Ne yapacağımı bilmiyorum..

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar. 7 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ilk aylarda aşırı anlayışlı,aşırı iyi bir insandı. Sabah uyandığımda sayfalarca mesaj yazmış olurdu.Havalara uçardım. Bana hep derdi ki ben Allaha ne iyilik ettim de seni çıkardı karşıma.. Bu hep böyle gider sanıyordum. O kadar şanslı görüyordum ki kendimi ve o kadar güçlüydüm ki. Sevdiğim bir insan bana aşık gözü sadece beni görüyor. Sonsuz güvenim,sonsuz aşkım onunlaydı.Bir kez bile olsun başkasına bakmadım. Görmedim. Hep ileriyi düşündüm ve ona göre yaptım hamlelerimi. Diyordum ki o benim geleceğim. Taa ki..
5. ayımızdaydık ve birşeyleri farkettim. Sabahlara kadar bana güzel şeyler yazan insan artık yazmıyordu. Çok içerliyordum. ona bu konuyu açtım değişen birşey olmadı.Sonra buraya ilgili konuyu açtım ve her ilişkinin kaderinde bunun olduğunu öğrendim.Bunun çok üstüne gitmedim ve kapandı. Son 1 ayda ise değişti.Adeta bambaşka biri oldu. Tartışmalarımızda bana gerizekalı,salak salak konuşma gibi şeyler söyledi.Bunlar benim yeyip yutabileceğim şeyler değildi. Sinirdendir dedim birşey demedim. Benim çok kötü bir huyum vardır. Moralim bozulduğunda yüzüm düşer hemen.Bunlan nefret eder ama bu benim üzüntümü dışarı vurma biçimim.Engel olabildiğim birşey değil ki.Ve karşındaki sana gerizekalı derken nasıl gülmeyi becerebilirsin ?Bana dediki suratından çamur akıyor.Bunu dedi ve tek cevabım pisliğim ya ondandır diyebilmek oldu.O ben Allaha ne iyilik ettim de seni karşıma çıkardı diyen insan bana kavgada dediki ben Allaha ne kötülük ettim dedi. bu benim sindiremeyeceğim birşey olmasına rağmen ben affettim onu. Kavga ederken cevap vermesem sussam konuş,konuşsam kes sesini dedi. Ki kes sesini denmesinden nefret ettiğimi bildiği halde söyledi.
Benimde çok hatam var.Mesela ayrılk konusunu çok açtım.Çünkü mutsuz olduğunu bildiğim zamanlarda onu buna mecbur bırakmamak içindi. Başkasıyla daha mutlu olacaksan ayrılalım dedim.Hemde birçok kez.. Diğer bir hatam ise suratımı asmam.Ama bunuda kasti bir biçimde yapmadım hiç.
Üniversitenin tatil olmasından 12 gün geçti ve en son 12 gün önce gördüm. Şu 10 günde çok kötü şeyler yaşadım.Gerek ailevi gerekse arkadaşlıklarımla ilgili olsun. Bu sırada da onunla sürekli tartışıyoruz. Bana bir kez olsun ben senin yanındayım,dedini anlat sonra kavga edeceksek ederiz demedi.İnşallah düzelir,hayırlısı olsun hp böyle şeylerdi söyledikleri. 12 gündür görmüyorum 1 kez söyledi buluşalım diye 10 gün önceydi onda da erteleyemeyeceğim bir işim çıktı görüşemedik.Sorsan çok özledim diyor ama özleyen adam bi aç sesini bari duyayım demez mi ? Ben onun zor günlerinde yanında olmaya çalıştım hep. Birkaç ay önce anneannesini kaybetmişti geleyim görüşelim dedim.Evde olmam gerek işler oluyor ilgilenmem gereken dedi.Tamam dedim ama o ne yaptı akşama kadar arkadaşlarıyla dışarıdaydı akşamüstü bir iki saatliğine eve girip tekrar dışarı çıktı. Bana zamanı yoktu ama onlara vardı.Sırf acısı var diye serzenişte bulunmadım bile. Diyorum ki ayrılalım ben sensiz yapamam bırakamam seni Ama devam etmek içinde çaba göstermiyor. Dün ona bak zor zamanlar geçiriyorum ama sen yanındayım bile demedin.Beni geçiştirdin sürekli dedim cevap atmadı hala. Sizce bu ilişki bitmiş ben hala anlayamadım mı ? Yorumlarınız için ve dertlerimi dinlediğiniz için binlerce teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bana bitmis gibi geldi . Ya cok buyuk bir skntisi var size anlatamadigi , ki sanmiyorum , ya da gercekten olsanizda olur olmasanizda olur durumuna gelmis artik sizin icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bu ilişki size 'salak, gerizekalı, yüzünden çamur akıyor.' dediği gün bitmiş.

Boşuna çabalayıp kendinizi üzmeyin ve önünüze bakın bir an önce.

Anlattıklarına göre bu ilişki çoktan bitmiş. Sadece sen onun alıştığı birşey gibisin. Bunları üzülmen için demiyorum. Ama bir erkeğin sana yüzünden çamur akıyor demesini kabullenmen biraz saçma geldi. Bu lafına karşılık seninde pisliğim ya ondandır demen bile beni şaşırttı. Sana bu lafı kullandığı an bırakıp gitmen gerekliydi. Kendine hiçbir zaman bir erkeğe küfür en ufak ağır laf bile ettirme. Kendine saygın olsun. Onların hakkı yok bu tür lafları söylemeye. Zaten sana kötü sözler söyleyen bir insanla gelecek düşünemezsin. İleride aynı evde olsanız kim bilir neler söyler ve neler yapar. Bence sen fazla uzatmadan bırak. Kafanda rahatlasın, ondan birşey beklemekle günün geçiyor. Zorla sevgilin oluyor.

