Ne yapacağımı bilmiyorum..

Benimde dun iliskim bitti ve guzde 80 ayni seyler desem ne dersin? Bugunlerde bitmesede devam da etseniz bu iliski bitecek cok yakn zamanda ve sevgliniz zaten bitirmis durumda o yzden smdiden kabulnedin bazi seyleri sogumaya calisin derim ben hicte uzulmeyin degmior cnku

Hiç biri yenilir yutulur şeyler değildi ama sinirdendir dedim.Ona göre o hep alttan alıyormuş.Sizce sürekli ayrılıktan bahsetmem onu bu hale mi getirdi ?

Sürekli ayrılıktan bahsetmek bi yerden sonra sıkar insanı, bir de bi süre sonra inandırıcılığını kaybeder ama sizin durumunuzda bunun pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Bundan sıkılsa bile açık açık söylemesi gerekirdi. Ortada hakaret ver, saygısızlık var. Maalesef bunlar adamın karakterinde var, ayrılıktan bahsetmek bunlara yol açamaz.

Görseniz bu insan bu kelimeleri diyemez dersiniz.Gerçekten çok iyi bir insan. İyilik eder,herkese yardımcı olur,herkes sever.Ama sinirle söyledikleri.. Sindiremiyorum hakaretlerini.

İlk ciddi sevgilimdi ilk kez birini bu kadar sevdim.İnsan konduramıyor.Sinirle yapmıştır diyor. Şimdi de çok mutsuzum o olsa da mutsuzum. Zor günlerinde bi sevgilin varken yanlız kalmak çok zor

21 yaşındayım. Söyledikleriniz bir abla sözü gibi değerli. İleride pişman olmaktan korktum bunca zaman.Ahını almaktan korktum.Benimde vardı hatalarım ama ona hakaret etmedim hiç,içime attım.. Ama galiba yeter.

Görseniz bu insan bu kelimeleri diyemez dersiniz.Gerçekten çok iyi bir insan. İyilik eder,herkese yardımcı olur,herkes sever.Ama sinirle söyledikleri.. Sindiremiyorum hakaretlerini.

Ben insanların bi çok sinirli oldukları zaman bi de sarhoş oldukları zaman doğruyu söylediklerine inanırım, asıl karakter böyle zamanlarda ortaya çıkar.
Sen de daha fazla ezdirme kendini, bu hayatta kimse senden daha kıymetli değil.

Düzelt kendini dediğimde hiç birşey yapmıyor ama kendisi. Aynen öyle beni kendisine bağladı sonra başladı hakaretlere. Böyle bir insan olduğunu blseydim başlamazdım ki.

Kimse baslamazdi canim nerden bilebiliriz ki ..onemli olan bundan sonra ne yapacagin..

Başka biri vardır hemen ayrıl zaten sana sevgiliyken böyle davranan evliyken daha kötü davranır aramaması başka biri olduğuna işarettir

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper yorum

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni üzüyorsa, sana hakaret ediyorsa istediği kadar beddua etsin ahını almazsın merak etme... Allah zaten sana yaşattığı sıkıntıları görüyordur. Alsa alsa senin ahını alır. Hatalar yapılır, yanlışlar yapılır ama karşılıklı saygısızlık ve küfür varsa bu kişi ile evlilik olmaz. Buna çok dikkat et. Beraberliğinde erkek arkadaşın sana ağır laf ediyorsa onunla gelecek olmaz. Şaka amaçlı salak deli denilir ama şaka olduğunu anlarsın. Ama bu sevgilin seni çok rencide etmiş. SEn yoluna bak, çok gençsin. Kendini hayatta güçlü kılmaya çalış. Bayanın en önemli silahı özgüven ve güçtür. Onun için önce kendine saygı sonra başkalarına saygın olsun. Ayrıldım diyede hiç üzülme arkadaşlarınla gez dolaş kafandan sil at. Böyle yaparsan gör bak geç bile kalmışım diyeceksin.

Son düzenleme:
Tamam da sana niye gerizekalı vs diyor? Ne tür şeyler yapınca böyle dedi mesela?

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Birçok şey için gerizekalı olabiliyorum onun için. Mesela tartışıyoruz diyorumki bana sürekli bağırıyorsun sevdiğinden şüphe ediyorum diyorum. Gerizekalı sevgilim öyle olsa karşında olur muyum diyor. Her konu için diyebiliyor.

Hepsinin daha şimdiden farkındayım.Birçok kez denedim ayrılmayı ama hep geri çevirdi kararımdan.Dayanamadım ona hiç. Ama artık kararlıyım. Ve hep aynı ortamda bulunacağız dahada çirkinleşmeden bitirmek en doğrusu sanırım..

Ha bir de aşamadığım facebook olayı var.Ben arkadaşlarında gerçekten içime sinmeyen bir kaç kıza rastladım.Ya okuldan yada dershaneden arkadaşlarıdır bir artniyet aramıyorum ama sil dedim.İçime sinmiyorsa görüşmüyorsanda silmenin bi sakıncası olmaz.Bana senden başka kimseyi görmüyorum diyorsan o insanlara ne gerek var? Ben facebooka giriyo muyum da dedi. Girmesende girsende sevgilinin isteği bu sileceksin dedim. Hemde defalarca konusunu açtım.Ama birşekilde üstü hep kapandı.

Siz şanslı kısımdansınız galiba. :) Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.

Amin Allah razı olsun :) insanın başına ne geleceği bilinmez tabi Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi. Herkesin bir derdi var işte bende korku heyecan sabırsızlıkla ve bilinmezligin verdiği o garip hislerle bekliyorum benim kontesimi benimde geceleri uykumu kaçıran bu konu işte Allah dermansiz dert vermez. Allah yardımcımız olsun.

cümlemizin yardımcısı olsun. Allah dermansız dert vermesin. Sizin derdiniz çok güzel bir dert. Allah herkesin derdinin sonunu sizinki gibi eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…