Ne yapacagimi bilmiyorum :((

SMM1987

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
18
0
16
Almanya
Mrh,
Ben iki senedir evliyim, 9 aylik hamileyim. Esim bana karsi cok acimasiz bana küfür ediyor, Mesela bugün PlayStation 3 oynamasini istemedim ne var bunda bi iznim var ( 2 hafta izni var var) burak da biraz oynayim dedi! Biraz dedigi saatlerce. Sen bilgisayarin basina gec ben de oynayim diyor. Bende onunla birlikte zaman gecirmek istiyorum ama o istemiyor oynunu kait etmeden kapatacagimi söyledim hele bi kapat ozaman görürsün dedi, Tv yi kapattim cok sinirlendim bana dediki sen hamile kaldigindan belli cok havalandin, ailene bidaha (afedersiniz) nah gidersin beni hep tehtit ediyor Eger istedigi birseyi yapmassam. Kirarim hic acimam oynunu dedim, o da hele bi Kir bende senin kafani kirarim dedi. Dün de tartisdik bana dediki (( belli oluyor Millet niye karisini pucaklayip öldürdügü, öyle bi sinir ediyorlar ki karilari tabi yani. Ben de cok üzüldüm agladim bugün de hicgira hicgira agladim ama yaninda degil cünkü benimle dalga geciyor yaninda aglayinca ( bebegime bi zarar gelecek diye cok korkuyorum ben üzülüp aglayinca oda fark ediyordur, yavrum bugün acayip cirpiniyor karnimda ( hic saygisi kalmadi bana karsi. Bide inanirmisiniz bana tv yi kapattikdan sonra ne demez, orusbu dedi 😭😭 ben naptim da Bunu HAk ettim 😖😩 napacagimi bilmiyorum. Kavgadan sonra ciktim iki Saat Eve gelmedim düsündüm. Ve msj attim bosanmak istedigimi ama hic cevap yok ne Geri yazdi disardaykene nede evde konusdu. Sonra kendisi cikti bi iki Saat disari. Cok caresizim 😫 napacagimi bilmiyorum😭😭

offf hakaretlere bakın siz yaa şok oldumm insan karısına böyle laflar edermi hiç ne karaktersiz bişeymiş o be..

Ne diyeyim arkadaşım boşan demek geliyor dilime ama senin bileceğin işler
Bu durum düzelir mi düzelmez,huzursuz bi yuvada o çocuk mutlu olur mu olmaz.
En önemlisi sen mutlumusun hayır.İyi düşün arkadaşım kimsenin hakaretine katlanacak kadar değersiz değilsin

kocalığı böyle olanın babalığı nasıl olur kimbilir. en hassas en ilgiye ihtiyacın olan dönemde sana çok özür dilerim ama köpek muamelesi yapan bir adam ilerde kimbilir neler yapar. ailen yakınındaysa onlarla konuş ve onlardan destek al. böyle bir öküzle hayatını sakın ola ki heba etme.

aaaaah ahh çok zor bir durum karnında çocuğunu taşıdığın için hemde gelişmiş bir bebek bu yüzden içim yandııı şu an senın yerınde olmak istemezdim kımse olmasın ama bilirim ... ne zor dua et Allaha sığın ben şuan bir şey yazamıyorum başka Allahım sana ve yavruna yardım etsin .

ya bu adam böyleyse ne diye onla vakit geçirmeye çalışıyorsunuz ki. boşverin bütün gün oyun oynasın ohh senin de kafan rahat eder.
gerçi insan ister birlikte bişeyler yapmayı ama adam böyleyse ne yapıcan.. çocuk doğmak üzere sanırım?

Çok üzüldüm ne desem bilemiyorum ama kimsenin hakaretlerine boyun eğmek zorunda değilsin yarın oçocuk mutlu olur mu onuda bilmiyorum hep mi böyleydi yoksa hamileliğin dönemimdemi böyle oldu sorumluluk sahibi olmayı göze alamadı belkide çok üzüldüm ya

İlk bir yıl aranız nasıldı?
Sana karşı yine böyle mi davranırdı?
Eğer eskiden böyle değildi diyorsan bi düşün kendinde
hata var mı sorgula derim çünkü biraz fazla üstüne gitmişsin gibime
geldi. Tabiki ne olursa olsun sana böyle davranmaya hakkı yok
Söyledikleri çok çirkin ve en önemlisi hamilesin
Keşke üstüne gitmeseydin konuşmasaydın üzüntünü kırgınlığınla
belli etseydin belki pişmanlık duyardı.. Ama bu tavırlarınla ona suçlu
hissettirmez sık boğaz ettiğini düşünüp sinirlenmiş belli
Bence geldiğinde konuşma aynı odada durma.
Düşününce gelip gönlünü alacağına inanıyorum..

haline gerçekten çok üzüldüm arkadaşım.benim eski koca bana boşanma aşamasında etmişti o o.. lafını acayip yıkılmıştım ki sen karnında o salağın çocuğunu taşırken nasıl öyle bir laf edebilir,hayat senin gelecek senin.şöyle bir 10 yıl sonrasını gözünün önüne getir eğer gördüğün manzara bugünkü gibiyse ki bunu en iyi sen bilebilirsin bunu ne onun sana yapmaya hakkı var nede senin kendine.yol yakınken dön derim.çocuk için de hayatının sonuna kadar bu çile çekilmez...