Son düzenleme:
İlişki ölmüş cenazesinin kalkmasını bekliyor. İlgisizlik var, hakaret var, destek olmak yok köstek olmak var. Sence buna bir ilişki denir mi?

Anlattığı hiç bir sıkıntısında yanlız bırakmadım fakat tartışma esnasında sen benim ne yaşadıklarımı biliyor musun diyor.Anlatmadığın şeyleri bilemem diyorum. Bunların arkasına sığınması çocukluk ama hep diyorum seninle ağlamak seninle gülmekten daha değerli benim için..

İlişki ölmüş cenazesinin kalkmasını bekliyor. İlgisizlik var, hakaret var, destek olmak yok köstek olmak var. Sence buna bir ilişki denir mi?

Denmiyor. Hakaretleri zaten bitirme sebebi benim için. Ama yapamıyorum.Yapsam bana sensiz olamam düzelticem diyor.Ertesi gün yine aynı şeyler..

Sizinki iliski olmaktan cikmis.
Boyle bir insanla bir omur gecmez iyiki evli degilsiniz.
Arkaniza bakmadan yolunuzu ayirin bence.

Hep onu haklı çıkaracak sebepler buldum hep bu onu demek istememiştir dedim. Ama artık diyemiyorum. Düzelmesi gereken kişi benmişim gibi davranıyor.Bana dediki seni tanıyamıyorum cevap veresim bile gelmiyor.Ona bir kez olsun hakaret etmedim ben.Sanki o lafları kendisi duymuş gibi tepki veriyor.

Ne yapacagini bilmeyen sen degil o..! Gercekten ne yapmaya calisiyo belli degil ..bak canim iliskinin basinda baska kimlige burunmus iste ben ne iyilik yaptm da allah seni verdi falan seni kendine baglamis ..yavas yavas kendi yuzunu hakaretler ederek gostermis olay bu ..duzelmiyosa boyle dusunerek yiyip bitirme kendini birak gitsin..

Sizinki iliski olmaktan cikmis.
Boyle bir insanla bir omur gecmez iyiki evli degilsiniz.
Arkaniza bakmadan yolunuzu ayirin bence.

Hep ilerid pişman olmamak içindi devam ettirmem.Yılmamak içindi.Bir insan 7 ayda bu hle geldiyse evliyken neler yapmaz.Hep bunu düşünüyorum.

Herkesin kendine gore sikintilari vardir.
O zaman her sikintimizda baskalarini asagilayalim.
Bu bir bahane baska bir sey degil.

Denmiyor. Hakaretleri zaten bitirme sebebi benim için. Ama yapamıyorum.Yapsam bana sensiz olamam düzelticem diyor.Ertesi gün yine aynı şeyler..

İnsan karşısındakinin ciddi olup olmadığını anlar. Sen bitirmek istemiyorsun ama bitsin diyorsun, sevgilin alt metni okuyor yok bitmesin düzelicem diyor, ama senin onu böyle de çekeceğini bildiği için sallamıyor. Kararlı bir şekilde bitir bak nasıl adam oluyor. Olmuyorsa da kurtulmuş olursun. Çünkü yarın öbür gün iş ciddiye biner evmlilik falan olursa şu anki halinden daha beter olacağı konusunda garanti verebilirim sana.

Bence bu ilişki size 'salak, gerizekalı, yüzünden çamur akıyor.' dediği gün bitmiş.

Boşuna çabalayıp kendinizi üzmeyin ve önünüze bakın bir an önce.

Hiç biri yenilir yutulur şeyler değildi ama sinirdendir dedim.Ona göre o hep alttan alıyormuş.Sizce sürekli ayrılıktan bahsetmem onu bu hale mi getirdi ?

İlk gün ona dedimki ben seninle evlenebilirim ve son bir aya kadar kuşkum yoktu.Bu insan iyi kalpliydi iyi bir evlattı.Daha iyisini bulaamazdım ama korkuyorum artık.Böyle bir insanla ömür geçiremem.

Herkesin kendine gore sikintilari vardir.
O zaman her sikintimizda baskalarini asagilayalim.
Bu bir bahane baska bir sey degil.

Değil.. Çok kırıldım,çok üzüldüm. Ben suçunu kabul eden bir insanım. Suçlu olduğumda tekrar başa dönen afettirmeye çalışan bir insanım. Hakkını yiyemem şu 1 aya kadar her derdimi dinledi yardımcı oldu ama bütün dertlerimden daaha kötü dertlerim oldu şu 10 gün.Destek olmadı bana hiç. İnşallahla hayırlısıyla geçiştirdi beni.

Canım benim bu insan senin psikolojini bozacak. Hayatta sadece o mu var ne kadar kibar insanlar çıkacaksır karşına emin ol. Daha yaşında küçük gibi geldi. Onun için sen hiç artık kafana takma yarın konuş var artık o düşünsün dert etsin.

İlk gün ona dedimki ben seninle evlenebilirim ve son bir aya kadar kuşkum yoktu.Bu insan iyi kalpliydi iyi bir evlattı.Daha iyisini bulaamazdım ama korkuyorum artık.Böyle bir insanla ömür geçiremem.

Korkmalısın da zaten. Yazık edersin kendine. Ne konular, ne evlilikler okuyoruz burda. Onlardan biri olma sen de.

Düzelt kendini dediğimde hiç birşey yapmıyor ama kendisi. Aynen öyle beni kendisine bağladı sonra başladı hakaretlere. Böyle bir insan olduğunu blseydim başlamazdım ki.

5-6 ayda bir ilişki bu hale geldiyse daha yürümez bence, bitmiş ama uzatmaları oynuyor gibisiniz.

Daha fazla kendinizi ezdirmeden siz bitirin bu ilişkiyi derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…