İleriye dönüp bundan bir cacık olmaz ilişkide ,evlilikte olmazsa olmazı saygı bunlarda yitirilmiş
aşk herşey değil ....daha kaliteli erkek vardır etrafında aşk sözcüklerine kanma bence
Biz ayni kisiylemi cikiyoruz? Bizde 6 aylik iliskiden ciktikta gerci ayrilik mesajimdan sonra bi donus yapmadi takmadigi icn herhalde ama bu kdr benzer ancak hersey son bi ayda oldu bizdede
Onu geride bırakıp , önüne bakmalı , yolunu çizmelisin en kısa sürede .
Bence bitmiş canım. Hem de çoktan.
Seven adam böyle davranmaz. Sevgisini belli edemeyen biri olsa baştan da edemezdi.
Onunla kavga edemiyordum ki. Diyorum ya konuşsam sakin biçimde karşılık veriyordum o zaman kes sesini diyordu. Ben dedimki bak bir daha o sözü söylemeyeceksin.Üzerine bir daha kes sesini dedi. İyiyken diyorum ki bak en nefret ettiğim kelimelerden birisidir bu. Bana bu şekilde konuşursan biter. Söz veriyor sinirle istemeden dedim diyor sonra gene aynıları. Babamdan görmediğim muameleyi sen yapamazsın diyorum haklısın diyor ama kavga edince yine aynısı. Çok dedim biz seninle evlensek demek ki şiddete kadar varacak. Mesela bi keresinde dedim ki bana bağırma kalkıp giderim dedim ve bağırdı.Kalktım tuttu kolumdan otur dedi. Sanki eşyasıymışım gibi. Şiddetin fizikseli olmaz ki sadece. Psikolojik şiddetine uğradım her kavgada. Bana dyorki biraz kendine güven. Nasıl güvenecekmişim kendime. O kadar hakareti duyan bir insan kendini paçavra zannetmez de ne zanneder ? Hep ileride pişmaan olmamak içindi alttan almalarım.Ama ona göre de hep alttan alan o.Ben hep sorun çıkarmaya çalışıyorum.. İlk darbem bu benim. Ama akıllandım yaptığım hatalar en büyük tecrübem oldu.
Yok bırakmıyor. Ben seni çok seviyorum diyor.Sensiz yapamam diyor. Benimle mutsuzsun bak sana fırsat veriyorum git mutlu olabileceğin birini bul diyorum.Böyle şeyler söyleme seninle mutluyum diyor. Geçen ayrılalım diye nedenlerini anlatan mesaj attım.Sonra bana hatanın hepsi bende düzelticem herşeyi lütfen diye mesaj atı. Sonra daynamadım ben ve ayrılmayalm deyince düzelmen gerek Mesrubat eskisi gibi olman gerek yoksa bende eskisi gibi olmam dedi. Yani haraketleri çok saçma,çok ayarsız.. Mesajlarıma cevap veriyor ama işine gelmeyenlere cevap atmıyor. Peki siz başka bir insandan şüpheleniyor musunuz ? Ben aşk bitebilir ama başka bir insanında olduğuna inanmıyorum.Konduramıyoum.
Cok guzel anlatmissin tebrik ederim
Zannetmiyorum baskasi olduguna. Yani bilemem tabiki ama bole her davranan illa baskasiylsda birlikte die bisey yok. Bu onun karakteri sadece. Saygiya onem vermiypr o kdr. Onun icin normal bj sey. Erkek sinirlendiginde kizarda soverde ve kadin dediğinde susacak katlancak. Bu mantikta oldugu icin bole davranjyor. Ama sakinlesince bakio elden gideceksin yalandan iste degisirm vs. Ama emin ol bi nebze bile ugrasmamistir degismek icn. Hicbir erkekte degismek icn ugrasmaz sadece ole gosterir. Benim eski sevglm onu bile yapmadi. Diorumki bagirma annenler duyuyo filan. Verdigi cevap ise sen beni bagritma o zaman. Sen beni bu hale getiriyorsun. Saydigi hakaretlerdede diorum sen bole konusamazsin yaaa bu ne diorum ben sana söylüyor muym bunları. Ben bu laflarimi hakediorum. Ve yine diyorki sen soylettiriyorsun. Ben ne yapsam sebebi sensin. Sen kendini degistir bunlar olmayacak. Ve hicbir zaman soledigi soz icn veya bagirmalari icn ozur yooookkkkkk pismanlik yokkkk af dilemek gonul almak yokkk. Suclu benim hep ben. Seninki en azindan bunlari yapio yani ama bu onu mukemmel yapmaz tbiki. Sen surekli syrilk konusu actign icn ve ayrilmadign icn ici rahat. Bırakamaz die dusunuo. Birak o imaji ver. Ayrilirim dediginde konusmadiysan bi sure onceden. Smdiden konusma. Ama bu bi sure olmasin. Hiccc konusma. Yazdignda ise sadece bitti de. Gayettt sogukkanli ol. Sebeplerini de siralama. Neden derse? Sence onemi varmi arrk sogudum senden bole devam edemicem hoscakal. Ne derse ne sorarsa cvplarn bole kisa net olsun. Korkacaktir. Bi laf vardir kadin ne kdrrr cok konusur kizarsa ve sikayet ederse o kadindan korkma. Hala senj seviyordur diye. Ama bir kadin susuyorsa iste o zamsn onun icin bitmissindir! Gercekten cok dogru bi laf. Kafanda bitiediysen bunu yapman lazım
çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim. Hiç taktik bilmedim ki içimden geldiği gibi davrandım her defasında. Ama artık ipleri elime almanın vakti geldi. Bu benim hayatım olacaksa adam olsun, olmayacaksa da yoluma bakmalıyım.
Önüne bak, yoluna devam et. Bu adamdan bir yol olmaz. Hakaretin bini bir para, ilgi alaka desen yok. Güle güle demenin vakti gelmiş de geçiyor.
Olacaksaa diye bisey yok. Degismeyecek! Bunu bil ona gore hareket et cnm
İnanın başlard yani ilk 5 ay o kadar güzel sözler söylerdi ki ben kendime yakıştıramazdım duyduklarımı. 5. aydan sonra ise ona güzel şeyler söylediğimde ben beceremiyorum aynıları senin içinde geçerli diyordu. Yani kimi kandırıyorsun ? Biliyorum benden daha güzel şeyler söyleyebildiğini. Ona ne kadar güzel mesajlar atıyordun önceleri çok mutlu oluyordum dediğimde ise içten yaşanmalı bazı şeyler dedi.Önceden hergün şurda olsak,burda olsak hayaller kurardık. Sonra dedimki artık hiç hayal kurmuyoruz. Biz artık sadece bulşup oturup evlere ayrılıyoruz. Buymuş yani yaptığımız.
Bence kafasında birşeyleri bitirmiş.
Ben öyle düşünüyorum çünkü kimse birden bu kadar değişemez.
Bu ilişki ölmüş ölmüş de ağlayanı yok gibi geldi bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?