Bana bitmis gibi geldi . Ya cok buyuk bir skntisi var size anlatamadigi , ki sanmiyorum , ya da gercekten olsanizda olur olmasanizda olur durumuna gelmis artik sizin icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlişki ölmüş cenazesinin kalkmasını bekliyor. İlgisizlik var, hakaret var, destek olmak yok köstek olmak var. Sence buna bir ilişki denir mi?
Anlattıklarına göre bu ilişki çoktan bitmiş. Sadece sen onun alıştığı birşey gibisin. Bunları üzülmen için demiyorum. Ama bir erkeğin sana yüzünden çamur akıyor demesini kabullenmen biraz saçma geldi. Bu lafına karşılık seninde pisliğim ya ondandır demen bile beni şaşırttı. Sana bu lafı kullandığı an bırakıp gitmen gerekliydi. Kendine hiçbir zaman bir erkeğe küfür en ufak ağır laf bile ettirme. Kendine saygın olsun. Onların hakkı yok bu tür lafları söylemeye. Zaten sana kötü sözler söyleyen bir insanla gelecek düşünemezsin. İleride aynı evde olsanız kim bilir neler söyler ve neler yapar. Bence sen fazla uzatmadan bırak. Kafanda rahatlasın, ondan birşey beklemekle günün geçiyor. Zorla sevgilin oluyor.
Sizinki iliski olmaktan cikmis.
Boyle bir insanla bir omur gecmez iyiki evli degilsiniz.
Arkaniza bakmadan yolunuzu ayirin bence.
Anlattığı hiç bir sıkıntısında yanlız bırakmadım fakat tartışma esnasında sen benim ne yaşadıklarımı biliyor musun diyor.Anlatmadığın şeyleri bilemem diyorum. Bunların arkasına sığınması çocukluk ama hep diyorum seninle ağlamak seninle gülmekten daha değerli benim için..
Denmiyor. Hakaretleri zaten bitirme sebebi benim için. Ama yapamıyorum.Yapsam bana sensiz olamam düzelticem diyor.Ertesi gün yine aynı şeyler..
Bence bu ilişki size 'salak, gerizekalı, yüzünden çamur akıyor.' dediği gün bitmiş.
Boşuna çabalayıp kendinizi üzmeyin ve önünüze bakın bir an önce.
İnsan karşısındakinin ciddi olup olmadığını anlar. Sen bitirmek istemiyorsun ama bitsin diyorsun, sevgilin alt metni okuyor yok bitmesin düzelicem diyor, ama senin onu böyle de çekeceğini bildiği için sallamıyor. Kararlı bir şekilde bitir bak nasıl adam oluyor. Olmuyorsa da kurtulmuş olursun. Çünkü yarın öbür gün iş ciddiye biner evmlilik falan olursa şu anki halinden daha beter olacağı konusunda garanti verebilirim sana.
Herkesin kendine gore sikintilari vardir.
O zaman her sikintimizda baskalarini asagilayalim.
Bu bir bahane baska bir sey degil.
Hep onu haklı çıkaracak sebepler buldum hep bu onu demek istememiştir dedim. Ama artık diyemiyorum. Düzelmesi gereken kişi benmişim gibi davranıyor.Bana dediki seni tanıyamıyorum cevap veresim bile gelmiyor.Ona bir kez olsun hakaret etmedim ben.Sanki o lafları kendisi duymuş gibi tepki veriyor.
İlk gün ona dedimki ben seninle evlenebilirim ve son bir aya kadar kuşkum yoktu.Bu insan iyi kalpliydi iyi bir evlattı.Daha iyisini bulaamazdım ama korkuyorum artık.Böyle bir insanla ömür geçiremem.
Ne yapacagini bilmeyen sen degil o..! Gercekten ne yapmaya calisiyo belli degil ..bak canim iliskinin basinda baska kimlige burunmus iste ben ne iyilik yaptm da allah seni verdi falan seni kendine baglamis ..yavas yavas kendi yuzunu hakaretler ederek gostermis olay bu ..duzelmiyosa boyle dusunerek yiyip bitirme kendini birak gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?