ne yapacağımı bilmiyorum :(

15 aylık evliyim bebeğim olmuyor, çok mutsuzum :(
takmamaya çalışsam da çevremden aldığım hamilelik haberleri beni daha da yıkıyor.
cinsellikten soğudum artık, eşim çok istekli birisi.
dün akşam istediğini söyledi, bende açıkca konuşmak istedim.
soğuduğumu söyledim.
döndü arkasını uyudu, darıldın mı bana diyorum yok diyor ama anlıyorum bana küstüğü zaman..
psikolojim mi bozuldu bilmiyorum.
ilişkiyi sırf eşime bi vazife gibi görmeye başladım, çünkü ben artık eskisi gibi zevk almıyorum..
ne yapmalıyım, yardım edin bana :43:

Acaba cinselliği sadece bebeğe mi bağladınız olmadığı içinde şu an soğudunuz?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bebeğim olmuyor, çok mutsuzum demek için sanki erken gibi.
Zamanı gelince her şey olur demek ki bebek için zaman var hayatınızı buna odaklanarak yaşarsanız evliliğinizde, psikolojinizde bozulur.

benim eşimde öyleydi devlet hastanesine gittim 26 yaşındaydım..ilk devlet hastanesine gittim,çocuğumuz olmuyor dedim ilk hormon taahili yapıldı..temiz çıktı..sende gidebilirsin..sonrasında özele gittik oradada tıkanıklık varmı diye bakılmak için gün veriyorlar..o gün istersen anestezi ilede bakılıyor çok basit bir işlem..onada bakıldı..tıkanıklık yokmuş çok şükür..

aşmaya çalışacağım bu durumu.
yaşım 24.
Allah hayırlısını versin diyorum hep, zamanı değil demek ki diyorum ama olmuyo yine üzülüyorm

ben de 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. ve hala erken olduğunu düşünüyorum.
siz hazır hissettiğiniz için acele ediyorsunuz bence.
doktora gidip bir sorun olmadığını öğrendiyseniz akışına bırakın.
cinsellik sadece çocuk yapmak için yaşanmıyor.
amaç eşinle bir sevgi paylaşımı :17:

takmamaya çalışsam da çevremden aldığım hamilelik haberleri beni daha da yıkıyor.
soğuduğumu söyledim.
döndü arkasını uyudu, darıldın mı bana diyorum yok diyor ama anlıyorum bana küstüğü zaman..
ilişkiyi sırf eşime bi vazife gibi görmeye başladım, çünkü ben artık eskisi gibi zevk almıyorum..

Acaba cinselliği sadece bebeğe mi bağladınız olmadığı içinde şu an soğudunuz?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bebeğim olmuyor, çok mutsuzum demek için sanki erken gibi.
Zamanı gelince her şey olur demek ki bebek için zaman var hayatınızı buna odaklanarak yaşarsanız evliliğinizde, psikolojinizde bozulur.

Bence yanlış yapıyorsun bende 3 senedir cocuk istiyorum ama olmuyo bunlar kader kısmet Allah hayırlı bir zamanda nasip eder zaten öyle davranipta eşini kendinden uzaklaştırma hersey beyinde biter ve sakın cocuğa endekslenip esinle birlikte olma...

soğuduğumu söyledim.

canım sıkma canımı benimdev 5 yıl olmadı bebeğim şimdi 2 yaşında bi oğlum var rabbim dilerse olur kendini bu kadar üzersen hayat çekilmez olur bu kadar kafanda büyütme bak günlük hayatınıda etkilemeye başlamış

hepinize teşekkür ederim.
son aylarda bebek düşüncesi o kadar yoğundu ki kafamda hep çalışma olarak bakıyordum cinselliğe.
olmayınca da durum malum..
kafamı toplamam lazım sanırım

hepinize teşekkür ederim.
son aylarda bebek düşüncesi o kadar yoğundu ki kafamda hep çalışma olarak bakıyordum cinselliğe.
olmayınca da durum malum..
kafamı toplamam lazım sanırım
tüp bebekmi:27:hiç dr gitmedin...
birbuçuk yıllık evlisin..
lütfen beynini rahat bırak:ssz::ssz::ssz:

Back
X