketimde ( cok agladim icin kizim etkilenip demi böyle yapiyor😭😭

Sadece bebegim icin korkuyorum ( ancak hastaneye gidebilirim pazar oldugu icin. Düsünmemeye calisiyorum kac gündür olanlara ama genede bitürlü olmuyor.

yaşadıkların kolay değil elbet ama bebeğin çok kızıyor annesi şimdi sana!

niye huzursuz ediyorsun yavruyu? yapma ne olursun.. yazık bak.. sonra telafisi olmayan bir şeye sebep olma.. sakin olmaya düşünmemeye çalış zor biliyorum ama gör görmemezlikten duy duymamazlıktan gel.. yapabilirsin bunu bebeğin için.. öyle değil mi?

Haklisin kizim icin üzülmemeliyim düsünmemeliyim. Ben en iyisi yatip uyumaya calisiyim. Kesin kiziyordur ( öyle bi bastiriyor ki karnima, oksayip tamam annecim gecti diyorum sakinlesmesi icin. Iyi geceler size

Haklisin kizim icin üzülmemeliyim düsünmemeliyim. Ben en iyisi yatip uyumaya calisiyim. Kesin kiziyordur ( öyle bi bastiriyor ki karnima, oksayip tamam annecim gecti diyorum sakinlesmesi icin. Iyi geceler size

sana daha çok iyi geceler.. Allaha emanet olun ikinizde..

Umarim kiizn icin ve senin iicn hersey guzel olur ,diyecek cok sey olabilir ama senin ne dedigin ve ne istedigin onemli .Iyi geceler dinlenip guzel uyanman dilegi ile :)

ben hamile olan kadınların kocalarının eşlerini hep el üstünde tuttuğunu düşünürüm nedense yani öyle olmalı ben düşünemiyorum bir erkek hamile hemde 9 aylık hamile eşe bunları yapsın!acaba çocuk var arada bişey yapamaz gidemez diyemi düşünüyorlar yada cinsellik 2.planda olduğu içinmi böyle öküzleşebiliyorlar anlam veremiyorum bence sakin olun önce bebeğinizi düşünün benim eşimde ps 3 delisi bi adamdır yada bütün gün lig tv yi izlese doymaz,ilk başlarda çok kızıyordum ama sonra düşündümde adamın kahvesi yok kumarı yok karı kız ayağı yok evinde öyle ps sini oynuyor umursamaz oldum o ps oynayınca ben gittim diğer odaya mısırımı patlattım uzattım ayağımı film falan izledim 1 hafta sonra onada bıkkınlık geldi ayrı takılmamızdan sen beni sevmiyomusun neden yanımda dyrmuyosun diğer odaya kaçıyosun falan diye söylenmeye başladı ve benim uyuduğum saatlerde oynar oldu zamanlada yüzüne bakmaz oldu oyunun...hatta sen ps ni oyna banada sims oyunu alalım bende onunla oynayayım dedim aldık o ps ye ben pc ye kitlenip oyun oynuyoduk zamanla bıkkınlık geldi adan o çok sevdiği oyununun yüzüne bakmaz oldu....önce kendinizi düşünün kafanızı dinleyin o oyun oynarken sizde güzel bi film indirip diğer odada filminizi izleyin ona şunu gösterin,sen benimle ilgilenmessen benim zerre kadar umrumda olmazsın!yakında hayırlısıyla bebeğiniz olcak kocanızı gözünüz bile görmiycek zaten elinize düşeceği gün yakındır kendinize stres yapmayın o güzel başınızı eğmeyin lütfen...insanlarda bazen öfke kontrolü sınırı aşar böyle düşünün ben boşanın diyemiycem çünkü boşanmak okadar kolay olmasa gerek...

Son düzenleme:
eşinizin hakaretleri çok çok çok yanlış ne olursa olsun buna hakkı yok.
eğer bir yanlışınız varsa sizle konuşarak çözmeli bunu ama hakaret etmeye hakkı yok asla.

yalnız sizin tutumunuzu da doğru bulduğumu söyleyemeyeceğim, insanların damarı denen bir noktası vardır o noktaya basılmamalı bence
kiminin ps 3ü olur kiminin makyaj malzemeleri, kiminin laptopu kiminin saçı başı, vs
yani televizyonu kapatmanız inatlaşmanız "kırarım ederim" laflarınız da yanlış.
ben sizin yerinizde olsam " aşkım gündüz oyna akşam film matinemiz var ona göre saat 8de" ya da " dırım dırım 1 saat sonra oyun arası istiyorum çay içip sohbet edelim" ya da "bugün kahvaltıdan sonra yürüyüş yapalım oyunu akşama oynarsın ben de dinlenirim" vs gibi ikimize birden ayrı zamanlar yaratırdım.
açıkçası izindeyse ve bu oyun oynamak çok hoşuna gidiyorsa çok da ellemek istemezdim çalışmak çok yorucu çünkü kimi paso uyur, kimi eve girmez, kimi sabahtan akşama dizi film izler herkesin keyfi farklı ortak yönler bulmalı bence, mesela size de öğretmesini isteyebilirsiniz o oyunu birlikte oynarsınız ya da sizin acemliğinize o güler ortak bir paylaşımınız olur.
böyle inatlaşarak yok ben oynıcam, hayır oynamıcan, kapatırım, kapatırsan öldürürüm, vs şeklinde çirkinleşir herşey çirkinleşmemesi de bu tarzla biraz zor.

hic sasirmadim
Almanyadasin degil mi
yani esin Almanyada dogmus büyümüs
ruh hastasi diyorum burada yasayan türkler
isin zor

guzelım şuan bebeın doğana kadar uzuak dur ne yaparsa yapsın .kavga etme bırak oynasın suan sadece bebegını ve kendını dusun . son aylardasın . saglıklı bı dogum için canını sıkma . dogum olsun saglıklıca karar verıısın ..şimdilik takmamaya calış bebegıne odaklan ama sonrada yolunu çiz .. bu adamlada ömür gecmez ama suan sadece kendını dusun bırak ne halı varsa gorsun... erkekelr bole işte esın var cocugun olcak sahıp çıkmak yerıne.. senı uzuyor. suan oyle hassas bı donemdesın kı oysa.. güçlü dur guzelım boşansan bıle guclu dur .. ezdırme kendını ..

Bu adam madem böyleydi
Ne diye hamile kaldın

Hiç öyle ilk kez geçen bi dialoga benzemiyor çünkü bu çirkin şeyler

çalışıyormusun ailen sana destek olur mu bilmiyorum ama imkanın varsa yolun başında bu adamdan kurtul bebeğinde olacak böyle olumsuz konuşmak istemezdim ama bu adam değişmez hatta daha beter olur bir ömür kocanı böyle kabul edeceksen dayanabileceksen evliliğine devam et ama katlanamam diyorsan ayrıl canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…