Ben onunla ayri ayri zaman gecirmek icin evlenmedim ki o istedigi Gibi oynadin, bende baska Seyler yapiyim. Evet Az kaldi Bir ay var daha kizimin dünyaya gelmesi, ama bukadar üzüntüden erken bile gelebilecegine inaniyorum ((

eşin hepmi böyleydi sonradanmı oldu bilmiyorum ama benimde eşim böyleydii evliliğim bitmek üzereydi ama boşan demek kolayy.
eşim gezmeyi sever ve ben gece gezmelerini artırarak bunu yendimm çünkü ordaki aile ortamlarını görünce kendide biraz olsun insan oluyor.tek kalıncada o tvde ben bilgisayarda sadece gece yatarken birlikteyiz.ama sen şuanda gebesin sakin ol doğumunu yap zaten doğumdan sonraa hep bi meşkaleniz olur bi süre kavga yapmaya bile vakit bulamazsınızzz

benim esimde ps 3 cok oynuyor ilk evlendigimizde hafta sonu 3 4 te yatiyordu oyun basindan aklmiyordu.cocuk dogunca zatwn fazla oynamaz diye konusyuyorduk ne yazik kiöyle olmuyor.ama dünyada cok sayida insan oynuyor ve erkekler hep yapiyor bunu.tabiki sen hamilesin ondan ilgi bekliyorsun.bende ayniydim.tabi simdi eskisi gibi oynamiyor amaaaaa bu seferrde telefonda saatlerce oynuyor,eskiden film zevkimiz vardi simdi film izlerkende oyun oynuyor gülsemmi üzülsem mi bilmiyorum.ama bende kirsam atsam aynisini yapar esim herhalde.kirarim söyle yaparim böle yaparim gibi tehtit etme birak oynasin benim esim isten gelince de arada bir oynuyor..seninki gene iyimis.aama o hakaretler hos degil onun icin sana bir kadin olarak hakveriyorum.yalniz bu konuda bence üstüne gitme.sende haklisin ama oynasin madem sirf izin günlerinde oynuyor bunu sana bir zarari olmamali.bai erkekler daha kötü bar disko geziyorlar evde yapacak bisey bulmazlarsa.ama esinle konus de cocugumuz olacak sorumlulugumuzu paylasacagiz.böyle seyleri azaltman lazim diye o malin sana anlayis göstermesi lazimken..ama malesef bari sen basar

şimdi yapman gereken bence önceliğini değiştir.. kocam böyle böyle yapıyor ne yapayım deme..!

önce o karnındaki günahsız meleğe bir zarar ziyan vermeden onun dünyaya gelmesi için sakin olacaksın
sorununun kolay olduğunu kimse söyleyemez Allahım sabırlar versin

lakin önce o sabi dünyaya gelsin sonrasında en yakın zamanda sana değer vermeyen o ciğeri beş para etmez düdüğü terket..
söylediği lafların bin katı ona!!!

sabır et.. bol bol da dua et.. Allahım yardımcın olsun!

herşeyden önemlisi şuanda sen ve bebeğinsin
neden bu halde ne zamandır böyle davranıyor temele inmek lazım

Boşan demek kolay tabii canım bir bebek doğsun bekle bakalım erkekler hep oynar ki oyun sende kendi haline bırak oynasın bakalım sıkılır bir süre sonra belki babalık stresindendir ne bileyim bu konularda pek bilgim yok

Ama napiyim benim de sabrim bi yere kadar, hep evde otur bilgisayarin karsisinda o oyun basinda. Ben bunun icin evlenmedim. Ilk Bir sene de bazen tarsismalar yasaniyordu, ama bukadar degil. Bazen diyorum kendi kendime bosver dinleme ne derse desin, bazen de dayanamiyorum. Herseyi basima kalkiyor, yok nebilim annenlere gittik daha ne istiyon, Seni izine hotele götürdüm. Ben calismiyorum evlendikten sonra da ilk 6 ay ondan sonra isi buraktim. Benim param felan Filan diyor. Ben onun ailesine gitmemezlik yapmiyorum, hatta Hadi annenlere gidelim diyorum. Hersey üst üste geldigim icin belki üstüne cok vardim bende farkindayim, ama napiyim o ne beni nede kizimizi da üzdügünü hic düsünmüyor 😔😭

bence boşan ama yinede iyi düşün böyle bir erkekle ne kadar durabilirsin ki hamile olduğun halde bide böyle davranıyorsa annen babanda sana sahip çıkıyorsa tabiki bir bebekle ortada kalmak çok zor olur iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…